konichiwa

Hej!

Läste en ny blaska, "Sofi's mode", ni vet, hon skelögde modeskribenten i Aftonbladet.
( Jag förstår om redaktionen gör vad som helst för att bli av med henne. )
Iaf, så var det en intervju med Katrin Schulman, där hon skulle få säga fem saker hon tänker & funderar på. Det var dock bara en sak som fick mig att kikna av skratt.
Jag citerar från tidningen:

"Nu får Let's Dance-Cissi ta och lugna ner sig. Förra året var hon en snäll dansare som såg ut som en gullig liten vante brevid Hulken Martin Lidberg. Sen vann de tävlingen. Sen blev de ihop och förlovade sig. Och nu är hon tillbaka som partner till en annan kändis, om man nu HA HA HA HA kan kalla Richard Herrey för kändis. Men helt plötsligt verkar Cissi tro att det är hon som är the superstar i tävlingen. Hon åmar sig, flirtar med kameran och struttar okring. Helt obegripligt. Tror att hon är en megastjärna för att hon har förlovat sig med en kille som en gång var brottare och som nu inte riktigt är nånting alls. Jag begriper det inte."

När jag hade läst det så skrattade jag så mycket att jag kan svära på att det kom lite kiss. Så roligt var det!

Vem är då denna Katrin Schulman undrar du?
Hon tror att hon är en megastjärna för att hon gift sig med en kille (Alex Schulman) som en gång var journalist och som nu inte riktigt är nånting alls. Sedan bloggar hon om det. Jag hoppas du förstår ironin själv!


image29Dagens låt: Robyn - Crash and burn girl
Puss jag älskar dig!


Kommentarer
Postat av: jennie

Hahahaha!

2009-02-01 @ 16:37:34
URL: http://jenniesplace.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback