kungens dotter

Hej!


Läste det här i Aftonbladet, om Lisa Johansen som påstår att hon är Elvis riktiga dotter. 


I över 20 år har Lisa Johansen påstått att hon är dotter till kungen av rock 'n' roll – Elvis Presley.

För tolv år sedan skrev hon boken "Jag, Lisa Marie - den sanna historien om Elvis Presleys dotter"som vållade stor uppmärksamhet i både Sverige och USA.

I boken påstår Lisa Johansen att hon är Elvis och Pricilla Presleys biologiska dotter, och att Lisa Marie Presley är en dubbelgångare. Nu har hon stämt "mamma" Pricilla Presley och företaget Elvis Presley Enterprises Inc. som förvaltar ikonens arv på 130 miljoner dollar – knappt 880 miljoner kronor – för sveda och värk.

– Det är en väldigt bra och tydlig stämning. Vi har bevis som visar på det förtal och skrämseltaktik som familjen använt mot oss, säger maken Alexander Johansen.

Bland bevisen ska det finnas ett DNA-test som Lisa genomfört i London förra året som ska bevisa att hon i själva verket är Elvis dotter.

Lisa påstår att hon är född och uppvuxen på graceland och fick lära sig finska av säkerhetssjäl utifall någon skulle kidnappa henne och då tro att dom tagit fel barn. Vid 9 års ålder ska hon ha blivit förflyttad till Elvis avlägsna släktingar i Sverige och den andra Lisa-marie Presley hoppade in som stand-in. 
Nu råkar det bara vara så att Lisa egentligen heter Sari Marjetta Nikula, född i Finland och delvis uppväxt i Sverige. You tell me if her story is true or not. 


Kommentarer
Postat av: pelle

HAHA! Vilket freak!

2011-12-05 @ 10:36:04
URL: http://pellespersonliga.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback