jehovas vittnen

Hej!


Jag & Markus diskuterade Jehovas vittnen igår. Jag har aldrig satt mig in i vad de faktiskt tror på, jag har bara lärt mig att stänga dörren när de knackar på. Markus förklarade det lite lätt för mig;

"Som jag har fattat det så är himmelen inte till för alla utan bara för utvalda personer. Med andra ord, bara Jehovas vittnen... Men då fattar jag inte varför de försöker värva massa folk hela tiden.."

Jag skrattade oavbrutet i tio minuter över hans sammanfattning. 

Kommentarer
Postat av: Viktoria

HAHAHA. Ja det är konstigt att jorden aldrig går under med tanke på att det är vad dem alltid påstår. Har man vart med i "hjärntvättar-gänget" i 50år och den fortfarande inte gått under är det dags att tänka om, eller oj. då har man redan vigt hela sitt liv åt.. ingenting. man kan bara hoppas på att statistiken om att vi lever allt längre stämmer.

2011-12-21 @ 18:05:49
URL: http://teech.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag förstod precis vad du var ute efter och ville påpeka mitt misstycke ;)

2011-12-21 @ 18:53:47
URL: http://s0fiie.blogg.se/
Postat av: Josannah

SANT! Bara 140 000 är utvalda, så de ska värva så mycket som möjligt och sen är 140000 utvalda till att komma i himmeln.

Va fan varför ska man satsa på att va en jehovas vittne och hoppas att bli utvald, det är ju som att vinna 200 miljoner i onsdags lotto liksom.

2011-12-22 @ 01:24:13
URL: http://nightday.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback