pubes - blottaren

Hej!


Jag satt i vardagsrumssoffan, nyduschad, invirad i hårturban, mysbyxor och myströja (som är glesstickad = genomskinlig). Klart som korvspa't - det plingade på dörren. 

Jag tittar mig snabbt omkring och inser att jag verkligen inte har nånting att skyla mig med. Visst, såhär i efterhand låter det ju klokast att jag hade sprungit in i sovrummet och slitit ut något från garderoben i ett försök att dölja mina långa bröst som dinglade där under min myströja, men nej, så långt tänkte jag ju inte.

Jag gick och öppnade dörren, fast bara litegrann, ni vet som att jag var en paranoid tok-tant som aldrig öppnat sin dörr för någon. 
Där stod såklart en stackare från HSB som ska informera om hyreshöjningarna, vilket är väldigt viktigt att lyssna på. Men istället för att öppna dörren så fick han snällt luta sig på sidan i ett försök att få någon slags ögonkontakt med mig. Ja, jag kände mig lite dum och öppnade dörrspringan lite till och lade snabbt mina armar i kors över bröstet så han inte skulle bli alldelens förskräckt.

Tror inte det hjälpte ett dugg, mina långa bröst fick mer ögonkontakt med honom än vad mina ögon fick. 

Note to self: Skaffa titt-hål till dörren - PRONTO.
Kommentarer
Postat av: stefan

Haha, du gjorde säkert hans dag där :D

2011-11-21 @ 21:47:23
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Haha! jag hade en liknande måndag igår, fast jag gick omkring i bara ett linne och sovshorts när det ringde på min mobil. Två herrar undrar om dem får komma upp i lägenheten och byta våran spis. Ja, tyckte jag.

Vad bra får jag till svar. Vi är här utanför NU!

I panik slängde jag mig in i köket för att plocka undan frukosten, slängde mig sedan in i sovrummet och innan jag ens fått på mig ordentligt med kläder ringer det på dörren.. samma sak gör jag. Hinner bara dra på mig en tjocktröja och ett par jeans och blicken föll nedanför mina ögon och sen stank det gubbparfym i lägenheten minst en timma efter att dem gett sig av!MEN. Vi fick ju en ny spis, hurra!2011-11-22 @ 11:12:42
URL: http://teech.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback