vitamin b5 mot acne, oren hud, finnar...

Hej!


Jag har läst att vitamin b5 ska vara the shit mot acne, finnar, problemhud osv. Läser man kommentarerna här och kollar på före och efterbilderna så verkar ju vitamintillskottet vara en helt amazing produkt som verkligen funkar. Problemet (tycker jag) är att 1 burk kapslar kostar 250 spänn och räcker i 20 (!!) dagar. Lite väl dyrt, om ni frågar mig.


Sen blir jag alltid lite tveksam till sånnahär före och efterbilder. Hur vet man att det är just den här produkten som dom säljer som gjort deras hud "fin" och inte laser, diet eller annan medicin? 

Jag hittade vitamin b5 på bodystore som var mycket billigare. 1 burk kapslar kostar 209 kr och räcker 90 dagar (3 mån). Dessutom är det mer i kapslarna i den här burken än vad som säljs på vitaminb5.se, så man tjänar på att köpa den här. Jag har just beställt hem en burk för att testa, men tänkte kolla om nån av er har testat vitaminb5 mot finnar, oren hud eller dylikt? Hur funkade det för er?
Kommentarer
Postat av: Fridaj

Jag har provat det. Provade det ett tag för jag hade läst så mycket gott om det oxå, men det funkade inte alls på mig, märkte ingen skillnad men sen så va det ju inte bara vanliga finnar jag hade utan jag fick ju tyngre droger från läkaren sen när jag väl gick dit ;) haha. Men berätta gärna om det funkar på dig! :D jag vill veta om det är sant eller lögn ^^

Svar: Ok! Jag har inte acne, jag får finnar då och då. Däremot har jag väldigt oljig hud, blandhy, som jag hoppas att vitamin b5 kan råda bot på! Men ja, det funkar inte för alla så jag får väl se helt enkelt! :)
susanne

2012-08-26 @ 15:20:33
URL: http://www.fridaj.se
Postat av: ellen

Okej!! Du MÅSTE rapportera om det funkar eller inte. Jag har provat nästan allt som finns att prova mot acne. Så ja..

Svar: Ja, men nu har ju inte jag acne utan "bara" lite finnar då och då. Det jag hoppas att vitaminb5 gör för mig är att få bukt på min oljiga hud/blandhy. och om det nu funkar för mig kanske det inte funkar för dig, det är ju det jobbiga med oss människor, finns ingen universalprodukt :P men om du har acne; läst nått om roaccutan?
susanne

2012-08-27 @ 18:02:46
URL: http://ellencsordas.se
Postat av: Weronica

brorsan käkade några öljästpiller från affären (om jag inte minns fel) och hans acne gick från HUR-I-HELVETE-KAN-DU-ENS-VISA-DIG-UTE-BLAND-FOLK till SHIIIIIT-VILKEN-SNYGG-KILLE
Men som sagt han hade mycket mer än blir finnar då och då...

Svar: va kul att han hittade nått som funkade! :) får ha det som b-plan om dom här vitaminerna inte funkar! :P
susanne

2012-08-27 @ 22:44:49
Postat av: Elin

Funkade det? :)

Svar: http://pubes.blogg.se/2013/march/recension-vitamin-b5.html
susanne

2014-01-15 @ 01:48:33
URL: http://moreofelin.myshowroom.se
Postat av: Åsa

Jag skulle verkligen vilja tipsa om Ecnaclyn, faceclear ska också vara bar men det har jag inte testat. Jag åt ecnaclyn mot mina finnar i kanske 1,5-2 år och sedan var det bra. Det var som att huden behövde tid på sig att läka ut.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback