good day

Hej!


Åh, den här dagen började bra! Hade fått mejl från Campadre och såg att dom hade en deal med Yves saint laurent. Allt som har med smink att göra är som en drog för mig, så jag hade snabbt klickat i en YSL-penna till min varukorg. Den kostar normalt 499 och de hade kampanjpris på 199 kr. 


Sen hade dom kampanj på RÖJK-kläder också. Aldrig hört talas om det märket, men passade på att köpa ett par sockar som skulle hålla fötterna varma och torra, med förstärkningar i hälen mm. De var egentligen anpassade till skidåkare, men kan dom värma skidåkares fötter så kan dom värma en förskollärares fötter också tänkte jag. Dom hade kostat 280 och kostade 149 kr nu. 


Men eftersom jag tipsat om Campadre förut så har jag tjänat pengar på mitt Campadrekonto så jag fick allt gratis. Jävla bra start på dagen kan jag tycka! 


Campadre är helt gratis att vara medlem i och inget köptvång. De har kampanjer på allt möjligt, ofta dyrare märken. De har kampanjer för kvinnor, män, barn, hem, elektronik, resor mm. Kommande kampanjer är tex UGG, snö of sweden mm. 
Bli medlem du också HÄR!Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback