plötsligt händer det. ingenting.

Hej!


Strååålande sol ute idag! Riktigt t-shirtväder! Men gick jag ut? NÄPP. Jag tog en lång ass sovmorgon och sov till 12.30. Klev upp och ser att Markus har länsat kylen medan jag varit i Åsele. Visst, han hade lämnat 1 ostskiva i Billinge-paketet men den såg ut som en lädersula and that was not too exciting.

Utan frukost i sikte fick jag ett mental break down och tänkte "fuck it" så jag slängde mig i soffan istället. Good choice. Låg där och pruttade till det blev middagsdax och jag kände att nu, NU, måste jag få i mig något. 

Jag klev upp, tittade mig i spegeln; fett hår, fet hy och påsar under ögonen. Jag har normalt aldrig smink men nu kände jag att denna halloweenutsmyckningen inte skulle få skrämma solbadande grannar. På med fejset, iväg till kylen för att kolla vad som behövs köpas in. 

 
 
Jag mår illa när jag tittar in och bestämmer mig för att rensa kylen först. Sen efter allt rensande så tänkte jag att va fan, nu kan jag ju lika gärna städa kylen också. 

När jag äntligen kom iväg till affären så snurrar jag runt några varv i butiken och bestämmer mig för ljummen potatissallad och fläskfilé. Kommer hem och magen skriker. Bra val där, tar ju inte alls bara hundra år att koka potatis. Men men. Sagt och gjort. Klockan är nästan 20 och jag får i mig min middag.

 
 
Diagnos på det?Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback