impuls AB

Hej!


Har varit megasugen på smörgåstårta i flera dagar nu. Alltså MEGAsugen. Igår och idag har jag vaknat innan 8 på morgonen tack vare min j*vla förkylning och imorse skuttade jag till affären och handlade allt som behövdes till en smörgåstårta. Skåda, my very first:

 

Som vanligt blir allt jag bakar/lagar väldigt fult, men det brukar alltid smaka jävligt gott. Och som vanligt har jag inte följt något recept, vem behöver det när man kan freestyla liksom? 

Det jävliga är att den blev större än jag hade tänkt mig, så jag var tvungen att dra ut en hylla i kylskåpet för att den skulle få plats överhuvudtaget. 

Markus har inte klivit upp ännu, hoppas att han uppskattar frukosten. 

Tjing tjong! 
#ärdetsåhärdetäratthaadhd?Kommentarer
Postat av: Kattis

ÅÅÅååÅåhh jag har varit sugen på smörgåstårta megalänge. Så fyller mamma år snart och vi gjorde smörgåstårta i helgen. Men det stillade inte suget utan gjorde det värre.. så nu måste jag snart göra det igen. Haha. Den ser ju SUPERFIN ut och vem skulle inte bli glad för sån frulle?! (men helst ska den ju stå och götta till sig ett tag innan man äter den) (ÅÅåÅåååÅhh nästa helg ska jag äta smörgåstårta igen <3)

Svar: men ååååh du skulle ha kommit hit och vräkt i dig, finns hur mycket som helst! :D
susanne

2014-03-23 @ 19:12:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback