vattengris

Hej!


Igår när jag kom hem hade jag ett paket i brevlådan.
En försenad födelsedagspresent av Erik.
En vattengris! Rosa dessutom!
Jag blev så jätteglad att jag klämde på grisen halva kvällen.
Nu måste den bara ha ett namn..
Förslag?

Puss jag älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Rasmus

Vill du vara med i Rollywoods nya tävling, "Den snyggaste bloggaren"? Varje vecka kommer vi ha några tävlande med var sin inskickad bild på sig själva som kan bli "Den snyggaste bloggaren". Vill du vara med och tävla?

2008-10-21 @ 13:41:03
URL: http://rollywood.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Har du någon gång drömt om att få se just ditt favoritband, eller din kära idolartist, men du kunde inte gå på grund av att biljetterna tog slut? Chansen för dig kanske fanns att köpa dem på internet men då för det dubbla över utgångspriset? Detta är någonting som Söderlunds rasar emot i dagens diskussionsinlägg. Hur tycker och tänker du i den här frågan? Hoppas att just du vill dela på dina tankar och tycken i frågan, i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu.Stort tack på förhand och varmt välkommen!Vill tillsist bara få fram att jag hoppas att du inte tar detta som någon reklam och är det så att du gör det så får jag be så mycket om ursäkt, men det är bara så att man helt enkelt är väldigt intresserad av att höra andra bloggares tankar och tycken. Hoppas du förstår och antar utmaningen att diskutera med alla andra i Söderlunds blogg.Tack!

2008-10-21 @ 13:46:08
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Den betydelselöse...

Döp den Till Jörgen.. Så när du pratar me Markus å han frågar vad du gör så säger du att du ligger i sängen å klämmer på din Jörgen ;)

2008-10-21 @ 14:55:12
Postat av: Johanna

"Sigurd" tycker jag! Det är coolt :P

2008-10-21 @ 15:05:22
URL: http://deepheart.blogg.se/
Postat av: Peter

varför inte pubes.... ni har ju mkt gemensamt... :P hihi

2008-10-21 @ 18:27:21

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback