era kylskåpsbilder 14

Hej!Den här kylskåpsbilden kommer från Ella!

 

Jag ser att du gillar pålägg på grejer. Det ligger väl en 7-8 st olika påläggspaket kan jag tyckas se. Men. Jag har aldrig fattat det där med jordnötssmör. Varför äter man det? När äter man det? Blir man inte sjukligt less efter typ 1 tugga?

 

Sen, Östgöta mjölk? Skaru ha mjölk så är det bäst för dig att du börjar importera den goeste mjölken ever -> mjölk från norrland! Ingen dålig B-variant! Skärpning!

 

Sen undrar jag vad som finns i påsen längst upp? Är det knark? Har hört att man förvarar knark i påsar nämligen.

 
Kommentarer
Postat av: Molle @ Work

Undrar om hon äter mackor till påläggen. :O

2009-11-12 @ 09:19:58
URL: http://molle.devote.se
Postat av: Karin O

jag vill fylla mitt kylskåp med massa gott nu inför helgen:)

2009-11-12 @ 11:11:08
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Ella

YAAAAY! Bout bloody time!Ok...

1. Ja vi gillar pålägg. Här i familjen köper vi bröd från bageriet och inte typ Willys, så det är så sjukt jävla gott. Gott bröd = ökad konsumtion av det = ökad konsumtion av pålägg.

Jordnötssmör äter jag på rostade mackor. Inte så ofta dock. Men det är så sjukt gott med lite småsmält jodnötssmör på en varm macka. Oftast äter jag det som en kvällsmacka eller till frukost. Mums. Pröva!2. Jag köper Östgöta Mjölk för att vara miljövänlig och skippa alla transporter. Den poängen skulle ju gå lite förlorad om jag importerade den från Norrland.3. Det var några bakelser. Inte hash-brownies, nej.Tack för din fina recension! Trodde dock du skulle kommentera ölen lite mer dock...

2009-11-12 @ 16:25:40
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback