bloggskribent-hysteri

Hej!Jag tycker det här är helt sjukt.
Foki har lagt ut en film där hon träffar sina fans.

 

Jag & Foki bor bägge två i Umeå, så när man är inne i stan träffar jag alltid på henne.

Hon är som en liten iller som springer mellan butik & butik, alltid med hennes gamla pojkvän i hälarna.

 

Jag vet inte om det är för att vi bor i norrland eller om det är något annat, men här blir det minsann inga folksamlingar efter henne eller butiker som vill ha henne ståendes vid disken bara för att dra folk.

 

Jag förstår inte hypen kring henne. Hon är en helt vanlig tonårstjej (Samma med alla andra storbloggare) & småtjejerna avgudar henne och har henne som deras idol.


Jag har fått kommentarer av folk som frågar om det är okej att komma fram & sno en kram av mig ifall dom ser mig på stan osv. och jag säger alltid Nej. Jag är en helt vanlig människa, jag kramas inte med främlingar och ser inte mig själv som någon kändis. Jag skriver en blogg, som så många andra. Inget mer med det.

 

Men jag tycker det är tragiskt när t.ex. Foki i det här fallet, höjer sig själv till skyarna och faktiskt ser sig som en kändis. Hemskt!

 

 
Kommentarer
Postat av: Malin

Men fy tusan. Är det så illa, jag tycker hon ska köra med dem ordentligt isåfall.

Jag hoppas jag lever upp till det då :)

2009-10-25 @ 17:22:33
URL: http://mallaballa.blogg.se/
Postat av: Åsa

Oj, jag vet inte ens vem det är men jag är nog för gammal insåg jag nu när jag kikade in i hennes blogg. Den enda bloggaren som räknas som kändis tycker då jag är BlondinBella, har aldrig läst hennes blogg men jag skulle känna igen henne på stan.

2009-10-25 @ 19:40:00
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Viikkan

Men de är så svårt att inte ge svar på tal för då tror ju hon att hon har rätt osv. Jag kan inte bara sitta och ta de hon säger och försöka ignorera. Så de blir att jag tar diskutionen istället och de blir världens bråk... Urs. Men tack för allt du skrivit:)Jag ska kolla in den där sidan :D

2009-10-25 @ 21:31:43
URL: http://victoriadanielsson.blogg.se/
Postat av: FEBB

Jag håller helt med dig, det är helt sjukt. HELT JÄVLA CP. HON HAR EN BLOGG! alla är galna. dock känner jag inte en enda person som gillar eller läser hennes blogg, bara mina kompisars småsyskon.

2009-10-25 @ 21:46:44
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Ronja

Foki höjer knappast sig själv till skyarna. Det är hennes läsare som gör det.Hon har inte en enda gång kallat sig själv för kändis eller idol. Vill du se en person som gör det så kan du kolla på Kissie eller Kenza. De ser sig själva som gudinnor p.g.a sina bloggar.

2009-10-26 @ 00:52:53
Postat av: pubes

sv ronja: men är du allvarlig? du menar att det är normalt för henne att ställa sig å skriva autografer mitt på blanka dan?bara för att hon inte kallar sig själv kändis eller skriver "you know you love me" så visar ju den där filmen hur hon ser sig själv eftersom hon har lagt upp den på sin blogg.

2009-10-26 @ 11:29:40
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: HDR-fotografen

Sv: Ibland får man leta efter de där extra sakerna för att plocka fram det vackra ur en tragedi.Angående djur med olika genfel är det nog inte speciellt vanligt i det fria. Naturen är grym på det viset.

2009-10-26 @ 13:53:00
URL: http://stilbild.nu/fotograf
Postat av: Kattis

Jag kan väl känna att det inte är hon som höjer sig själv till skyarna, utan hennes läsare.. precis som Ronja skrev. Att hon sen lägger upp videon.. jaa.... Skulle så mycket folk samlas till min ära skulle jag nog också visa upp det haha. Skulle kännas helt bisarrt och bisarra saker är roliga. Om folk vill ha hennes autograf - varför inte ge dom? Det är väl mer divigt och "jag är bättre än dig"-aktigt att säga najjj inga autografer, nooo paparazzis!Menneh.. varför kramas du inte med främlingar? Det gör fan jag. Inte så att jag hoppar på folk helt plötsligt och kramar dom, men ibland händer det att det kommer fram folk när jag väntar på bussen och frågar om dom kan få en kram och då får dom det :'). För att inte tala om utekvällar eller festivaler, då får man ju fan ligga i med sina kramar.. jag vet inte varför dom vill kramas med mig, lär ju knappast bero på att jag är känd från bloggen (bara släkten som läser) och inte är jag speciellt het heller.. men jäkla kramgo tydligen ;D

2009-10-26 @ 15:43:07
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Postat av: Ellis

Amen gud! Vill ba slå'na, vad fan ? Hon är ju NOBODY...

2009-10-26 @ 19:06:06
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Vera

Nja, jag tycker hon är söt och jätteduktig. Hon förtjänar all uppmärksamhet. =)

2009-10-26 @ 19:12:35
Postat av: M

Har jag inte alls tänkt på. Tack för att du upplyser oss ovetande :)

2009-10-26 @ 22:15:06
URL: http://madebym.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback