Bada badtunna. Markus närmast kameran. Och...

dsc01164 (MMS)

Bada badtunna. Markus närmast kameran. Och ni säger att jag aldrig lägger upp bilder på markus! Pfft!




Första grillning gjord. Mmm!

dsc01163 (MMS)

Första grillning gjord. Mmm!




yoga

Hej!


Det finns en anledning till varför jag inte går på yoga:




första veckan

Hej!


Hittade åt ett inlägg som sammanfattade min första vecka som nyinflyttat ume-bo.
Tur jag bloggar egentligen, för jag kommer ju inte ihåg ett dugg! Tillomed jag skrattade åt lapparna, fast jag hade skrivit dom själv. Jasi, så det kan gå för dem små.





kingkong

Hej!


Intog viloläge och kollade på dokumentären om våran konung. Monarkin har aldrig intresserat mig speciellt mycket och ni vet ju hur högt jag värderar herr och fru kung.

Är det bara jag som har visat sånt totalt ointresse att jag har missat att kungen har syskon? Jepp, hela 4 stycken.


Till er som vet: Vad gör dom? Har dom svennejobb eller kränger dom pizza?





pubes goes modell

Hej!


Igår, eller nej, inatt så sökte jag jobb som modell för ett modeföretag. Redan imorse klockan 8 hade jag fått mejl av hon som hade hand om det där. Hon var eld och lågor och skulle bums ha dit mig, men hon frågade om det inte var lite långt, med tanke på att jobbet var i Göteborg. Jag hade ju bara sökt jobbet för skoj skull, för att se om jag skulle få det liksom, jag har ju mitt på det torra.

Men. Nu blir jag inte av med henne. Hon mejlar fram och tillbaka och försöker hitta lösningar (även fast jag sagt att jag bara sökt jobbet för skoj skull) för hur jag ska kunna jobba där.

Ja, va tror ni? Ska jag sadla om från lärare till modell? Jag verkar ju vara eftertraktad!


Vissa fick ju allt!





nässpray i ögat

Hej!


Fick tipset till mitt pink-eye:

 

Nässpray i ögat har jag faktiskt testat flera gånger, har ALDRIG fungerat. Nu är det nog en och annan som läser det här och tänker "nässpray i ögat? är du dum elle?!?!!?" men det är så att i nässpray så finns det ett ämne (som jag glömt vad det heter) som gör att blodkärlen drar ihop sig och gör då att det röda i ögat försvinner. Det är helt ofarligt att få i ögat OM det inte sker kontinuerligt. Men jag antar att det funkar på vissa och inte på andra.

 

Sen svider det inte heller, om man nu inte är lite småkorkad och tar mentholnässpray vill säga. Då kan jag tänka mig att det svider like hell.

 




pink-eye

Hej!


I dag har jag vaknat med världens pink-eye!

Syns inte så väl på bild, men ni får tro mig helt enkelt.

 

 

 

Hur får man bort sånt egentligen? Finns det något hemligt trick?

 




nu får det fan vara nog

Hej!


Alltså va fan Markus är det här? Tillomed den här killen är förlovad, men inte jag! Okejokej, jag vet man ska inte mobbas, men han ser ju fan ut som en överkörd bäver MEN NÅGON JÄVEL HAR ÄNDÅ TACKAT JA TILL HANS FRIERI!

 

Kolla! Han är ju tillomed kompis med Jan Johansen! JAN JOHANSEN Markus! Come oooon! Hur mycket hatar du mig egentligen?!

 

 




inte en lek som fungerar för mig

Hej!


Haha, kom å tänka på en lek! Kan inte alla skicka ett sms till 5 stycken av det motsatta könet med texten "Ligga?"? bara för att se vad dom svarar?

Jag har redan skickat 17 st, men ingen har svarat..........




the after effects of world of warcraft

Hej!





nånstans i sverige, i ett mörkt p-hus...

Hej!


Jag går in i ett parkeringshus där jag ser tre killar i kostym lite längre bort, jag vet att dom väntar på mig. Jag går fram till en svart jeep och sätter mig i förarsätet. En av killarna, ledaren, ropar: Är det kallt? - Ja, svarar jag och lägger mig ner mot växelspaket och tjyvkopplar bilen. Två av killarna i kostym rusar fram till mig, jag sätter mig upp & skjuter deras ledare joel kinnaman.

 

Vilken jävla actionrulle jag var med om i inatt alltså! Att jag hade sånna skills visste jag inte! Det ska nog upp på CV:t det - dödade Joel Kinnaman i sömnen.





Vet ni en sak? GB sandwich borde byta ut c...

dsc01159 (MMS)

Vet ni en sak? GB sandwich borde byta ut chokladgrejset till kladdkaka. Allt skulle smaka bättre med kladdkakesmak, thats fo sho!




vinna för vinnandets skull

Hej!


Fråga: Påverkas jag av tv?
Svar: Ja
Varför: Jag ringde just in på tittartävlingen i "Äntligen hemma".
Varför igen: Vet inte. Man kunde vinna en tvättmaskin, har inget behov av en överhuvudtaget.


Jag borde sluta se på tv.
.. Eller hitta en hobby.



norrländsk ordlista

Hej!


 

För mig är det väldigt svårt att skriva en (läslig, bör tilläggas) blogg eftersom jag är från norrland. Jag har fan ingen aning om orden jag använder är dialekt eller om det är svenska. Men iaf:

(Att) surra: Du för en diskussion med någon.

 

Har även fått lära mig att orden Gatt, He, Utav också är dialekt (de tre orden i den ordningen bildar även en vettig mening för mig). Konstigt med tanke på att dom är de mest användbara orden i världen.

 

Gatt: Var tvungen. "Gatt ba far ivej en stunn".

På svenska: [Jag var tvungen att åka iväg]

 

He: Det. "Å he va tammefan he roligaste ja ha vart ve om!"

På svenska: [Det var en rolig upplevelse.]

 

Utav: Av. "Je fick n utav Susanne".

På svenska: [Jag fick den av Susanne.]

 

Orden har olika betydelse beroende på i vilken situation man säger dom också. "Gatt he utav" blir alltså "Var tvungen att stänga av".

 

Men nu ä ja int som ji annern å hä få ni lev mä!

På svenska: ?

 




mitt första jobb

Hej!


I går när jag pratade med min pappa så nämnde han att han hade träffat nån tant inne på ICA som han hade surrat med. Då fick jag en flashback från när jag var liten, typ 10 bast. Det var "Åsele-mässan" inne i sporthallen, aka. en massa företag som har en massa stånd och visar upp deras produkter osv.

I ett av stånden satt en kvinna (den kvinna min pappa hade träffat & surrat med) & gjorde ansiktsmålningar på barn. Jag som alltid har varit intresserad av smink å sånt satt brevid henne & kollade nyfiket på hur hon gjorde. From out of nowhere frågar hon mig om jag hade lust att sitta där dagen efter & måla. Jag trodde hon skojade så jag svarade med ett självsäkert "ja".

Dagen efter gick jag dit & såg att hon inte satt i sitt stånd. Hon som arrangerade "Åsele-mässan" kom fram till mig och berättade vad jag skulle göra. Jag fick panik, jag var 10 år, jag hade fan aldrig sminkat någon.

Kön växte med barn (i min egen ålder bör tilläggas) och jag målade. Jag satt där från 10 på morgonen till 18 på eftermiddagen. Utan rast, utan mat. Dessutom kostade en ansiktsmålning 10 kr och ALLA pengar skulle gå till hon som arrangerade.

Räknas det som barnarbete? För isf ska det upp på mitt CV!





era kylskåpsbilder 16

Hej!


Fick in en kylskåpsbild av exa!

 

First of all: Du är inte ensam om att ha smink i kylskåpet, har fått in nån kylskåpsbild till där kylskåpet mest innehåller smink. Jag undrar om du lägger ditt smink som du använder varje dag i kylskåpet? Springer du till kylskåpet varje gång du ska sminka dig? och isf, blir inte det ett väldans springande?

Ang matinnehållet: Jag ser en halvdrucken cola, chokladkakor, hamburgedressing, vispgrädde, nått som ser ut som ett wienerbröd i en vit påse som lämnat fettfläckar efter sig, dressingar, mjukosttubar - you name it! Å sen en ensam liten buske längst ner i kylen som jag antar nångång har varit en fräsch grönsak. Well, jag vet då en som inte kommer att komma på reunionen 10 år efter 9an. That's fo sho!

Fråga: What's up med alla tetrapack i kylskåpsdörren? För fin för att dricka vanlig hederlig mellanmjölk i kaffet? va? Va? VA?

 

Tips till dig: Börja ät upp dina matlådor innan du gör 14 nya!




dagens vaxpropp

Hej!


Surrade med min pappa i telefon ikväll.

Pappa:
Jag såg den där filmen om han.. Doktorn nånting.. Millenium..
Jag: Millenium? Alltså Stig Larsson-filmerna? Flickan som lekte med elden?
Pappa: Nej nån annan.. Van Gogh!!
Jag: ...Vet du ens vem Van Gogh är pappa?
Papppa: Ja, han var på tv igår!!
Jag: Det du såg på tv igår var "Da vinci koden" skulle jag tro.
Pappa: Ja!! Så hette den!
Jag: Pappa, ett förslag; Ha med dig en diktafon & ett litet anteckningsblock & skriv ner allt du hör, alla platser du varit på och allting du sett. Du är ju hopplös att prata med!
Pappa: Hahaha!


Seriöst, att prata med min pappa är som att prata med sig själv, man får då aldrig ut något vettigt.





drömbaddräkten

Hej!


På "Ingrids" där jag var idag så såg jag en helt underbar baddräkt:

 

Priset på denna? Bara 1500 :- Lätt värt att förstöra i klorbad.




bh-shopping

Hej!


Jag var ju som sagt i bh-himmelriket idag. Eller rättare sagt i butiken "Ingrids" som finns här i Umeå, en underklädes- & badklädes butik.

Jag har en klänning jag behövde en passande bh till, så jag gick dit, langade upp klänningen på disken och sa "HJÄLP MIG!" och det gjorde kvinnan i kassan med råge! Jag skojar inte om jag säger att jag var där i 1½-2 timmar och testade minst 40 BH:ar.

40 stycken kan låta mycket, men det var för att vi var oense om hur stora bröst jag faktiskt hade. Ja, alltså inte jag och kvinnan, utan kvinnan och mina bröst. Hon började med att tvinga på mina tutts G (!!) kupa och slutade på D eller om det var C.

Hur som haver så hittade jag en bh som satt bra & inte syntes i urringningen på klänningen, så jag blev nöjd!






traderaköparen

Hej!


Mejlade precis köparen från tradera. Skrev att jag förstod varför det tog sån tid, eftersom jag pratat med hennes mamma som hade förklarat att hon hade rymt hemifrån. Skrev även hälsningarna från hennes mamma, att hon skulle höra av sig och skaffa sig ett eget konto då hon nu är myndig. Sen avslutade jag med ett Ps. Du har en trevlig mamma, ta hand om er! Ds.

Jag borde bli medlare alltså!




Missade precis bussen från stan, så nu sit...

dsc01157 (MMS)

Missade precis bussen från stan, så nu sitter jag i en urinluktande busskur och väntar på nästa. Mmm, visst kan man inte göra annat än att älska urinlukt? Det är nog det bästa som finns!




Befinner mig just nu i bh-himmelriket! Det...

dsc01152 (MMS)

Befinner mig just nu i bh-himmelriket! Det ni!




gratis presentkort

Hej!

Det lönar sig att besöka Gratisbio dagligen och vara aktiv.
Du kan nämligen få poäng varje gång du:

♥ loggar in på Gratisbio, 0,5 poäng/dygn;
♥ skriver i någons gästbok, 0,5 poäng/dygn;
♥ blir vän med en annan medlem eller när du svarar på en vänförfrågan, 0,5 poäng/dygn.
♥ betygsätt annonser, 0,5 poäng/dygn.


Dessutom får du 5 poäng om du laddar upp en giltig profilbild på dig själv!

Bloggar du om Gratisbio så får du mellan 5 och 1000 poäng per inlägg och tävlar samtidigt varje månad om 500 kr att handla för hos Nelly.

Just nu får du dessutom 50 (!!) poäng om du blir medlem + 25 poäng om du anger "pubes" som referens!

Vad tvekar du över? Det är jättelätt att få shoppa gratis! Just nu är jag uppe i över 2700 poäng vilket motsvarar typ 700 kr (gratis pengar!) som jag kan hämta ut som presentkort var jag vill, allt i från ICA till Gina Tricot till Expert osv!

Gör som jag! Gå med här!



superb barnuppfostran

Hej!


Sandiza Hotpants berättar om en incident där hennes pappa har gett hennes lillebror ågren för livet. Jag kan berätta att min pappa ÄR exakt likadan. När jag var liten så var min pappa expert på att ge mig ångest för världens småsaker.

En gång när jag var 4-5 år satt jag & pappa i soffan och tittade på film. Han hade köpt en ask med godisnallar till mig som jag satt & smaskade på.

Pappa:
Ojoj, stackarn..
Jag: Vad?
Pappa: Stackars lilla nallen.. Nu kommer alla hans kompisar i asken att gråta och sakna honom jättemycket..

Varje gång jag äter godis format som ett djur tänker jag på det han sa till mig då. Hej ångest!





traderaförsäljningen

Hej!


Nu är jag hemma igen! Tog ett tag innan jag fick bilderna åt rätt håll i bloggen när jag mobilbloggade, men hey, man kan inte lära sig allt på en gång.

I alla fulla fall, ang. traderaförsäljningen, ni var några som ville höra hur det hade gått. Jag ringde numret som köparens mamma gav mig, men fick inget svar. Sen blev det helg & jag åkte till Markus & har inte tagit tag i det där sen dess. Nu när jag kom hem ikväll & läste mejlen så hade jag fått mejl ifrån köparen som bad om ursäkt för den sena betalningen.

Ska jag eller ska jag inte mejla tillbaka & hälsa från hennes mamma? Det vore lite roligt faktiskt!




Om markus fortsätter göda mig såhär så är ...

dsc01141 (MMS)

Om markus fortsätter göda mig såhär så är jag en bullfitta inom en snar framtid..




Våra dejter för kvällen. Patrik och erica....

dsc01139 (MMS)

Våra dejter för kvällen. Patrik och erica. Soon to be married! Visst är dom fina?




Gomiddag med erica, hennes patrik och min ...

dsc01137 (MMS)

Gomiddag med erica, hennes patrik och min kärlek markus. Mmm!




Haha.hahaha.hahahahahaha.hahahahahahahaha....

dsc01136 (MMS)

Haha.hahaha.hahahahahaha.hahahahahahahaha.haha. Hah.




Jaha.. Nu sitter vi och kollar på en repri...

dsc01135 (MMS)

Jaha.. Nu sitter vi och kollar på en repris av "miljonlotteriet lyckohjulet". EN REPRIS! Hur gick det till egentligen?




Sitter hemma hos en kompis till markus. Ha...

dsc01131 (MMS)

Sitter hemma hos en kompis till markus. Han har en mycket fin smak när det kommer till konst.




Mmm säger jag bara, Mmm!

dsc01130 (MMS)

Mmm säger jag bara, Mmm!




Sitter på bussen & njuter av solens värme....

dsc01127 (MMS)

Sitter på bussen & njuter av solens värme. Har gjort bort massor av skolarbeten under resans gång och snart är jag framme hos markus. Kan nog inte bli så mycket bättre än såhär!




man lär sig nått nytt varje dag

Hej!


En trogen läsare, Simon, skickade en bild på den han tyckte jag liknade mest:

 

Med motiveringen: Ni har båda saker uppkörda i olika kroppsöppningar.

 

....

 

Kanske ska dra ner på att vara så personlig i mina inlägg..




telefonsvar

Hej!


Mitt telfonsvar är det vanliga tråkiga standardsvaret: "Du har kommit till 0-7-0...." Men den här telefonsvararen var lite egen:




så det kan gå..

Hej!


Sånt här händer bara mig, ska ta det från början..
Jag la ut ett par pjucks som var för stora för mig på tradera & fick ett vinnande bud. Jag har mejlat & mejlat, men inte fått något svar av den som la budet. I går ringde jag mobilnumret & hemnumret men fortfarande inget svar. I dag testade jag att ringa hemnumret igen & fick svar.

Kvinna:
Ja hallå?
Jag: Hej! Jag heter Susanne & ringer ang. en auktion som du har vunnit på tradera.
Kvinna: Jag? Men jag har inte handlat på tradera på flera år?
Jag: Nähä? För kontot på tradera står i ditt namn & det står ditt telefonnummer?
Kvinna: Men va konstigt!
Jag: Alias är "Anna123". (obs, påhittat användarnamn!)
Kvinna: Jaha, nä Anna är min dotter!
Jag: Jaha okej, nej jag har mejlat & ringt på mobilnumret men inte fått tag i henne nämnligen.
Kvinna: Nej, hon har som rymt hemifrån och hon är inte så glad på mig så jag får inte tag i henne heller..
Jag: Ehm, nähä. Men om du nu skulle få tag i henne så kan du väl be henne kontakta mig?
Kvinna:
Jamen jag tror hon har rymt till en kille, du kan kolla på eniro efter hans nummer "Lars Larsson". (obs! påhittat namn)
Jag sitter framför datorn så jag kollar upp numret på en gång.
Jag: Jo det fanns en Lars Larsson..
Kvinna: Ja, ring dit och kolla. Sen kan du ju hälsa henne att hon måste ta bort kontot ifall det står i mitt namn, du vet hon är inte nått litet barn längre, hon är faktiskt 19!
Jag: Ja.. Det kan jag hälsa om jag får tag i henne!
Kvinna: Ja va bra & be henne höra av sig!
Jag: Javisst, jag ska hälsa att mamma är orolig!
Kvinna: Hehe jamen va bra!


Så, från att kränga iväg ett par skor på tradera så blev jag en konfliktlösare alá "grannfejden". Ska ringa "Lars Larsson" & se om jag får tag på "Anna" senare..



hur mycket kan hända på så kort tid egentligen?

Hej!


Tog en powernap efter skolan och när jag vaknar så är Egoina den nya chefredaktören på "Devote", Lily Allen ska spela på Peace & love 2010 och typ alla datorer över hela Sverige har slagits ut p.g.a en virusuppdatering.




Hur satans länge sov jag egentligen?!




drömlooken

Hej!

I går smörjde jag in mig i brun utan sol för att se lite normal ut. Jag är långt ifrån Aguilera & Paris, but someday, I will get there!




dagens goda tanke

Hej!


Sitter & kollar på "Draknästet" & insåg just en sak...


En av drakarna, Rikard Båge...

 

Henrik "Ove" Dorsin...

 

Lika som bär!




behöver min skönhetssömn. BIG time.

Hej!


Herregud, mina ögon håller på att gå i kors! Sov max 3 timmar inatt, klev upp 7 och har varit i skolan tills 14 och sedan har jag pluggat fram tills nu.


Jag längtar efter det här:

Bilden är en sk. förkonstruktion av vad som komma skall..




taco taco burrito burrito

Hej!


Käkade tacobuffé igår.

Kolla in min enorma pöl av smältost! Jag som inte ens tycker om smälle..

 

Jag skulle kunna äta ihjäl mig på tacos tror jag. Jag tycker det är så sjukt gott! Eller egentligen, det jag gillar är ju salladen, tacosbröden är ju bara ett plus. Nått jag däremot inte klarar av är dom där förbannade tortillabröden, dom smakar ju rumpa, förstår inte hur folk kan äta sånt!

 




bara vara, vara vänner

Hej!


I går var jag & min granne Jörgen nere på stan en vända. Jag hade spottat en klänning på en affär som "omg, jag bara MÅSTE ha". Tji fick jag när trampade in i affärn med VISA-kortet i högsta hugg och inser att hela butiken är ett enda stort renoveringsprojekt.

Tvingar Går vidare med min homeboy Jörgen och av ren tristress så börjar jag dansa fula danser inne på en (eller två) affär(er). Jörgen tycker jag är råpinsam & tvingar mig att sluta upp med sånt nonsens.

Ursäkta mig, ska inte kompisar stötta en i ens töntiga snetramp? Är det inte därför man har kompisar, så man kan dansa löjliga danser för dom inne på butiker?
Det trodde jag...


let's talk about sex baby

Hej!


I dag hade jag sexualkunskap i skolan. Nu var ju iofs inte syftet att lära oss om sex & kärlek, utan mer vad man som lärare ska veta.

Vi fick bl.a. se en sexualundervisningsfilm från 80(?)-talet som hette "Man tar en tant". Titeln i dubbel bemärkelse som i "Man sätter på en tjej" och som i "Man tar en tant & en farbror". Ja, tant & farbror var ord dom själva använde i filmen.

Det hemska är ju att sånna filmer används fortfarande i skolor, istället för att läraren tar sitt ansvar och berättar.

När jag gick i högstadiet så kom "Kärleksakuten" & undervisade oss. Kärleksakuten var ett gäng härliga läkarstudenter som pratade sex & kärlek, vi fick trä på kondomer på varandras fingrar osv. Jävligt roligt faktiskt!

Hur var eran sexualundervisning?


nu kommer sanningen fram

Hej!


Jag la upp den photoshoppade bilden på mig & Mikael Nyqvist på fejsan och många har kommenterat i stil med "När träffade du honom?" eller "Häftigt, han är läcker" osv.

 

Det har fått mig att tänka på några grejer.

1. Syns det verkligen inte att bilden är photoshoppad?

2. Reagerar inte folk över att jag har en 13 årings pojkkropp på bilden?

3. HAR jag en 13 årings pojkkropp?

4. Behöver jag ändra min stil till lite mer kvinnligt kanske?

5. Var skulle jag ha träffat Micke liksom? ICA maxi på Strömpilen?

6. Varför reagerar ingen på Mickes otroliga omfattning om "mig", vi känner ju faktiskt inte varandra.

 

Summa sumarium: Jag & Micke har inte träffats. Bilden ÄR photoshoppad.

 




n00b

Hej!


Så går det när man försöker stajla!




men suck

Hej!


Jahapp. En kvart efter jag tvättat fönstret så börjar det regna & hagla. NU VAR DU ALLT BRA ROLIG, GUDJÄVEL!!!




nej, jag är inte normal.

Hej!


Jag tänkte att när jag ändå var i farten att tvätta så kunde jag tvätta fönstret också. Ja, det ska vara fönstret, jag bor så litet så jag har nämnligen bara ett fönster. Ja, skitsamma. Till min besvikelse upptäckte jag att fönstret var dubbelt, så det blev 4 fönstersidor att tvätta. Herregud, vem fan kom på dubbelfönster? Vad är dom bra till överhuvudtaget?

Å plötsligt kan jag se ut.




back in black

Hej!


Okej, tillomed jag inser nu att jag kanske ska köpa kläder i någon annan färg än svart...

 

.. Men varför chansa?




wannabe

Hej!


"Hej jag heter Ke$cha & min dröm är att bli Lady Gaga":




tog slut i garderoben

Hej!


 

Det här roar jag mig med idag. Titta på tvättmaskiner. Men det måste göras!




sommaren med göran

Hej!

Såg precis "Sommaren med Göran" här.

 

Det absolut roligaste var en konversation mellan "Göran" & nån kille som ägde nån strandtomt.

Kille: Brukar var fullt med folk här på midsommrarna. Ja, förra året så dök Ulf Ekberg upp här!

Göran: Jaha just ja, han från livets ord ja!

Kille: ... Ace of bace.

 

Haha, jag garvade åt det i typ 10 minuter!

 

Men jag skulle nog inte ge mer än 3 av 5 toast. Godkänd, men inte mer än så.




hyr film hemma!

Hej!


Jag måste få tipsa om en sida som jag hittade igår, Headweb.
Det är en sida där man kan hyra film (eller ladda ner & bränna ut) för en billig penning. (Det var därför jag såg så mycket film igår, haha.)

Jag är jävligt lat av mig, så hyra film är bara drygt tycker jag, för då måste jag komma ihåg å lämna tillbaka den i tid osv. Så därför blev jag jätteglad när jag kunde hyra film via datorn & se filmen direkt hemma.

Medlemsskapet är gratis & du får poäng för varje film du ser & har du 5000 poäng kan du växla in dom & se en film gratis. Igår såg jag 3 filmer och är redan uppe i 2055 poäng.

Gå med du också!

(Klicka på bilden)




jaha, vad kommer härnäst? peter settman programledare för "så ska det låta"? hah!

Hej!


Jaha, det enda bra som går på tv just nu är bingolotto. Så jag tar plats i sängen framför tvn och får se AGNETA SJÖDIN som programledare!

 

Lotta hade tydligen åkt på "välbehövlig semester". Hörredu Lotta, jag har minsann aldrig varit på semester i mitt vuxna liv, vem behöver en "välbehövlig semester" mest av oss tror du? va? Va? VA?!

 

..

 

Okej då, det är du Lotta.




"Jag vill ha glass. Nej jag vill ha action. Nej, glass. Action. Glass. Action!"

Hej!


I går såg jag Kenny Starfighter (såg mycket film igår) och jäklar va rolig den var! Jag älskar Kenny Starfighter!

 

Någon fler än jag som älskar Kenny?

 

Wollie bollie!




linas kvällsbok

Hej!


Jag har precis sett "Linas kvällsbok" för första gången. (Spoilervarning!!)

1. Hur fan överlevde man att vara tonåring egentligen?

2. Var det "Danne" Björn Rosenström tänkte på när han skrev låten som går "Ragnar är översexuell, sexuell, han är kåt som ett djur han får sitta i bur"?

3. Allvarligt.. Jag var helt övertygad om att hon som spelar huvudrollen var minst 30. Jag vill minnas att jag såg henne på tv som liten. Enligt wikipedia ska hon & jag vara lika gamla. I doubt it!

4. Varför spelades den populära tjejen "Thea" av en jätteful tjej?

5. Ganska roligt var det ju med alla spyor (spola fram till 1.00) faktiskt. Jag gillar att alla sa "Spydde jag på nån?" efter varje gång.

6. Jag har aldrig sett någon vara så glad över att få mens.

 




kaaanske inte skulle ha ringt in

Hej!


Som vanligt är jag sist med allt, meeeen det kanske finns nån till där ute som inte sett det här förrän nu:




no more mrs clean guy

Hej!


Såg precis en dammråtta spela innebandy med ett gruskorn som boll och jag tänkte "fan, jag måste städa". Men sen kom jag på att nej, va fan ska jag städa för? Jag skyller allt damm på Island istället! Klart & betalt som en viss Patrik Larsson från "mammas nya kille" skulle ha sagt!




mikael makes me leave snailtracks on the floor

Hej!


Vet ni vem jag tycker är snygg? Mikael Nyqvist. Han är så satans jävla snygg att jag dör lite inombords varje gång jag ser honom.

 

Ni ba: Ameh lixom han är 50 bast Susanne.

Jag ba: Meh hallå, I don't care! När jag ser honom lämnar jag fan snailtracks efter mig, så het är han!

 

 

Titta vilket vackert par vi skulle vara!

Originalbilden (klicka)

 

Va? Undrar ni varför jag photoshopade in mitt ansikte över hans son? Well, let me just say att jag & hans son har en liknande kropp & klädstil, så jag tyckte det passade bra helt enkelt. Förutom att jag nu har en snopp på bilden, men det får jag leva med.




köttdiet

Hej!


Eftersom jag köpte 1 kg ribs som jag tillagade igår (vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag handlade med tanke på att jag bor själv..) så hade jag massa ribs över! Skitbra, frukost, lunch & middag serverad liksom. Det blir en väldigt ensidig kost, men what the hell! Kött e gött! Fick en efterfrågan av recept och helt ärligt så höftar jag alltid när jag lagar mat. Googla lite & improvisera!

Efter baby back ribs-frukosten så fick jag lite magknip, så nu ska jag vänta ut det bara. Det är allt jag planerat för dagen iallafall!



förföljare

Hej!


Just nu har jag & Maria Montazami exakt lika många följare på bloglovin.

 

Jag undrar hur många sekunder det tar innan hon har dubbelt så många än vad jag har?

 

Note to self: Ansök om att få vara med i "Svenska hollywood fruar" nästa säsong.




syskonbarn är bra!

Hej!


I dag har Markus varit barnvakt åt sin systerdotter L. Markus berättade om en konversation dom hade haft.

L: Men var är din snygga flickvän då Markus?
Markus: Ja.. Hon är i Umeå?
L: Jaha. Ska du gifta dig med henne?


Jag lovar och svär, jag har inte försökt påverka henne att ställa sånna frågor till Markus what so ever! Men jag tror jag kommer att behöva använda mig av henne ofta!




word

Hej!


Hiss eller diss?

 

Finns här.

(Tack Simon för tipset!)




snart blir jag emo

Hej!


 

Varför får jag bara sådana här kommentarer? Varför förstår ingen min humor?

Är det bara jag som tycker att jag är rolig?




le chef

Hej!


Ikväll gjorde jag baby back ribs till middag. Inte för att jag vill skryta (jo det vill jag) men jag lagar sån sjukt god mat att hade jag inte varit jag hade jag gift mig med mig själv på en gång (nu hoppas jag att Markus läser det här).




felsjungning

Hej!


Gick med i en facebook-grupp

 

Ärligt, är det NÅN som faktiskt hört vad dom har sjungit på riktigt? Jag sjunger fortfarande raka maka fon!




inredningstips!

Hej!


Titta! Mitt egenpåhittade bokstöd som jag har gjort av ett par fejkglasögon:

 

 

Att jag var ganska finurlig?




yin yang

Hej!


Markus & jag pratar i telefon.

Markus:
Jag har seriöst sett det roligaste south park-avsnittet ever!
Jag: Nej! JAG har sett det roligaste ever!
Markus: Okej?
Jag: Ja! Vad heter avsnittet du har sett?
Markus & jag i kör: "You have 0 friends!"

Att vara tillsammans med Markus är som att vara tillsammans med mig själv.

Se det här.
(eller här om inte andra länken funkar)


videoblogg

Hej!

God morgon alla morgonpigga! Jag (nattugglan) har gjort en finfin morgongymnastik-film till er alla, med mycket bra tips på övningar som jag tycker ni alla kan prova på!




hemmagjord sushi

Hej!


När jag var på ICA maxi för nån dag sen (och bara skulle köpa smör) så köpte jag ett sushi-starter-kit! Så ikväll passade jag på att göra hemmagjord sushi.

Såhär ser starter-kitet ut

 

I kitet ingick 2 rispåsar, 2 wasabipåsar, 2 soyapåsar, 1 risvinäger, några ark nori ("algpappret"), bambumatta och ätpinnar. (så det enda du behöver köpa utöver är själva innehållet till sushin, typ crabsticks/lax osv)

 

Fin sushirulle

 

Mmmm!

 

Har inte fattat min mobilkamera än, but you get the idea!




touché!

Hej!


Ang. Inlägget om "dödsrycken" när man skulle sova:

 

HAHA!






jag kan lukta mig till det mesta!

Hej!


I dag på skolan:

Jag:
Men alltså det är nått som luktar!!
Mina klasskompisar tittar på mig & jag försöker sniffa mig fram var lukten kommer ifrån.
Jag: Det luktar fan.. Hästskit!
Klasskompis: Jaha, nej det är mina skor!





Ni vet, några hundra år sedan, när vi var apor.

Hej!


Egoina skrev lite av hennes funderingar, bl.a. varför man rycker till, precis när man håller på att somna. En av hennes läsare svarade såhär:

 

Ja vi människor är ju ökända för att ha bott i träd.




snopp & snippa

Hej!


Satt & läste kurslitteratur, där det fanns med lite sånger man kunde sjunga tillsammans med förskolebarn när man använder sig av boken. Bl.a. låten "Sune & Shaima":

 

 

 

Det ni! Nu vet ni mammor och pappor vad som sjungs i förskolorna om dagarna!

(eller inte..)




Skoern

Hej!


I dag följde jag med Jörgen på en liten shoppingrunda. Vi var på sportlagret på ersboda här i Umeå som hade utförsäljning, upp till 90% rea (nu ska ni säga "oooh", som om ni vore jätteimponerade). Jörgen hittade några fina saker, b.la. en fin ed hardy tröja och jag själv hittade dom här:

Ett par pjucks i storlek 48!


Lämnade även tillbaka en klänning där sömmen farit upp efter en tvätt så i dag har jag "tjänat" 349:-. Iiiiinget kooonstigt aaaaaalls.



typiskt mig

Hej!


Jörgen frågade om jag ville hänga med på ICA maxi och jag tänkte "ptja, varför inte? men jag behöver bara smör". 1½ timme & 800 kr senare så kommer jag hem utan smör.




untz!

Hej!


Det här måste ju vara världens bästa låt:




ny telefon

Hej!


Titta vad som damp ner hemma hos mig idag:

 

Min tidigare telefon hade ingen kamera och man kunde absolut inte lyssna på musik med den, så nu har jag det jag gör!




nötter

Hej!


Aftonbladet skriver om att socialdemokraternas nya förslag är att ge alla elever en egen polis.

 

Jag tror knappast jag är ensam om att aldrig varit i kontakt med narkotika under min uppväxt. Jag har aldrig provat, inte ens sett narkotika.

Var ska man få tag i alla poliser hade dom tänkt egentligen? I min hemkommun, Åsele, så finns det 1 polis. Ska denne vara kontaktperson för alla elever från förskolan till högstadiet + allt annat jobb som den har att sköta?

 

Satsa pengar på sånt som verkligen behövs, oh I don't know, jobb t.ex. så ska ni se att alkoholkonsumtion och narkotikamissbrukande skulle minska drastiskt.




å dagens pantburk är...

Hej!


Aschberg hade Foki & Katrin som gäster när dom skulle diskutera saker som nätmobbning & skattegranskning. Det jag inte förstår är varför dom tog dit Foki överhuvudtaget, hon uttrycker sig på samma sätt som en åttaåring skulle ha gjort. "Det är vad mamma har sagt iaf hihi" avslutade hon med bla. när Aschberg frågade henne om vad man får & inte får skriva på internet.

 

Lite ironiskt att jag skriver såhär när debatten handlar om nätmobbning, men Foki lever verkligen i en liten bubbla utan någon som helst verklighetsuppfattning. Att se debatten med henne var bara pinsamt.

 




somliga går i för stora skor

Hej!


Erik har nu svarat på alla frågor han fick in under frågestunden! Okej, jag veeet att typ 99% av alla frågorna kom från mig, I got a little carried away så att säga.

 

Det här hade jag totalt glömt bort, men fick en flashback när jag läste Erik's svar! Det han säger är helt sant faktiskt! Jag hade en period där i högstadiet där jag inte visste om jag skulle associera mig till tjejerna eller killarna. Tjejerna var superflickiga och killarna var mer som jag - bara "var". Så jag rakade av mig håret, körde hiphop-stil (East-sajda motha fukka!) och hade tydligen för stora skor.

 

Inte den period jag är mest stolt över i mitt liv kan jag ärligt säga.

 

Typ jag.

 




tragiskt

Hej!


Jag läser inte några "fjortisbloggar", men många av dom som skriver bloggar jag faktiskt läser, gör det. Den här "Paow" som jag hela tiden trott varit en kille när jag hört namnet nämnas på tv/radio/bloggar osv, visade sig vara en liten flicka som tydligen är tillsammans med Hugo, som "vann" Linda Rosing i hennes program "Vem fan vill dejta Linda Rosing".

Dessa tu, Paow & Hugo är tydligen på semester. Här (scrolla ner) är ett inlägg Paow skrivit i Hugos blogg... Och såhär sammanfattar Hugo sina dagar tillsammans med Paow: Här & Här .


Dom verkar... Kära...


å där föll muren

Hej!


Sitter & kollar på "det kungliga bröllopet" på svt1 som visar en liten dokumentär hur det var att sätta upp Mette-Marit & Haakons bröllop. Vad händer? Jo jag sitter och bölar som en jävla idiot. Jävla skit. Men jag kan inte hjälpa det! Det var så vackert!!




spam

Hej!



Anna-Lena.. Get a life.


ta å spamma lite!

Hej!


Erik&Erik, med bara en Erik kvar, har frågestund just nu! Erik som är singel ser gärna att flickor kommenterar hans utseende! (Han har inte sagt det, men jag vet att det är det han vill)




shoppingen

Hej!


Jag fick tag i mina eftersökta korgar (finally) på jysk!

 

Sen hittade jag två vaser också (som jag ska fylla med annat än blommor)


 




shopping

Hej!


I går var jag & shoppade lite grejer! Nu ser det inte ut som att en uteliggare bor här (Nej varför skulle en UTEliggare bo inomhus liksom?). Bilder kommer snart!




tur systemet fungerar iaf!

Hej!


Naaaaaw! Läs det här.




feeling low

Hej!


Bara så ni vet så sitter jag & tröstäter efter händelsen på affärn. Allt är Jörgens charmiga personlighets fel!

Jävla Jörgen.. Hejdå beach 2010 (-11 & -12).




syns jag inte eller?

Hej!


Alltså nu är jag sur! Jag & min granne/kompis Jörgen var precis på affärn å handlade.
I kassan:

Min tur
Kassör:
Hej.
Jag: Hej.
Kassör: Det blir X kr.

Jörgens tur
(Jörgen köpte bla. energidryck av ett billigare märke än redbull)
Kassör: Tjeeenare!
Jörgen: Hej.
Kassör: Det blir X kr.
Jörgen: ...
Kassör: Jag ska visa dig en jätterolig grej på kvittot!
Jörgen: Okej? Vaddå?
Kassör: Titta, det står "fakebull"!! *Fniss*


Va? Hallå? Varför är det fler killar som raggar på Jörgen än vad det är som raggar på mig? Jag fattar ingenting!


såhär brukar vi spendera vår tid tillsammans

Hej!

15.30. Jag & Markus ligger i sängen & kollar på south park.

Jag (
puttar i Markus): Men du får inte somna!
Markus: Men jag sover inte!
Jag: Jag hörde dig snarka!
Markus: NÄ, JAG VILAR!
Jag: Somna inte.
Markus: Du får inte heller sova.
Jag: Jag dödar dig!
Markus: JAG dödar DIG!

18.30. Fortfarande i sängen.

Jag:
Men va FAN Markus!! Nu somnade ju du i alla fall!
Markus: Va? Nää..
Jag: Jo! Klockan är 18.30!
Markus: Men då har ju DU sovit också!


Mycket möjligt. Men det är lättare att klaga på andra.



wooops

Hej!


Nääämeeen.. Ojdå.. Nu "råkade" det bli subways igen.. Oj så "synd"...




hur man får en kvinna

Hej!


Okej, Markus kom hit tillsist. Och han hade med sig pizza. Kom just på varför jag gillar honom.

Puss hej


where art thou

Hej!

I dag har jag funderat över var fan alla är. Ingen har läst min blogg (okej, ni är några hundra, men det är onormalt lite!), ingen har uppdaterat sin blogg, ingen uppdaterar sin facebookstatus 4322 ggr FÖRUTOM jag..

Men nu förstår jag. Ni har alla gjort högskoleprovet idag. Ja, det är antingen det eller så har alla blivit kidnappade av aliens.


snabb som en snigel

Hej!


Pratade med Markus igår när han var ute & festade. Han skulle komma å hälsa på mig idag. 13.40 ringer jag för att kolla hur långt han har kommit.

Markus:
Hallå?!
Jag: Öh, hej?
Markus: Herregud va rädd jag blev! Låg & sov, var inte alls beredd på att det skulle ringa!
Jag: Ja..ha... Well, klockan är snart 14, när skulle du komma till mig sa du?
Markus: Fan också! Ja, men jag ska bara packa, sen kommer jag till dig!

6 timmar senare, 18.50, så har han fortfarande inte dykt upp. Killar alltså! Å dom ska ha rykte om sig att vara snabba, JOJO!





äckligaste godisen korad

Hej!


Vet ni vilken den äckligaste godisen är?
Svar:

En geléklump med socker på som smakar "melon". Uuuuuh..




rör inte kaffekopparna!

Hej!


Hittade precis åt den här tjejens blogg och jag höll på skratta ihjäl mig åt den här videobloggen! Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte hennes blogg var nå vidare, däremot hennes videos! Hon borde satsa på stand-up!




things I do

Hej!


Tecken på att du har fått en arbetsskada av att jobba i vården:

♦ När du diskat undan så torkar du av diskbänken med desinfektionsmedel.
♦ Du har lust att ta inköpslappen av en tant inne på Konsum & handla åt henne.
♦ Du har fått ett småsår & funderar om du ska kontakta distriktsköterskan.
♦ Efter du städat fyller du på godisskålen, utifall anhöriga vännerna skulle hälsa på.
♦ Det känns konstigt att inte duscha någon annan än dig själv.
♦ Du använder plasthandskar. Ofta.
♦ Du spritar händerna efter du tvättat dom.





förklaring tack

Hej!


Överallt på stan ser man tjejer med uggs. Jag har aldrig förstått grejen med uggs, då det är tygskor och helt värdelösa att använda i Sverige eftersom vi har vinter största delen av året och förra året hade vi mer regndagar än soldagar på hösten.

Jag äger inte ett enda par uggs, men jag har faktiskt prövat dom i en butik. Dom är ju inte ens sköna! Det var som att stå på en jätteplatta & jag kände mig som Björne i "Björnes magasin".

Så - Varför äger alla ett par uggs? Why oh why?


Björnes magasin-fötter med uggs.



här sitter jag och pratar med mig själv

Hej!


Haha, jag är för rolig ibland! Jag ringde precis till Ellos kundservice för att kolla varför det har tagit sån lång tid för mitt paket att komma. Såklart var det kö, så jag satte igång högtalarfunktionen på telefonen så jag kunde sitta å knappra på datorn istället. Men kön var inte så himla lång, ganska snabbt fick jag en person på andra sidan tråden. Jag stängde av högtalarfunktionen och berättade om mitt ärende och blir plötsligt avbruten med ett "hallå?" så jag svarar "Hallå?" tillbaka, men hon på andra sidan fortsätter med att hallåa. Jag kollar på min telefon och ser att det jag precis gjort var att stänga av micken på telefonen istället för högtalarfunktionen.
Skitbra Susanne. Skitbra.




soo gooood

Hej!


Nämen, det blev visst en subway idag!

 

Jag ska fan gifta mig med den som äger hela subwayskedjan! Visst, dom kommer att gå back första tre åren, men efter det lär jag vara less så då kommer affärerna att blomstra igen.




gratisprovet från barndommen

Hej!


Beställde ett gratisprov av A-creme (här) bara för att kunna testa produkten för att se om den är bra. Döm om min förvåning när jag öppnade paketet och fick världens flashback!

 

Jag minns att jag fick sånnadär förpackningar av min skolsyster när jag var liten och hade ont någonstans. Skrubbsår, huvudvärk eller magont, det spelade ingen roll! Enligt henne så kunde allt botas med A-creme.

 

...

 

Jag undrar om hon verkligen var utbildad?




passfoto

Hej!


Hittade mitt nuvarande och mitt gamla pass när jag var hemma under påsk:

 

Kortet till vänster är mitt senaste och det till höger är från när jag var 13-14 år.

Jag ser verkligen hur deppad ut som helst på mitt gamla passfoto!

 

När jag var 14 åkte jag och några till på en europatripp. Vi blev stoppade i nån tull, en man med k-pist och droghund kommer in och genomsöker vår buss, sen ber han om våra pass. Han tittar på allas, stannar upp på min och säger "Ahh.. And here we have an illegal spanish immigrant". Jag fick panik och försökte med "Nonono! Im swedish!" varpå han skrattar och säger att vi får åka vidare. Jag vet inte, men nånstans fick jag för mig att en man med k-pist i ena handen och en droghund i den andra inte hade humor.

 




It puts the lotion on the skin

Hej!


Nu har jag OCM:at i en halvtimme, ångat & haft en honungsmask i ansiktet och behöver jag säga att mitt ansikte ser ut som skållat skinn? Jag tror jag överdrev där med värmen när jag ångade faktiskt. Men det var detsamma! Snart lugnar huden ner sig & jag får perfekt hud. Well, jag kan drömma iaf.




att dejta

Hej!


Det följde med en film i en tidning jag köpte för inte sålänge sedan, om det var Cosmopolitan eller Amelia, jag har ingen aning. Iaf, så såg jag filmen igår, dumpa honom, som handlade om det vanliga gagget om "vi har varit på en dejt, han har inte ringt" och sedan väninnornas uppmuntrande tal om "jomen han är säkert på affärsresa eller så har han tappat ditt nummer och ringer runt just nu för att få tag i dig blablabla".


 

Jag vet inte om det bara är jag, men går jag ut & en kille raggar på mig så säger jag aldrig mitt riktiga namn, lämnar absolut inte ut mitt riktiga telefonnummer och jag tänker absolut inte på honom dagen efter. Träffar jag honom igen så låtsas jag som ingenting, som om vi aldrig setts förut. För vill jag ha honom, så får jag honom också. När jag såg den där filmen så kunde jag associera mig mer till killarna än till tjejerna.

 

Är det jag som har för mycket testosteron eller är vi flickor i Sverige annorlunda?




anna anka söker personlig assistent

Hej!


Sitter & tittar på Anna Anka söker personlig assistent. När nån av deltagarna intervjuas av tv-teamet så står deras namn och deras yrke. En av killarna, Per-Robin, har som yrke "Fd. Komiker".

För det första:
Vem fan är Per-Robin?
För det andra: Hur fan kan man vara en före detta komiker?
Vaknade han upp en dag och hade tappat humorn medan han sov eller?




vad skulle freud sagt om det här?

Hej!


Som liten var jag sjukt blyg för män med mörkt hår, mörka ögon och hade dom dessutom mustasch så var det helt kört. Jag var så rädd att så fort jag såg någon med det utseendet så gömde jag mig och grät av rädsla.

Jag undrar varför egentligen?






äh, man kan alltid skaffa en ny.

Hej!


Läs det här, helt sjukt.




grattis älskade vän!

Hej!

100-dagars



arvika-06







bebis på bakning





arvika-06





2010

 

 

Cecilia med sin bebis (som inte är bebis längre..)

 

 

 

Grattis Cecilia på födelsedagen! Love you!




pepp! pepp! pepp!

Hej!


Nu har jag väntat 2 veckor på det bästa som finns! Bara en halvtimme kvar!
(21.00 kanal5)




spela bara för spelandets skull? pfft!

Hej!


Jag ringer till Markus för att beklaga mig över hur tråkigt jag hade.

Markus:
Men spela lite gitarr då?
Jag: Men nää... Jag har ingen röst idag.
Markus: Men du behöver ju ingen röst för att spela gitarr?
Jag: Jomen jag vill höra min underbara sångröst när jag spelar...


Självgod? Jag? Nää?


så jävla rätt!

Hej!


Haaaahahaha så jävla king!




en av många

Hej!


Jag ringer till min pojkvän:

Markus:
Hallå?
Jag (Superlycklig): Heeeeej äääääälskling! Vad göööörduuuu?
Markus: Hejhej, jag lyssnar på en talbok.. Vad gör du?
Jag (Besviken): Öh.. Vänta.. Är det Markus?
Markus: Ja?
Jag (Deppad): Jaha.. Jamen då ringde jag fel. Öh. Jaha.. Men.. Jaja. Vad gör du?
Markus: Lyssnar på talbok sa jag ju?
Jag: Öhm. Okej. Hejdå.


Erkänn, där var jag liiite rolig?




back

Hej!


Nu är jag tillbaka i Umeå igen!

Note to self: Åk aldrig buss där det finns folk som tagit med sig hundar. Hundar skäller och då skiter man nästan ner sig av rädsla.


backpacker

Hej!


Håller på att packa nu, ska snart hem till Umeå igen. Känns lite drygt, hade hellre stannat här och kört skoter! Tycker dom ska införa lov på universitetet också, det hade inte varit helt fel!




inte riktigt det jag ville..

Hej!


Jag färgade ju håret för några dagar sedan, köpte en färg som hette "brownie" å man skulle kunna tro att man skulle bli brunhårig av den färgen, men icket! Det blev rött. Dessutom har jag väldigt lockigt hår så numera kallar Markus mig för Claire Wikholm. Känns ju... Skitkul.


Jag. Tydligen.




fetma nästa!

Hej!


I dag:

Jag:
Markus? Sluta ät så mycket godis!
Markus: Mm. Okej?
Jag: Ja.. Du måste ju orka äta bullar sen också!



I would make a great mum.




takin it easy

Hej!


Det blev inget skoterkörande idag, jag kände mig för lat. Istället har jag bakat bullar & dragit mig i soffan, samtidigt som jag retat Markus. Good day!




lååångfredag

Hej!


I dag var jag, Markus & min pappa på fisketävling. Pimplade 2 timmar i sträck utan ett enda napp. Han som vann tävlingen vann iofs bara med totalt 246 gram så sådär jättemycket fisk var det ju inte i sjön.

Imorgon funderar jag på att ta skotern och ragga runt, synd bara att det är så jävulskt med vatten på isen! Hade behövt en våtdräkt på mig och sen pansarglas som framruta på skotern.

..

Jaja, jag ÄR blödig.



semester

Hej!


Sådärja, nu har jag packat färdigt så nu sticker jag till Åsele över påsken!
Vi hörs!


Adios Amigos!


bästa aprilskämtet ever!

Hej!


Det bästa Aprilskämtet ever kan ni läsa i dagens Västerbottens kuriren!
(Länk till tidningen, bättre text)


RSS 2.0