förklaring tack

Hej!


Överallt på stan ser man tjejer med uggs. Jag har aldrig förstått grejen med uggs, då det är tygskor och helt värdelösa att använda i Sverige eftersom vi har vinter största delen av året och förra året hade vi mer regndagar än soldagar på hösten.

Jag äger inte ett enda par uggs, men jag har faktiskt prövat dom i en butik. Dom är ju inte ens sköna! Det var som att stå på en jätteplatta & jag kände mig som Björne i "Björnes magasin".

Så - Varför äger alla ett par uggs? Why oh why?


Björnes magasin-fötter med uggs.Kommentarer
Postat av: Totally

Så fruktansvärt fula.

2010-04-10 @ 17:49:47
URL: http://totally.webblogg.se/
Postat av: Linn

Jag va också jätteemot ända tills jag fick ett par riktiga från austalien av min vän som va där. Dom är sjukt fula, men ASvarma och väldens skönsate. Är ju som att gå runt i innetofflor :D och jag har inte frysit om fötterna en enda gång på hela vintern.Frågan är ju vad som gör med dom i austalien, där är de ju varmt!

2010-04-10 @ 19:13:29
URL: http://imunwritten.blogg.se/
Postat av: Andrea

dom är nog bra så länge det är fruset, men i slask lär de ju bli pissblöta... uuäck!

2010-04-10 @ 19:40:36
URL: http://femtioniotuseng.blogg.se/
Postat av: Kattis

I Australien stänger dom ute värmen, Linn! Perfekt material.Jag äger inga äkta uggs, men dom jag har är då fan sköna! Har ett par svarta, ett par rosa och ett par beiga.. billiga kopior allihopa, sköna som fan o lätta att ta på sig.

Eftersom vi haft "riktig" vinter här i Göteborg, med massa snö o is, så investerade jag i ett par "riktiga" vinterskor.. mina uggs är helt platta undertill o det halkas omkring massor på isen ^^ så riktiga vinterskor, med mönster under som får bättre grepp. Har använt dom två gånger för HELVETE va obekvämt..... blä. Uggs och sneakers <3

2010-04-10 @ 20:45:47
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Postat av: Diana

Håller med Linn!! Sen är de inte gjorda i tyg Suss.. :P Iaf inte de jag har och de är äkta från AUS. De är gjorda i ett skinn som känns som mocka med ull på insidan, och som Linn skriver så är de VÄRLDENS SKÖNASTE SKO!! Man går runt som på två små moln hela tiden! Därför har jag nog slitit ut mina i förtid, har dom jämt. Man ser ut som en ho-bo i dom men why the face när man är varm och har det gosigt?? ;P Rekommenderar verkligen uggs till alla! :P

2010-04-11 @ 16:05:56
URL: http://pocht.blogg.se/
Postat av: sarahlynea

dom är fula,men mina är faktiskt sköna. men absolut ingenting att ha när det är blött ute

2010-04-11 @ 17:21:47
URL: http://sarahlyneas.blogg.se/
Postat av: Anonym

dom är skitskööna :): Därför jag har ett par! Vet att de är fula, men det är smällar man får ta. Och de ger världens värme :)

2010-04-11 @ 20:50:15

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback