sill-i-dill (fast vodka)

Hej!


Ni har säkert sett ABBA's (nej inte "mama mia"-abba...) reklam för sillkampen? Två nya smaker där man får rösta på vilken som var godast å den som loosar får inte sälja sin sill mer? Well, anywho, jag käkade sillmiddag ikväll å testade då dom här sillarna och förvånade nog så gillade jag "vodka/lime"-sillen bäst! Den var jäkligt god! Nu låter det här som värsta sponsrade inlägget, men det är det inte. Jag är bara en såndär sucker som går på all reklam!

Har ni testat nån av sillsmakerna?

Kommentarer
Postat av: fridolina

Jag hatar sill. Fast vodka är ju najs. HEHEHEHEHH

2010-12-14 @ 21:23:46
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Emma

SV: Bra tänkt, men vi bor på övervåningen på ett vanligt bostadshus. Det är ett fint område med en massa multimiljonvillor, inga lägenhetskomplex här inte :POch ja, jag lyssnar på Kent, helt rätt! :) Ska kolla upp den där tjejen. Tack för tipset!

2010-12-14 @ 21:44:27
URL: http://emmauddeby.blogg.se/
Postat av: Maygol

Åååh vad gott med sill! hoppas det finns att testa när jag kommer hem :P

2010-12-14 @ 23:29:09
URL: http://diaryofalways.blogg.se/
Postat av: fridolina

Vetu, jag lovar att om jag någon gång ser dig på stan så ska jag komma fram och be om en fanbild.Kommer darra av skräck....

2010-12-14 @ 23:46:05
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: My

Svar; Ja, det är tråkigt när det är så och jag är stark av uppväxten och tror inte jag skulle vara den jag är idag om jag inte fått varit med om allt detta.Kul att du gillade inlägget om vikten där :)

Jag förstår din känsla där när du möter folk, som tittar på ett visst sätt.

Klart man kan vara pigg och fräsch, som tjockis. Det säger jag inget om. Men det är roligt vilka kommentarer man får nu, jämfört med förut. Då snackade folk bakom ryggen på mig om hur tjock jag blivit och att jag säkert ätit massa Ben och Jerry's eller liknande. Så what?! Mitt liv. :DKlart det kunde varit värre! Jag ser hellre mig själv som nu än om jag skulle vara underviktig. FÖR det har jag också varit en gång i tiden. Men men, känns bra att få lite feedback på det jag skrivit och kul att du kikar in :)

(långt inlägg det här med, men skoj med feedback på det man skriver, som sagt..) :D

2010-12-15 @ 11:34:09
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: fridolina

meh meh meh

nu bli ja lässän:(

2010-12-15 @ 12:34:23
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: LisetteHej!Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.Med vänliga hälsningar,Lisette

2010-12-15 @ 14:25:52
Postat av: pubes

sv Lisette: min mejl står till höger under "kontakta mig".

2010-12-15 @ 16:58:26
URL: http://pubes.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback