10 saker jag stör mig på hos Rachael Ray

Hej!


I morse när jag klev upp & slog igång tvn så var Rachael Ray i rutan. Nyvaken som jag var orkade jag verkligen inte med hennes jävla klämkäcka humör. Jag skrev en statusuppdatering på fejsan om hur jobbig hon var & en hel del höll med mig.

10 saker jag stör mig på hos Rachael Ray:

1. Hon försöker vara så jävla rolig jämt, men hon är sämst i världen.
2. Varför är hon hes jämt? Hon måste supa nå jävulskt i pauserna.
3.
När hon säger "lite olivolja", varför häller hon i halva flaskan?
4. Är "E-V-O-O" enda ordet hon kan bokstavera?
5. Varför envisas hon med att ha parmigiano reggiano på ALLT? Lovar att hon har det i sin drickesflaska med vatten på gymmet också.
6. Varför måste hon alltid säga "parmigiano reggiano" med italiensk brytning, när hon är born & raised i New york? Okej att hela hennes släkt är italienare, VI VET DET NU.
7. Varför pratar hon om hennes isaboo som om det vore en bebis? Skaffa barn som alla andra! Jeez!
8. När hon saltar maten & sen slänger lite salt över axeln "just for luck" och tycker hon är lika rolig varje gång vill jag gråta!
9. Kan människan sluta slicka sig i mungiperna fyrahundrafemtioelva gånger i minuten?
10. Varför gör hon alltid ENORMA portioner & sen säger hon till tittarna att hon äter en sån portion själv? Yeah right, lika sant som att Oprah är smal.

Oh fuck off!Kommentarer
Postat av: Åsa

Men va fan. Du glömmer ju att hon pratar fyra gånger högre än alla andra männsikor. Man måste liksom inte skrika, folk hör ändå. De andra grejerna håller jag med om förutom parmen. parme funkar till ALLT.Sv: javisst är jag lycklig NU men fortfarande efter nästan 2 år vete fan om jag vill genomgå det igen (vilket såklart inte betyder inga fler barn utan planerat snitt). Hoppas fan att du inte är gravid nu för då framstår jag som "mm, passa på att sov nu för sen blire inge"-neggot som alla gravida kommer i kontakt med som bara vill informera om hur jävligt allt är.

2010-05-19 @ 22:20:54
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: frida

Jag stör mig också på henne. Och Tyra, och Oprah, och alla de där andra nördarna.

2010-05-19 @ 22:37:27
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Hääna Banääna

Haha, jag gillar henne, men jag måste ändå hålla med om allt! Anledningen att jag gillar henne är antagligen just för att hon har parmigiano reggiano på ALLT, för det är ju så jävla gott! Men det stör mig att hon alltid säger "parmigiano reggiano", vad är det för fel på att bara säga parmesan?!

2010-05-19 @ 23:08:04
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hahaha

2010-05-20 @ 00:17:37
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: ida

hahahaha, ja du tog frågorna ur min mun. eller inte alla kanske, men har också undrat det ^^ jag tycker mest hon är jobbig när hon pratar HELA tiden och med den där hesa rösten. jag blir tokig på den!

2010-05-20 @ 11:16:35
URL: http://beepmybeep.blogg.se/
Postat av: Sarah

HAHA jag hatar henne oxo!!

2010-05-20 @ 12:50:28
URL: http://ratata.fi
Postat av: Ekfan

Du går åt hårt! Haha ;) Har för mig att hon brukar göra god mat dock...Flott= gott :D

2010-05-20 @ 15:00:33
URL: http://ekfan.blogg.se/
Postat av: Jennie

Alltså jag tycker det här är lite läskigt.. Det händer ofta, och då menar jag OFTA att du skriver om saker som jag precis har gått och tänkt på eller upplevt. Det var bl.a för ett tag sen som jag hade huvudvärk och shit, och då när jag beskrev det för Evelina (Wahlkvist) så sa hon att det lät precis som det du hade skrivit om i bloggen. Det lät kanske inte så mäktigt, men fuck it. Tror ändå att jag ska börja länka till din blogg från min istället för att skriva egna inlägg, du verkar ju på något konstigt vänster uppleva samma saker som jag, och samtidigt.Och jag stör mig också nåt så fruktansvärt på Rachel Ray. Hon är irriterande och pinsam.

2010-05-22 @ 00:22:16
URL: http://delius.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback