new in town

Hej!


Idag var jag iväg & hälsade på min klasskompis Johanna, som precis värpt klart en unge.

Titta så liten! New in town, 6 dagar gammal.

 

Jag gillar att höra förlossningshistorier, när vattnet gick och hur många timmar med värkar mamman fick gå osv osv. Jag tycker det är så coolt! Det är fan coolt att föda barn och det är fan coolt att vara mamma!

 

Jag kan ärligt säga att jag hade fasiken inte klarat av att ha två barn (som Johanna har), plugga och sköta allting annat också i min ålder. Inte ens om 10 år skulle jag tro. Herregud, jag kan knappt få på mig strumpor på rätt fot på morgonen, hur ska jag kunna klä en annan människa? Nej, ni gör det bra ni som har barn!
Kommentarer
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Du kanske vill läsa mina förlossningsberättelser då :)

http://neccin.blogg.se/category/forlossningsberattelser.html

2010-05-19 @ 19:45:54
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Sv: A jag tycker det är helt sjukt, nästa gång jag ska ha barn får dom fan ordna privatrum på förlossningen där det är bra personal för jag kommer tvär vägra bb

2010-05-19 @ 20:35:27
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Sv: Nej det är ju olika personal som kommer in och kollar och ringer man på dom så är det den som är tillgänglig. Men hoppas på att få åka hem direkt nästa gång. Denna gången var jag tvungen att stanna 2 dygn för det fanns risk för lunginflammation hos Jadie för dom han itne ge mig antibiotika innan förlossningen och vattnet gick då långt innan. FÅker man hem efter tolv timmar som man får om allt är som det ska så kan man få ligga kvar på förlossningen dom timmarna om det finns plats

2010-05-19 @ 20:47:49
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Dennis

http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG3y4&feature=player_embedded#!Världens bästa 11-åring?

2010-05-19 @ 21:01:50
Postat av: Åsa

Amen fy fan, en unge till och dessutom jobba. Fy fasen, en medalj borde hon få. Själv har jag bara ett barn och är dessutom föräldraledig men tycker jag har det lite jobbigt ibland...Min förlossning:

kom in en morgon för igångsättning eftersom vattnet hade gått men inga värkar kom. När värkarna väl kom igång så hade jag sånna i 30h men öppnade mig bara 5cm så det blev kejsarsnitt. Ja, jag trodde (hoppades) jag skulle dö. Ja, jag föreslog att vi skulle skita i att skaffa barn och köpa en till katt istället (när barnmorskan sa att det var lite sent påtänkt så började jag gråta), ja jag tyckte extremt synd om mig själv och ja jag tvivlar på att jag någonsinn kommer göra det igen. Ännu en grej att bli imopneraad över med flerbarnsmorsor alltså (fast eg inte, det finns ju dom som nyser ur sig ungar och inte tycker att det gör ont alls).

2010-05-19 @ 21:25:04
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Sv: Ja precis, skriva det i journalen som skickas till förlossningen :)

2010-05-19 @ 21:35:40
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: frida

Kan man sätta en strumpa på fel fot?

2010-05-19 @ 22:10:32
URL: http://fridano.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback