undrar vad som händer härnäst..

Hej!


Jörgen ringde mig idag & frågade om jag ville haka på ner på stan & käka en mjukglass. Jag sneglade på min hög som jag har kvar å läsa och följde med honom.

Efter mjukglassen tänkte jag dra en runda på stan & kolla på kläder. Efter att omsorgsfullt valt ut och lastat 10 plagg på Jörgen (som är min personlige packåsna), så tänkte jag bege mig in i omklädningsrummet. Problemet var bara att butikerna stängde tidigare idag för att det är röd dag IMORGON, så det bidde inge kläder.

Jaha, så då stod vi där, 17.15 och hade ingenting att göra. Då föreslog jag bio och det vet ni ju hur det gick.....

Efter bion går vi mot bussen, bara för att se den åka iväg från busshållplatsen innan vi kom fram och vi fick vänta en halvtimme på nästa.


Jag säger det, gud hatar mig.


 

 

 

 

Åsså sa jag "Jörgen, du ser utvecklingsstörd ut på alla bilder" åsså gjorde han det;PPPppPPPPp

 

Kommentarer
Postat av: Hääna Banääna

Sv: Haha, ja jag älskar att säga att jag är proffessionell turist! :D oj, jag hatar den frågan :P Det är så svårt, man kan jobba med så himla mycket! Destinationsutveckling, marknadsföring av destinationer, enga turistföretag, försäljning, evenemang... Allt möjligt egentligen :)Åh, ja men det är ju perfekt! Förutom att man har vant sig med pengarna då... Men det är nog kanske ändå lättare att motivera sig att fortsätta när man har haft en paus?

2010-05-12 @ 22:37:47
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback