foki

Hej!


Ang. Fokis inlägg om körkort.

 

Ehhh va???? Det är väl för fan BARA fel på Foki. Människan åker till Japan, Thailand, New york och allt vad det nu är, vilket gör att man kan förstå att hon tjänar en jävligt bra hacka på sin blogg och det säger jag absolut ingenting om, härligt att hon gör det.


Men. Hennes pappa, som förmodligen har större verklighetsuppfattning än sin dotter, sliter sig i håret och vet att bloggen inte kommer att finnas för evigt och ber sin dotter ta körkortet. Då dealar hon till sig en bil av sin far vars jobb garanterat inte är att sitta på sitt thaiarsle framför datorn varje dag och skriva om rosa tjejsaker man önskade sig när man var 6 år gammal. Hon tjänar garanterat trippelt så mycket av vad han gör varje månad, men jo, nog tycker hon att det är okej att pappa måste skuldsätta sig för att köpa en rosa bil till henne, (som hon sedan ändå bara ska sälja) fastän hon kan betala bilen kontant själv.

 

Dessutom är majoriteten barn i 10-15 års åldern som läser hennes blogg och kommer önska samma sak av deras föräldrar, en rosa 200.000 kronors bil i 18 års present, vilket gör att det sätter en jävla press på arbetslösa/ensamstående/"fattiga" föräldrar som måste trolla med röven för att kunna sätta mat på bordet varenda dag.

 

Så jo, "Fia", det är jävligt mycket fel på henne när hon i 18-19 års åldern resonerar som hon var 8 och dessutom har sån pass stor mediamakt som hon har. Men jag antar att du är av samma skrot och korn med tanke på din kommentar, så återkom till diskussion när du blivit vuxen och insett att allt här i världen inte handlar om färgen rosa.

 

 

 
Kommentarer
Postat av: anna

men är inte hon jävligt harmlös jämfört med de andra stora bloggarna? hon är ju inte elak med folk och om hon gillar grejer som...tänkte säga småflickor men kan fan inte komma på nån småflicka som gillar lika pluttiga grejer som henne. hon är ju verkligen inte cool eller särskilt bra förebild för någon med har hellre henne som president än typ kissie..det vore extremt skrämmande. trasha henne istället..pls.

2010-05-03 @ 23:37:48
Postat av: pubes

sv anna: håller jag absolut med om, finns garanterat 1000 personer som är ännu värre än vad hon är, men dom vet jag inte om så därför kan jag inte "trasha" på dom heller. Tycker hon är en jättebra förebild med tanke på att hon är noga med att berätta hur viktigt det är med skolan osv och dessutom att hon avstår från alkohol. Det finns det inte många 18-19 åringar (vad-hon-nu-är) som gör. Men just det här inlägget som hon skrev blev jag så otroligt provocerad över, JAG tycker att hon borde "veta bättre" än så. Men men, så är det, alla har olika sätt att se på saker :)

2010-05-03 @ 23:57:50
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha, jag skrattar ihjäl mej!Igen, Du är kul!

2010-05-04 @ 00:54:17
URL: http://sanaass.blogg.se/
Postat av: Nikita

Haahahahaha. Precis. äntligen. Då var det inte bara jag som var omänsklig som får rysningar av henne!

2010-05-04 @ 02:38:55
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Sv: Men nu får du sluta! Jag tänkte också på Fucking Åmål när jag såg det där. Älskar Fucking Åmål. Älskar min sambos tjejkompis för hon pratar (och ser ut) precis som ELIN! :DMåste säga att filmen har några mysterier som redan iofs finns på facebook men som är obesvarade. Ja. Nu ska jag inte gå off topic. Men du har helt rätt om kommentaren ;D Och jag tänkte likadant! ;D

2010-05-04 @ 03:39:58
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Nikita

Sv: Ja, men eller hur! Säger't! Tycker det är lite fult att hon utger sig för att vara rullis om hon kan gå!Då är hon ju helt plötsligt bara lat.

2010-05-04 @ 03:53:53
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Postat av: Beatrice ♥

Bra skrivet! Härligt inlägg! :)

2010-05-04 @ 06:59:14
URL: http://beabus87.blogg.se/
Postat av: Jill

Jag håller fullständigt med dig!!Det värsta jag tycker med foki är att hon redigerar sina bilder så inihelvete! Och sen påstår att hon inte gör detta!

Jag vet själv hur jag mådde som tonåring, fast jag var het som fan.

Och nu borde det vara ännu jobbigare med tanke på alla redigerade bilder!

(och sen påstår det är äkta)

På min tid, visste man att de asheta brudarna med den perfekta hyn var photoshopade.Inte nog med att hon beter sig som en 8 åring.. hon pratar och ser ut så också.Jag "stör" mig lite på hennes pervo pojkvänn som blev ihop med foki när hon var 14.. (och såg ut att vara typ 5) hennes pojkvänn är liksom 8 år äldre.. Det är lite småvidrigt... faktiskt.

2010-05-04 @ 09:41:42
URL: http://rokkajill.blogg.se/
Postat av: Malin Deilert

WORD!

2010-05-04 @ 12:29:10
Postat av: Sara

Hahahha! Allt jag kunde tänka var "tänk om det är en bluff och det egentligen är hennes pappa som skriver bloggen?" :D Jag kan nästan se det framför mig. Hahahahahahaha!

2010-05-04 @ 14:19:52
URL: http://formoonkeys.blogspot.com
Postat av: Michelle

Kan inte hålla med dig. Även jag anser att dina bittra åsikter tyder på en ordentligt fet avundsjuka. Foki har uppenbarligen någonting som du saknar.Sedan har jag en liten rättelse att komma med! Hennes familj är överklass. Pappan (låssaspappan) äger ett transportföretag som har ett värde på flera miljoner. Hennes mamma är restaurangägare. Det vet alla som bor här uppe.2010-05-04 @ 14:44:55
Postat av: Anonym

du är visst avis. det märks.varför skulle du annars orka babbla om henne som du gör. XD

2010-05-04 @ 14:55:27
Postat av: Soon to be Mrs B.

Rosa är nästan allt häri världen Sussie, nästan allt ;-)

2010-05-04 @ 15:08:19
URL: http://visitmyblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

HAAAHAA ja ha en rosa bil men den kostar bara 20 000 :Ddamn, ja kanske är som foki? :O

2010-05-04 @ 16:54:46
URL: http://korniiii.blogg.se/
Postat av: Kattis

Fast om hennes pappa säger att han köper vilken bil hon vill, är det väl rimligt att hon tittar ut en bil hon vill ha? Och han känner väl sin dotter, han skulle inte sagt att han köper vilken bil hon vill om han inte är beredd att öppna pengapungen ordentligt? Jag vet ingenting om vad hennes föräldrar tjänar men hon har hintat flera gånger om att dom har mer pengar än genomsnittet så det Michelle säger stämmer säkert bra, dom är överklass.Majoriteten av hennes läsare kommer inte flytta många mil hemifrån och ha lägenhet ihop med sin pojkvän innan dom är 18, får hon inte skriva om det? Majoriteten av hennes läsare har inte råd att åka utomlands, får hon inte skriva om det? Alla hennes läsare är inte smala, får hon inte lägga upp bilder på sig själv? Media påverkar, absolut, men hon kan inte ta på sig ansvaret för hela mediakarusellen, hon måste få blogga om sig & sitt liv, hon gör ju inte en fluga förnär i sin blogg!

2010-05-04 @ 17:35:19
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Postat av: Ella

Fast jag tror Fokis föräldrar är ganska rika asså. De köpte ju en varsin skoter till henne och hennes syster i julas, eller nått. Jag menar...Foki bor ju inte ens där?

2010-05-05 @ 22:27:52
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: Ida We

And: WORD! Tänker då inte skriva nån lång kommentar om vad jag tycker, du sa det så bra själv :D

2010-05-09 @ 15:34:39
URL: http://idawe.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback