GUD! giv mig styrka!

Hej!


En liten uppdatering mitt i allt stök! Jag håller på att bryta ihop, sakerna tar aldrig slut - det känns som jag har flyttat från ett palats som var proppfullt med grejer, min pappa som hjälper mig att flytta envisas att gå in med sina kängor EFTER att jag flyttstädat. Sen är jag hungrig också. 

Note to self: 1 risifrutti på 13 timmar + flytt = noll energi, man blir bara förvirrad och stirrig!
sista natten

Hej!


Jaha, det här var sista natten i studentkorridoren. Känns så tråkigt att lämna mitt lilla hem, men det blir nog bra i den nya också. Var och hämtade ut nycklarna tidigare imorse och sen gick jag dit för att kolla, jag kommer ju inte ihåg hur det såg ut sen vi var där och kikade

Till min stora förvåning så ingår det inte toapappershållare i lägenheten så nu har jag en jävligt bra ursäkt till att köpa den där flashiga från bluebox!


Åhhh.. Perfektion!and the packing goes on!

Hej!


Tack för era tips om hur man packar spritflaskor förresten! Visste väl att jag hade ett par suputer som läsare som jag kunde lita på! ;)
Flaskorna ligger nu lager på lager fint inlindade i täckepåsar och kuddepåsar!


(Och för er som undrade: JO, jag har en hel del flaskor, det blir lätt så när man är duktig på att impulshandla på systemet men typ aldrig dricka upp det!)Gick igenom min underklädeslåda ikväll. Jag har gått i tron att jag kanske äger 4-5 st BHar, men tji fick jag! Hittade väl omkring 20 stycken som jag inte ens visste att jag ägde. Jag hade en leopard-BH dessutom, förstå lyckan att hitta den!! Kanske ska gräva djupare i lådan nästa gång jag ska byta underkläder?
en nykomling till släkten

Hej!


Mitt i allt flyttpackande så får jag ett glädjande besked! En kusin till mig ska ha barn! Jag är inte bara glad för deras skull utan även för min egen. Nu kanske min släkt get off my back och slutar fråga när jag ska ha barn, åtminstone för en liten stund (eller så blir det 1000 gånger värre)! Grattis Kristoffer & Åsa!

En gammal bild på Kristoffer och ett kusinbarn till oss (som ser lite trött ut?)uppåttjack jatack

Hej!


Vet inte vad som hände i morse. På en timme hade jag duschat, fönat och plattat håret OCH sminkat mig. Och ätit frukost. Och ringt min kvartersvärd. 

Så mycket har jag inte gjort inom en timme på... Ja, aldrig!

vilken eye opening!

Hej!Note to self: Gardiner slukar mycket ljus. Starta ny trend och sluta använd gardiner!

behöver er hjälp!

Hej!


Till er suputer som flyttat ofta: Hur ska man packa ner spritflaskor? ICA-kassar eller kartonger med massa tidningspapper runt? Eller nått annat?

Ge mig era bästa tips!

/ Rådvill och nykter

1a advent

Hej!


Idag är det första advent och jag firar med att flyttpacka istället för att julpynta som resten av Sverige troligen gör. Ja, men det är ju kul det också. Typ.
prostituerad eller torsk?

Hej!


Okej, ang. varför jag betalade för att en kille skulle taffsa på mig.
Såhära vare. För några veckor sedan hittade jag en knöl i ena titsen som jag aldrig känt förut. Min magkänsla sa att det säkert inte var något allvarligt, men jag kände att jag inte kunde ignorera det utan var tvungen att kolla upp det.

Så, det var därför en kille (en läkare) fick klämma på mina boobs. Tydligen hade jag en förstorad bröstkörtel och dom kunde växa och krympa lite hur dom ville, så det var ingen tumör iallafall. 

So now you know! Im cancer-free!

En bild på mig med uppåtnäsa. Bara för att lätta upp stämningen lite!en fråga!

Hej!


Igår betalade jag seriöst en kille (som inte var Markus) 300 spänn för att han skulle ta på mina bröst. 

Är det prostitution eller var jag torsk?
(Eller bara jävligt desperat?)


antingen slutar jag skriva eller så slutar jag prata!

Hej!

I skolan idag:
Jag:
Vet ni vad jag gjorde igår?
Klasskamrater: Nej?
Jag: Jag tryckte igenom
Klasskamrater: Ja, örhängena ja! Jo vi läser din blogg!

Jaha. Det var det samtalsämnet det.

Funkar halvdåligt att sjunga och ta posekort samtidigt....snökaos i schtaan

Hej!


For till skolan 7.30 imorse då vi fortfarande inte var klar med vår låt som vi skulle redovisa idag, kände att jag behövde lite extra tid att jobba med den. Iaf, när jag kom ut så märkte jag att det snöat minst 10 cm under natten och snön föll fortfarande ned mot marken.

När jag var på väg hem vid 12 såg jag en bil som stod mitt i en rondell och det var fortfarande inte skottat efter vägen. Kommer att bli en härlig vinter det här känner jag!7.30 imorsepaaaaaain!

Hej!


Jag har haft hål i öronen sen jag var 8-9, men använder aldrig örhängen. Gissa varför mina örsnibbar är röda och jättesvullna?dagens panik

Hej!


Jag hatar att skriva om skolan i min blogg för lets face it, det är inte ett roligt ämne. Men jag måste få avreagera mig litegranna! Jag och en till tjej sitter då alltså framför en MAC-dator (å vi är båda vana PC) hela dagen och försöker göra en egen låt i ett musikprogram vi aldrig arbetat i förut. Allt detta utan hjälp från vår lärare (nåja, 10 minuter hjälpte han väl oss kanske). Imorgon har vi redovisning och ska spela upp vår låt inför klassen och den är inte klar & vi vet inte hur man gör.

Hej ångest. 
det här är att 'fira jul' för mig

Hej!

Exakt 1 månad kvar till jul idag. Jag har inte 'firat jul' på... ja, bra många år! Jag har jobbat varenda julafton då jag inte tycker att jul är något speciellt att fira och jag är för gammal för att tycka att tomten är lattjo.

Jag hoppar hellre in och jobbar och vikarierar för någon som har barn eller barnbarn som VILL fira jul tillsammans med dom. Jag får dessutom umgås med "mina" gamlingar och vara tillsammans med dom som inte har någon annan att fira jul med. DET är jul för mig och jag älskar det!

Vad innebär det att 'fira jul' för dig?
besiktning

Hej!


Klev upp tidigt för att min hyresvärd skulle komma och besikta min lägenhet idag. 10.30 kom hon, så att kliva upp tidigt kändes ganska ovärt.

Inga anmärkningar, förutom att hon ifrågasatte varför jag hade plockat ned brandvarnaren. Jag ljög och sa att jag slet ned den igår för när jag lagade mat så gick den igång och började pipa. Men om sanningen ska fram så har jag inte haft den uppe sen jag flyttade in. Av samma anledning som jag 'ljög' om för henne - den börjar pipa av minsta lilla!

Men men, nu var det gjort, ett steg närmare flytten! 

två hål i taketdet är en gåta för mig

Hej!


Jag har funderat på en grej! Jag har en sjukt rosslig "morgonröst" som tar lång tid innan jag får bort, så ska jag ringa någon klockan 8 så måste jag kliva upp 7 och ha röstträning, annars låter jag som en rosslig, manlig alkoholist. MEN. Om jag kliver upp klockan 7 för att vara i skolan klockan 8 och inte pratar med nån under den timmen så är min röst som vanligt när jag är framme på skolan. Why is that?
inga statister

Hej!


Läste på Josannah's blogg att barncancerfondens reklam inte har några statister, det är barn som haft cancer och överlevt som sitter där tillsammans med sina föräldrar. Föräldern med en tom stol är en förälder som faktiskt förlorat sitt barn i cancer. Det hade jag absolut ingen aning om förrän nu!Blogg som skrivs av mamman längst till höger finns här!this shit -> not easy!

Hej!


Idag har jag suttit framför en MAC-dator och spelat in och mixat musik. Nej ni läste inte fel, jag; Fröken "funkar det inte på en gång slänger jag en tegelsten genom skärmen". Men vad är det Lottas pappa alltid brukar säga? "Tålamod är en fiskares bäste vän!"

palt, palt, mera palt, bättre palt har ingen haft.

Hej!


Drömde att jag lagade palt inatt (kan ha blivit lite påverkad av gårdagens "halv åtta hos mig") och när jag vaknade imorse så var jag så jävla besviken eftersom jag inte hade nån palt. Så nu undrar jag vem av er som vill bjuda mig på palt ikväll? Hör av er!
att slicka sig själv bakifrån

Hej!


Såg på "Robins" när Lotta Engberg var med. Fick en helt annan bild av henne efter det, vilken sjukt rolig människa! Kolla in det här klippet:

Spola fram till 03.00här var jag idag!

Hej!


Ni kan erat Sverige märker jag!Självklart så var jag på IKEA i Sundsvall idag! Fick ett sms av Jörgen inatt som frågade om jag ville haka på, för hans förstahandsval hade hoppat av i sista sekund. Ja, som skadat andrahandsgods så tackade jag självklart ja! Första gången jag var på IKEA på 10 år! Det ni!


Jörgen och hans shoppingfynd som vägde drygt ett halvt ton.

Jaha, så vad köpte jag då? Ingenting! Jag följde enbart med för att Jörgen skulle uppdatera lite (med betoning på lite) grejer till sin nya lägenhet. Jag roade mig med att åka packvagn (se bild) och vara kartläsare (för det är fan inte lätt att hitta inne på IKEA!). Kommer jag att besöka IKEA igen inom 10 år? Maybe. Men mest för matens skull. Det var det bästa på hela dagen!

Någon som kan gissa var jag är på väg?

dsc02889 (MMS)

Någon som kan gissa var jag är på väg?
Klockan är inte ens 12 och jag är redan i ...

dsc02888 (MMS)

Klockan är inte ens 12 och jag är redan i en helt annan stad. Guess Where?
jo jag lever!

Hej!


Dålig uppdatering idag! Har spenderat dagen/kvällen @ Jörgens nya place och packat upp allt jag packade ner inatt. Jag gjorde kanske världens sämsta deal när jag sa "Men Jörgen, koppla in din dator så vi får musik, så packar jag upp i köket så länge". När jag var klar var han fortfarande inte klar med datorn. Jävla tur han har mig som packar ned och upp åt honom!
flyttpackat med J

Hej!


Har varit hos Jörgen hela kvällen/natten och hjälpt honom flyttpacka för han ska flytta imorgon.
Vi var på Claes Ohlssons för några veckor sedan och köpte flyttkartonger. Jag köpte sex stycken och tänkte att med lite tur kanske dom räcker. Jörgen köpte bara tre och skrattade åt mig och sa saker som "men ofta du behöver så många? JAG har ju fan mer grejer än dig! Tre räcker!!". 

Skamset fick han fråga om han fick låna mina 6 lådor ikväll då han insåg hur mycket grejer han faktiskt hade. Så, jag öppnade Jörgens dörr och skulle gå över till mig och hämta mina kartonger däromkring 1-2-tiden och mötte då en granne ute i korridoren. Där står jag med mjukiskläder och håret åt alla håll och får världens smile och en nickning av grannen som om jag precis var på väg på en walk of shame. Jag är helt övertygad om att alla i den här korridoren tror att jag och Jörgen ligger med varandra. 

Jaja, vad gör väl det. Snart har vi bägge flyttat härifrån. Inte suspekt alls.
royal republic

Hej!


Jag har precis skickat iväg ett fanmail. Mitt första fanmail sen Hjalle & Heavy's stortid
-97 till ingen mindre än Royal Republic. Alltså sån jävla bra musik dom gör, går fan inte att förklara i ord.

Och ja, jag vill ligga med Mr. Mustasch. 


Deras senaste singel. Bingo Rimér är hjärnan bakom musikvideon, I love it, sjukt snygg.kommer inte ihåg hur det såg ut

Hej!


11 dagar kvar tills vi ska flytta. Grejen är den att när vi kollade på lägenheten så var vi där i typ 5-10 minuter och jag kommer inte ihåg hur det såg ut där överhuvudtaget! Tänk om det är jättefult? Tänk om det ser ut som värsta pundarlyan? Vafasen gör man då?


skön musik

Hej!


Skönaste låten från skönaste filmen;
fuck

Hej!


Wonderful morning. Vaknade för en stund sedan och insåg att klockan snart var 11. Min mobil har stängt av sig inatt så väckaren har inte ringt. Jag har ju lektion mellan 9-12 ju för bövelen! Jaja.. Får se det som en extra lång weekend då?

Det där har jag god lust att göra med min telefon nu. Fimpa på den.njorgen knjorgen

Hej!


Min kompis Jörgen fyllde år idag. Eller ja, igår blir det ju nu eftersom klockan är över 00. Han har det senaste året trott att han varit 27 och fick en chock när han insåg att det var först nu han fyllde det. Lucky bastard, har tjänat in ett helt år på det sättet!

/Avundsjuk tant med åldersnoja

En gammal bild på jag & jörgen. Här var han tillomed ännu yngre än vad han är idag.
Tänka sig.

skallebank

Hej!


Huvudvärk gånger 1000. Inte ens en powernap kunde göra så det släppte. Vad gör man nudå?


jag ställer frågan, ni säger svaren!

Hej!


Alltså det är så jävla bra att ha en blogg, speciellt när man har läsare som jag har, som typ alla har olika yrken och kan olika grejer. Dagens svar på min fråga om varför systemkassar är så små kommer från Frida, som faktiskt jobbat (jobbar?) på systemet!
Tackar för svaret!why oh why?

Hej!


Varför har systembolaget så små kassar för egentligen? Handlar man som jag så får man aldrig plats med nånting i dom där småttingarna, dessutom kan man inte ha för mycket i kassen, utifall påsen skulle spricka, det vore ju total katastrof. Så varför har dom inte stora ICA/Konsum-kassar (ja, inte med deras logga på såklart) på bolaget för?
sussie-pussy

Hej!


Jag skulle vilja vara ansiktet utåt för ett företag. Speciellt ett företag som kränger kattmat av märket Pussi. Sussie-pussi, det rimmar bra.

for a little more sexy pussy


Am I right or am I right?recension av lip care mix

Hej!


Mitt bästa köp på länge är absolut Make up store's lip care mix. Jag brukar alltid få jättetorra och nariga läppar på hösten och vintern och småsprickor som gärna blöder i tid och otid. Ett lyxproblem, jag vet. Men lip care mix är verkligen hur bra som helst, mina läppar är babymjuka och pussvänliga (ifall nån känner sig manad alltså) så jag skulle rekommendera alla att köpa den. Eller ge bort i julklapp!


Lip care mix, 175:- på Make up store.

höga eller låga sängar

Hej!


Jag har precis haft världens mest givande diskussion med Jörgen om sängar. Vi båda var överrens om att höga sängar var det bästa och att det inte finns nånting positivt med låga sängar.

Jag är sjukt morgontrött och hur bra vore det då att sova i en låg säng? Det vore totalt värdelöst! Det är ju 10 gånger jobbigare att kliva upp ur en låg säng än att bara glida ner från en hög säng. Am I right or am I right?

Vad tycker ni?
what to do?

Hej!


Idag har jag en ledig dag. Har inget inplanerat att göra, så jag tänkte sitta hela dagen och fördriva tiden på facebook. Problemet är bara att jag inte kommer in på facebook av någon anledning.

Så jaha. Vad gör man nudå?

att uppfostra en älg

Hej!


Alltså kolla in den här filmen! 
Fundering: Hur fick dom älgen rumsren?
(Och ja, han tar med sig sin älg på älgjakt! Inget konstigt aaaaaalls...)jag är körd!

Hej!


Jag har aldrig suttit i fängelse så jag vet inte om det funkar som det gör på film; att man får ringa ett samtal om man blir arresterad. 

Hur många nummer kan jag utantill? Ett. "112". Och det känns ju ganska meningslöst att ringa dit när jag sitter bakom lås och bom.

Antar att man inte får ta med sig mobilen in i cellen? Nej.. Förstod väl det.WII

Hej!


Har spelat guitar hero nu i några timmar. 
Fråga: Är det normalt om tvbilden fortsätter "rulla" efter att jag slutat spela & kollar på vanlig tv? Eller är det mina ögon som extraknäcker som magic eight-balls? / N00ben

snart lossnar väl toastolen också

Hej!


Gud hatar mig. Igen. På två dagar har jag bytt ut tre lampor i lägenheten. Perfekt när jag ska flytta om två veckor, schysst, verkligen. Kunde dom inte ha dött först när nästa person hade flyttat in? Jävla skitgud!
det här är normen och du följer den inte.

Hej!


Vet ni vad jag har märkt folk blir provocerade över? En lägenhets storlek. Ja, inte kvadratmeterna då, utan hur många rum lägenheten i sig har. Är du ensam, ja då ska du bo i en etta. Är du tillsammans med någon, ja då ska ni bo i en tvåa OM ni inte planerar att skaffa barn, då är det okej att ni bor i en trea. 

När jag berättade för nära, kära och för folk som bara la sig i, att jag & Markus skulle flytta ihop i en trea fick jag små luriga kommentarer som; "Varför ska ni bo så stort? Nått du vill berätta?" eller "Åh, ska ni ha barn?". Nej vi ska inte ha barn. Verkligen inte. Men vardagsrum, sovrum eller dass är inte ställen jag känner mig sugen på att sitta och plugga i. Vardagsrum, sovrum eller dass är inget ställe Markus vill lyssa på musik och slösurfa i lugn och ro. Å tänka sig, vi känner inte att vi behöver vara i närheten av varandra 24 timmar om dygnet. Därför valde vi en trea.

Men människor blir provocerade över att vi bara är två och ska bo så "stort". Bara för att vi inte planerar att skaffa barn. 

Är människor så hjärntvättade?
do re mi fa so la si do

Hej!


Jag minns att min musiklärare Ove en gång lärde mig att läsa noter, men det var ju snart 10 år sedan och inte fan har jag behövt läsa noter sen dess! 

Min läxa tills på fredag:
Sätta ut taktstrecket(?) samt noter till låten "a ramsamsam". 
Behöver jag säga att jag sitter och vrålgissar?

så mycket bättre

Hej!


Det är så himla roligt att läsa musik, dels för själva musikens skull, dels för att vi lärare för första gången har regelbundna lektioner i lärarhuset! Där bjuds det tillomed på livemusik under lunchen, pretty sweet!
en liten överraskning i påsen!

Hej!


Kolla vad jag hittade i min cheezeballs-påse:

en ostkaka! eller panerad fiskpinne.. svårt att avgöra!
pappornas dag

Hej!


Stora AT-dagen.
♦ Tvätt-at
♦ Städ-at
♦ Skur-at
♦ Disk-at
♦ Dusch-at
♦ Gratt-at 

Min pappa befinner sig i Norge på sitt jobb, men han blev glad över att jag ringde och grattade honom på fars dag. Har ni grattat era fäder idag?

Min pappa med mitt kusinbarn i knä't
micke p

Hej!


Old, but still funny, lyssna här!tant pubes

Hej!


Som den 23åringen jag är så ska jag självklart ut och festa ikväll, jamenar det är ju lördag! WOHOOO! *FäZzZzZt* Okej, nej det ska jag inte. Idag har jag storhandlat och lagat matlådor så det står härliga till! Fick ihop runt 15 stycken. Så rolig 23åring är jag, men nån måste ju vara det också.

En såndär värsting-modell skulle man ha haft i sina ägor!

ett paket på posten

Hej!


Och jag kan andas ut igen:


Plattång och värmeskydd 499:- här!levande begravd

Hej!


Såg "Beck - levande begravd" här igår! Jag var helt hundra på vem som var mördaren efter typ 20 minuter så hela filmen blev skittråkig. Fram till slutet då den riktiga mördaren avslöjades. Fan också, jag brukar aldrig ha fel när det kommer till att hitta mördaren. Jaja, nångång måste vara den första! Har ni sett den?önska kan man alltid göra

Hej!


17 dagar kvar tills vi flyttar och jag kollar inredningssidor på internet så fort jag får chansen. Har gjort ett litet kollage på några av sakerna jag (eller jag menar vi) vill ha:Så ifall någon sådär spontant känner för att ge mig (eller jag menar oss) sakerna i typ julklapp är det alltså helt okej!follow me

Hej!


Det har varit alldelens för lite reklam i min blogg känner jag. Klicka och följ! Å don't worry, man kan följa mig i smyg, jag kan inte se vilka som prenumererar!
tema dildo

Hej!


Fniss!


En tjej blir lurad av sin pojkvän via ett radioprogram där hon får svara på frågor om sin dildo..

 

En dildo lättar alltid upp stämningen!

 

 
svar till jenny utan blogg

Hej!

Sorry Jenny to break this to you!

Jo han var med PÅ Robinsonön, inte I själva programmet. Han har jobbat i crewet. Första gången han var med i crewet var säsongen då "Robinson-Robban" & Emma Andersson var med har jag för mig.

 

Men tv-bolaget har strikta regler om tystnadsplikt och Daniel (bror) kniper, så fråga mig inte om vem som vann (hey, jag vet inte ens vem som vann i omgången med Robinson-robban & Emma, men tror ni han berättar nått för mig ändå? Nope!). Jag vet inte ens vad han jobbat som där nere. Jag antar att han legat i poolen och druckit öl hela dagarna!


Glassigt värre!

 
downside med att ha en blogg

Hej!


Min morbrors fru ringde mig ikväll, har inte pratat med henne sen i somras.

Hon:
Jag har nog hört! Har ni flyttat än?!
Jag: Nej, i slutet av månaden flyttar vi!
Hon: Åh va kul!
Jag: Är det min bror som har skvallrat?
Hon: Näää! Det var faktiskt DU!
Jag: Va?
Hon: Ja! Jag läste det på din blogg!

Nu förstår jag varför folk aldrig ringer till mig. Jag spyr ut för mycket info om mig på internet! Visste väl att det skulle komma tillbaka och bita mig i röven!

en fråga om halv åtta hos mig

Hej!


Alltså, nu kommer en liten spoilervarning för er som inte sett kvällens "halv åtta hos mig". Men iaf, ikväll så var det två vinnare. Förstapriset är 15.000 kr och det jag då undrar över (om nån har koll); får kvällens vinnare dela på vinstpengen eller får de bägge 15.000 kr var?


jag gillar gubbar!

Hej!


Kolla vilken söt gubbe jag träffade på, det första jag gjorde i morse:

 

Så himla söt! Det gjorde min dag kan jag avslöja!

 
fluffiga pubes

Hej!


Känns så konstigt att inte ha en plattång längre. Jag är ju plattångsberoende och plattar håret varje gång efter jag har duschat. Nu måste jag FÖNA håret, så jag ser ut som nån i Dallas. Tur att jag inte behöver hålla på med det så länge till, i samma sekund som min plattång gick sönder så klickade jag hem en ny. Synd att posten tar sin tid bara!

Fluff fluff
vill ha, vill ha, vill ha.

Hej!


Åkte ner på stan idag och sprang omkring i snökaoset! Tog bilder på saker jag vill ha och mmsade till Markus hela dagen. Fick tillbaka: "Men köp det då?". Han verkar inte ha fattat det där med att jag vill HA, inte köpa.

Mitt favoritprogram, klart jag ska ha boken!

 

En julkalender där man får smink i varje lucka. Lajk oh maj gaaad!

 

Mr. Potato head. Coolaste snubben ever!

 

Sen följde jag med en kompis till en musikaffär för hon skulle köpa sin allra första gitarr. Jag blev så sjukt sugen på att köpa en ny själv, min har ju ett par år på nacken och jag skulle vilja ha en halvakustisk nu. Synd att man är fattig jämt.

 
svar på min makaronfråga

Hej!


Pjuh, fick några svar på min makaronfråga:Jag vet inte hur ni andra är, men nått jag tycker är nasty är när man har kokat för mycket makaroner och måste ställa in överblivna, kokta makaroner i kylen för att äta dom dagen efter. Ser ut som hjärnsubstans och smakar ingenting.

Så jag tänkte såhär, om dom är kokta så kan man ju krydda dom med nå gött så dom smakar lite bättre, sen låta dom hårdna igen. Sen nästa gång man kokar dom så har man "hemgjorda" makaroner. Typ. Men det verkar inte funka enligt er. Men erkänn att det var en bra tanke där?
nån måste veta det här!

Hej!


Jag har funderat på en grej. Om man kokar makaroner och sen inte äter dom så stelnar dom och blir likadana som innan man kokade dom.

Så, till min fråga: kan man koka redan kokta och återstelnade makaroner igen och är dom isf ätbara?


Känns som att jag inte kommer kunna somna om jag inte får reda på det.
men kuken!!!!

Hej!


Tramp, tramp, tramp, KRASCH.
Note to self: Lägg inte plattången på golvet.


1½ år gammal.. Tragiskt när de går bort så unga!pubes goes barnarbetare

Hej!


När jag var typ 7 år så läste min mamma kurser på universitetet. En hel vecka skulle hon vara på nolaskolan (eller vad den nu heter?) i örnsköldsvik och lyssna på föreläsningar, medan gymnasieeleverna hade lov och lokalerna stod tomma. Självklart drog hon med mig, eftersom högskolestudier är otroligt intressant för en sjuåring (antar att det var så hon tänkte).

Högskolestudier var inte ett dugg intressant så jag roade mig att klättra på stolar och springa i tomma korridorer, tills jag hittade åt kiosken. Jag gjorde det enda rätta som en 7åring kunde göra - jag sökte jobb och fick det! Jag spenderade dagarna tillsammans med tanten i kiosken med att värma pan-pizza åt folk och då och då fick jag även ta betalt och lära mig räkna. Knallröd i ansiktet stod jag där när vuxna kom och ville betala, sneglade på tanten i kiosken för varje krona jag gav tillbaka till kunden och hon nickade för varje krona som var rätt.

Jävligt bra erfarenhet inför mitt kommande arbetsliv I must say, god kundkontakt kan man aldrig få för mycket av.

Kiosken till vänster i bild. Bilden ärligt snodd av IdaWE.
ung och bortskämd - måste ses!

Hej!


Sitter och kollar på "Ung & bortskämd" på 1an, ett program där ett gäng bortskämda myndiga (!!) människor flyttar hemifrån för första gången, in i ett hus där de ska sköta alla saker själva för första gången. Ja, ni förstår, bäddat för katastrof!

Kolla in här på SVTplay.


finally!

Hej!


 

YES! It's baaaaack!

 

 
music makes the world go round

Hej!


Idag började jag min nya kurs; musik! Så nu har jag läst 15 hp dans och snart 15 hp musik, så snart kan ni utbilda er till artister via mig, det ni!

Har haft lite ont i magen inför den här kursen då jag läst att man ska ha "individuell röstträning". För mig betyder det att jag får sjunga inför en sångpedagog som analyserar min röst och kommer med kommentarer som "du har no chanse in hell att klara den här kursen" osv. Men idag sjöng vi "min" gamla slagdänga - pickadeli-cutten, så nu känns det som att nivån är lagd. I can do this!
kan inte ta dom rätta tonerna

Hej!


Min kusin la precis ut en sjukt rolig film på facebook, en tjej som blir förbannad på sig själv för att hon inte kan ta dom rätta tonerna:


(Ha inte så hög volym, ungen skriker lite då å då nämnligen!)jag är en man (fast kvinna) av tradition.

Hej!


Pjuh.. Tur, jag hade kladdkaka i frysen. Kladdkaka med pepparkakssmak. Jävligt god, I must say. Den ska dock inte värmas, då smakar den inge pepparkaka.
kladdkakans dag

Hej!


Herregud! Det är kladdkakans dag idag! Varför har inte den nyheten nått mig förrän nu? What to do, what to do? Det här är ju nästan värre än att missa sin egen födelsedag ju!

försöka går ju

Hej!

 

Det är det jag alltid har sagt! Bara för att man har ett handikapp betyder det inte att man är dum i huvvet!

 

 
bananas are for humans

Hej!


Titta, det växer bananträd här i Umeå såhär på vinterkanten! Fantastiskt!


ska nog sluta handla när jag är hungrig...

Hej!


Jörgen:
Ska du med på strömpilen och storhandla?
Jag: Ja nog kan jag följa dig, men jag behöver inte handla.

1 timme senare och några hundralappar fattigare sitter jag nu här och funderar på om en impulsinhandlad smörgåstårta räknas som middag? Jomen det gör det nog..
är jag hög eller va fan är det frågan om?

Hej!


What to the fucking to the hell?
paradise... what?

Hej!


Sitter och ser på Paradise hotel för första gången. Alltså, va fan handlar programmet om? Är det ett dejtingprogram eller vinner dom nånting eller vad? Och vad är det för slags människor med? Ena tjejen påstår att hennes klänning är värd mer än en svenssons medellön och en annan tjej står med en toffs mitt på skallen och bölar och ser ut som värsta white trashet.

Kan nån förklara?
mobil i mikrovågsugn

Hej!


Seriöst äckligt! och en såndär sitter man och pratar i dag ut och dag in!
cykla in i älg

Hej!


Varje gång jag ska ut och cykla så tänker jag att jag kommer krocka med en älg, även fast det är mer troligt att jag krockar med en människa eller en bil. Samma sak när jag ska ut och gå, jag är helt övertygad att jag kommer att gå in i en älg eller en björn, vilket gör att jag undviker skogen så långt det går, tacka vet jag vanliga hederliga vägar!

Men titta!! Jag är inte galen trots allt, det där hade lika gärna kunnat vara jag!!
fusk?


skriveliskriv, skriveli..skruv?

Hej!


På Torsdag (imorgon) klockan 12 ska min hemtenta vara inlämnad. Och jag har inte ens börjat. Okej, jag skojar, jag har visst börjat och den är klar. Fast bara nästan. Jag läser det jag har skrivit, hittar meningar som låter knasiga och skriver om. Jag läser vidare och hittar stavfel - rättar och läser vidare. Det är så mycket finputsning att göra och jag är så less så jag kan spy.

Varför kan inte tentor skrivas av sig själva för?

anställ mig!

Hej!


Läste precis det här i Aftonbladet:


Var ansöker jag?
fimpa nu!

Hej!


För ett år sedan var jag på väg till min praktik hos en förskoleklass. På vägen dit gick jag och rökte då jag plötsligt tänkte "Det här är min sista cigarett". Jag hade absolut inte planerat att sluta innan och mitt cigarettpaket var nyköpt, tanken kom från ingenstans.

Jag tog mitt sista bloss och fimpade på asfalten och gick mot skolan. Sedan dess har jag inte rökt eller ens känt ett sug efter att börja röka igen. Men, jag tar en dag i taget.
mindfuck

Hej!


När teckningarna får liv:
en jobbig jävel

Hej!


Jag är jävligt jobbig att prata med har jag upptäckt. För det första så är jag mer av en lyssnare än en pratare vilket gör att om jag tycker det den andra säger är intressant så avslutar jag meningar åt den. Gärna med ovanliga ord.

Exempel:
Ja och hon är så jävla... ja, så jävla...
- Introvert?
JA! Exakt!
- Men gud, jag håller med, bra sagt!!

Sen har jag en ful ovana att säga allting två gånger också.
Exempel:
Hej!
- Hej hej!
Läget?
- Jo, jo det är bara fint! Själv då?
Jo men helt okej!
- Okej, ja, men ha det så bra!
Ja, du med!
- Hej hej!!


Kan precis ha kommit på varför ingen vill prata med mig. Huh. Bummer.

kär!!

Hej!


Kolla in filmen här, världens grymmaste unge! Jag har aldrig hört ett barn med sån bred norrländsk dialekt i hela mitt liv! Så underbart!

once and never again

Hej!


För första gången i mitt liv så har jag ätit lamm. Jag trodde jag skulle kräkas! Fy fan va äcklig smak lamm har!

Låt inte utseendet lura er! It's not good!
stand up

Hej!


Vet ni vad jag hatar? Komiker som skrattar åt sina egna skämt när de uppträder. Jag såg "RAW" igår där Marika Carlsson var med och det märks så tydligt att hon tycker verkligen att hennes skämt är så fruktansvärt roliga att INGEN någonsin skulle kunna komma på ett roligare skämt.

 

Som hennes öppning; "Jag ber om ursäkt för mitt hår, jag hann inte fixa till det. Jag vet, jag ser inte klok ut, liksom ingen volym överhuvudtaget" sen garvade hon ihjäl sig uppe på scenen.

Hade jag varit stand up komiker hade jag varit mer som Magnus Betnér, haft stoneface men ändå levererat. Det tror jag iaf. Jag borde bli komiker. Bara för att lära Marika ett å annat!

 
pensionärsjävlar!

Hej!


Det blev "Pensionärsjävlar". Bra val, låg dubbelvikt och höll på dö av skratt!! Lätt bästa serien ever!
svårt beslut framför mig..

Hej!


Klockan 22.00 på tv.
Kanal 1: I anneli.
♦ Kanal 3: Kvinnors hemliga liv.
♦ Kanal 5: Pensionärsjävlar.

Vad jobbigt det blev nudå helt plötsligt.
en bortglömd favorit

Hej!


Var och handlade tidigare idag och funderade på vad jag skulle äta. Såg bladspenat i frysdisken och poff så hade jag hemlagad spenatsoppa klar!

Spenatsoppa med ägg och mjukmacka med chiliost

 

Var flera år sedan jag åt spenatsoppa, fastän det är så sjukt gott! Kommer ihåg när det var det till lunch i skolan och alla i klasskamrater suckade och sa "neeeeeej" i kör, medan jag lassade på soppa som om jag inte ätit på flera veckor. YUM!

 

 
är jag hungrig?

Hej!


Åh, den där extratimmen sömn satt verkligen perfekt. Fast då drömde jag att jag gick skola i Åsele (där jag kommer ifrån) och fick utskällning av min gamla mattant för att jag ville äta två portioner lunch. Sen hade vi en diskussion om näringslära inför hela matsalen. Hur ska man drömtyda det egentligen?
hujedamig.

Hej!


Mina-ögon-svider. Jag tror jag lägger mig för att snarfa en timme till, det kan man väl?
Haft sån jäkla hemsk mardröm inatt. Ni som gillar att spå i drömmar, vad betyder det om man drömmer att sitt kompispar först ska ut och åka skoter, sen ändrar sig för att hellre åka helikopter (!!) som sen krashar med dom i, rakt framför ögonen på mig?
bara 7 månader kvar...

Hej!


...Och det varde November.

 

Vad hände med sommaren? Varför känns det som att jag missar den varje år?

 

RSS 2.0