flumdröm

Hej!


Tog en powernap och drömde att Idol spelades in under vattenytan på Fort Boyard. Bagge körde en Volvo v70 på botten som var det stora priset. Jag simmade runt vid ytan med simglasögon och var skitsur för att jag inte kunde dyka djupare och simma lika snabbt som dom andra.

Ja, life's a bitch.

fröken-jag-ber-om-ursäkt-för-allt.

Hej!


Idag var jag på ICA, minding my own buisness, stod och kollade på deodoranter. Backade lite bakåt, ni vet man ser inte skogen för alla träden, och blir påkörd av en gammal gubbe i permobil!!

AJ SOM FAN, VA FAN GÖR DU, SE DIG FÖR! Är vad jag borde ha skrikit. Vad sa jag isället? Jag bad om ursäkt. OJ URSÄKTA, sedan lunkade jag iväg med permobilspår på vaderna.

Jag måste ju vara den fegaste jäveln i ett par skor. Jag skulle säkert be om ursäkt för att jag inte rakat muttan innan om jag blev våldtagen också.

he puts the "ape" in "rape".

Hej!


Såg precis den här filmen. Nu såhär i efterhand så önskade jag att jag inte gjort det för det där kommer att haunt me for the rest of my life. typ. Men ta en titt ni också, så jag slipper vara ensam att ha det där inbränt på näthinnan.
fanå!

Hej!


Note to self:
Kolla "Bäst före"-datumet på mjölken INNAN jag häller det på gröten och totalförstör frukosten.


/ Trött tjejsweet!

Hej!


Ni vet var ni har mig ikväll:
min outfit

Hej!


Fick en utmaning här för skitlängesen där jag skulle sätta ihop en dröm(?)outfit, oavsett om jag har råd, kroppen för't eller nått jag bara önskade.


(Allt från Nelly.se)

När jag var klar och såg mitt hopklipp så insåg jag att det är ungefär sådär jag är klädd om jag går ut (förutom klackeskoern).

Eftersom detta var en utmaning så skulle jag skicka utmaningen vidare. Men jag tycker att alla som vill och känner sig manade kan göra't och sen kommentera så jag får se era drömoutfits!
word!

Hej!


Fick en bild mejlad till mig. Tycker den riktar sig till alla kvinnor därute i världen;

 

Ha inte komplex för din kropp, det finns alltid någon som har fulare!

 
smördeg till hjärna

Hej!


Huvudet dunkar, näsan dunkar, halsen dunkar. Yes, förkylning på G. Inte nog med att man ganska precis blivit frisk från sorkfeber, nu ska man ligga förkyld också. Alltså den personen som hittar ett botemedel mot förkylning.... Den skulle jag kyssa hejdlöst i timmar! (Vet inte om det är någon sporre till den personen, men man vet ju aldrig!)

elvis lever, the king is still alive!

Hej!


Jag är sämst på att uppdatera känner jag, men ni är ännu sämre på att kommentera så det väger upp! Sitter och kollar på Elvis i glada Hudik, kan man göra annat än älska det programmet?

 

Toralf till sin nya flickvän på deras första dejt:

Jag har haft 13 tjejer. Du är den 14onde. Men det spelar ingen roll om det finns hundratusentals bättre tjejer därute, det är bara dig jag vill ha.

 
prästens lilla kråka

Hej!


Igår på väg till skolan såg jag en kråka som satt och käkade chips (med pizzasmak) mitt på vägen.

 

Jag som har hört att människor är enda djuret som kan bli överviktiga. Sience = fail!

 
wohoo, inte allergisk!!

Hej!


Ang. det här.
Tydligen så hade min tandläkare lyckats spruta in bedövningsmedlet rätt in i ett blodkärl som hade spruckit, det var därför jag hade blivit så blå på kinden och bedövningen aldrig avtog. Sånt som händer, så det var ingen allergisk reaktion som jag trodde. Men man vet ju aldrig, det var ju första gången jag fick bedövning så jag har ju ingen koll på hur kroppen ska reagera.

Jag är glad över att jag inte var allergisk iaf, alltid något!


missnöjd med frisör del 2

Hej!


Nu har jag varit hos frisören. Det första hon sa till mig innan jag ens hunnit sätta mig i stolen var "Jo, det blev lite väl blont faktiskt!". Sedan valde hon färg som hon noga övervägde med mig och en kollega. Hon frågade mig säkert tio gånger under färgningens gång hur det kändes och om jag hittills kände mig nöjd, haha.

Men den här gången blev färgningen som jag trodde den skulle bli från början!

slingorna smälter in bättre nu

 

Så om ni själva råkar ut för en frisör som gör ett jobb ni känner er missnöjd med så tycker jag absolut att ni ska VÅGA ringa och säga det så frisören får en chans att göra om och göra rätt. För som sagt, hade jag köpt en tröja för så mycket pengar (som det kostar att klippa å färga sig) som jag upptäcker är trasig när jag kommer hem skulle jag ju absolut gå tillbaka och klaga, så varför inte hos en frisör?

 

(Och jo, färgningen var gratis!)
jag är lite som nasse. rädd och rosa.

Hej!


Nu ska jag iväg till frisörsalongen och få göra om färgningen så det förhoppningsvis blir rätt den här gången! Jag är nervös över att hon kommer att vara sur för att jag klagat eller att hon kommer säga "Sure, jag kan göra om det, men då tar vi 500 spänn för det". Då kommer jag att säga "UP YOURS!!" och springa allt vad jag kan därifrån. Och gömma mig bakom något hörn och grina. Bara så ni vet vad som hänt ifall ni ser mig idag.


skadad

Hej!


Idag har jag stolt visat upp mitt fina nya blåa rouge på skolan. Första kommentaren var "VA FAN HAR DU GJORT?!" när dom fick se min blåa kind. Många trodde att jag hade åkt på spö, men riktigt så roligt har jag ju inte haft det.

Ringde till tandläkaren imorse och berättade att bedövningen avtog först två (!!) dagar senare och att jag har varit blå och svullen hela helgen och frågade om jag kanske var allergisk mot just det bedövningsmedlet. Hon jag pratade med skulle fråga en tandläkare under dagen, sen ska hon ringa upp.

Så nu väntar jag på domen!

lilla julafton

Hej!


Markus pappas fru är kirurg och reser mycket hit å dit i landet. Nu senast hade hon fått med sig några sjukhusgrejer som hon undrade om jag ville ha. 1 flaska sjukhustvål, 1 flaska sjukhushandkräm och 1 flaska desinfektionsmedel! Jag hoppade av lycka! (Jag är nog den ende i världen som gör det över några flaskor sjukhusgrejer, men hey! sån är jag)

 

Grejen är ju den att jag städar alltid med desinfektionsmedel, bara för att döda alla baskelusker. Städar alltid diskbänken efter att jag använt den, torkar bordet med sprit osv. Så nu är jag jävligt nöjd, nu ska jag go nuts och städa allt med sprit, sen tvätta händerna i sjukhustvål för att sen smörja in dom i sjukhushandkräm. Ahh, life is gooooooood.


fjårtisgirl f12

Hej!


Nu är jag tillbaka i Umeå igen. För ett tag sen var det ju nått företag som var här å fixade "köken" här och då fick dom tillgång till huvudnyckeln till alla lägenheter.

Nu när jag kom hem fanns det en lapp i brevlådan att en huvudnyckel hade försvunnit under reperationerna av köken och att dom nu måste byta ut alla lås i alla lägenheter och att nått vaktbolag har anlitats för att hålla uppsikt.

Mjordu, mycket riktigt. När Markus parkerar bilen utanför huset så är det en securitasvakt det första vi möter. Det är bra, nu ska jag sitta å spana efter snygga securitas-pojkar och rodna när dom upptäcker mig. thithi.


remix av nyhetsklipp

Hej!


Min kusin Maja hade lagt upp ett klipp i sin blogg som jag tänkte sno, sånna här filmer är så sjukt roliga!

Originalet

 

The remix

 
Originalet


The remix

 

 
happiness

Hej!


Min gullesnuttiputtinuttrutt (nu hoppas jag att det är bedövningen som talar) Markus kom hit till Åsele ikväll och vi degar framför tvn och har fredagsmys!

Skulle nog ha lagt till att förutom att hålla mig borta från gamla tanter som vill nypa mig i kinden, skulle jag ha hållit mig borta från min pojkvän som vill pussa mig på kinden. AJ, säger jag bara.


AND BTW, såhär 14 timmar senare - ska inte bedövningen ha släppt nu?
jag som trodde att jag skulle få blåtand!

Hej!


Herrejäklar va ont jag haft i kinden idag. Visste inte om man fick ta nån värktablett för smärtan, ifall kroppen skulle få fnatt och jag skulle få en blackout och tro att jag var mattegeni eller nått, men jag chansade och tog en tablett iallafall. Bra val, bör tilläggas.

Försökte ta kort på blåningen med min mobilkamera, men det syns inte så bra. Kinden/käken är jättesvullen å blå iaf, så jag ska försöka hålla mig borta från gamla tanter som vill nypa mig i kinden tillsvidare.

Ber om ursäkt för mitt feta hår, min feta hy och min feta kropp. Eller nej frästen, det gör jag inte alls det. Det bjuder jag på!
oh lord have mercy!

Hej!


Jeeeeeeeesus christ va ont jag har i kinden efter bedövningen! Har fått en blåning på kinden dessutom, hur nu det gick till. Jaja, det är väl en bra anledning till att dricka whiskey resten av dagen!

varit hos tandläkaren

Hej!


Har precis kommit hem från tandläkaren. Har för första gången i mitt 23åriga liv lagat ett hål och för första gången i mitt liv fått bedövningsspruta. Jag sa till tandläkaren att jag var sjukt spruträdd, så hon bedövade först området med en salva innan hon bedövade med sprutan. Otroligt nöjd var jag, kände inte ett dugg - varken av sprutan eller borrningen!

Nu är min vänstra kind förlamad och jag ser utvecklingsstörd ut när jag försöker le. Men det släpper väl förhoppningsvis inom några timmar!

Och det bästa av allt - idag skaffade jag tandförsäkring. Nu kommer jag att betala en liten summa varje månad på några kronor och behöver aldrig betala nått när jag går till tandläkaren igen, även om jag har fjorton hål i varenda tand. Idag var jag dock tvungen att betala för lagningen (runt 600:-) men men, det är sånt man får ta!

Have a great day you guys!
Bästa köpet ever: uppblåsbar nackkudde, 19...

dsc02612 (MMS)

Bästa köpet ever: uppblåsbar nackkudde, 19 kr från jula! Ett måste när jag åker buss!
missnöjd med frisör

Hej!


Har gruvat mig sedan jag kom hem igår från frisören över slingorna. Tyckte dom blev alldelens för ljusa (alltså dom är riktigt blonda) och när hon visade färgprovet innan för mig så sa hon att färgen inte alls skulle bli så ljus på mig. Men det blev det!

Här ser ni också mina "naturbruna" ögonbryn...

 

Efter att ha hittat kvittot i väskan och sett att det stod "Elevbehandling", vilket jag inte fick information om när jag var där å bokade tiden eller när jag blev klippt, så tog jag mig mod och ringde till "frisörbutiken" och sa att jag var missnöjd. Hon som klippte mig var upptagen så jag fick prata med en annan frisör. Vet inte hur jag ska förklara, men jag upplevde det som att frisören jag pratade med inte var så väldans glad över att jag ringde å klagade, hon frågade om jag hade sagt till min frisör igår att jag blev missnöjd, vilket jag inte hade, jag log och sa att allt var perfekt, feg som man är. Fick iallafall en ny tid på Måndag, men det känns lite gruvsamt att gå dit faktiskt.

 

Men å andra sidan - Hade jag köpt en tröja för över 1000 spänn (som det kostade att klippa å färga) som gick sönder direkt när jag kom hem, då hade jag bannemig gått tillbaka och klagat! Så varför skulle jag inte göra det hos en frisör?

 
piggare kan ingen vara...

Hej!


Herregud va dåligt jag sov inatt med. Tog lång tid att somna sen vaknade jag flera gånger för jag drömde mardrömmar. Ja jäklar, nu är det nya tag. Ska på skolan å ha föreläsning i 3 timmar, sedan ska jag hem och packa för att sedan åka till Åsele. Jag ska nämnligen till tandläkaren imorgon och borra en tand! Tjohoo.

Såhär blev håret iaf:

 

Syns lite dåligt, men det blev mörkare underhår och slingor på överhåret. Det syns inte på bilden, men slingorna är verkligen blonda. Ögonbrynsfärgningen frisören gjorde på mig blev katastrof! Skulle få färgen "naturbrun" men dom ser svarta ut så jag stod och gnugga med en bomullstuss igår ihopp om att få bort allt, men icket. Jaja, det nöts väl bort så småning om.

 

Ciao bello!

 
för trött för att märka

Hej!


Igår när vi gick och la oss:
Maja: Åh vilken skön och hård madrass!
Jag: Eh, Maja.. Du ligger på min spikmatta?
bästa kusinen!

Hej!


Åh, min kusin Maja kom och hälsade på mig igår och sov över inatt. Har inte sett henne på snart ett år då hon har bott i Österriket och levt livet. Vi satt uppe så jävla länge inatt så vi sov kanske 2 timmar innan hon var tvungen att kliva upp och åka med flyget imorse tillbaka till Austria.

 

 

 

- Men fy fan va äcklig du ser ut Maja!
"Nej vaddå? Jag ser ut som nått fantasidjur?"
- Snarare fantasimonster..

 

 

 

 

 

 

Ja, ganska underförstått, men vi skrattade ihjäl oss åt bilderna!

 

 
tips!!

Hej!


Imorgon är D-day. Jag ska färga å klippa håret. Jag ringde till frisören idag och sa att jag även ville lägga till en färgning av ögonbrynen. Har aldrig gjort det på salong förut å med min otur lär jag ju få kolsvarta uni-brows.

Men, jag tänkte höra om ni hade några förslag på hur jag kunde klippa eller färga det?

Såhär ser jag ut nu i håret.
mardröm

Hej!


Vaknade 7 imorse efter att ha drömt mardrömmar hela natten kändes det som. Jag skyller på att jag såg "Medium" det sista jag gjorde innan jag la mig. Mediumets dotter pratade med larmdosan som sa åt henne att göra saker. Ja sak samma, jävla skitnatt med andra ord.


Varför ska man drömma mardrömmar överhuvudtaget egentligen?nämen nu måste någon förklara det här

Hej!


Appropå köttbulle. Låten "Dr Jones". What's up with it?
Har alltid hört dom sjunga:
"Please, please kiiiill me, please, please kiiiill me" och för det andra; varför har dom med "Ajpijaijoohajpijayyeah"?
funny picthures

Hej!


Hahaha, älskar sånt här!

dom måste ut

Hej!


Igår satt jag och följde valet på SVT från eftermiddag tills sändningen slutade strax efter 1 inatt. Det här är mitt andra riksdagsval som jag fått deltagit i och jag har aldrig känt mig så jävla chockad över en sådan här politisk händelse i Sverige.

Jag pratar självklart om att Sverigedemokraterna klarat 4%-spärren och tagit sig in i riksdagen. Jag trodde att många säkert höll med dom i de främlingsfientliga frågorna men jag trodde aldrig att folk skulle vara så dum att dom faktiskt röstade på dom. Att döma av SVT's bilder från SD's valvaka så såg partiet själva ganska chockade ut över att dom hade klarat sig.

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är chockad. Jag är chockad. Folket i Sverige vill tydligen hellre ha främlingsfientlighet istället för jämställdhet (SD vs. V). Va fan är det för fel?

pubes goes partiledare

Hej!Markus sa till mig att jag borde starta ett parti, jag har så bra åsikter och förslag.
Jag tog det som en komplimang och blev jätteglad!

Jag:
Men, åh, tack!
Markus: Ja, "Pensionärspartiet" kan det heta!
Jag: Meh!
Markus: Med största valfrågan "kraftigt reducerat pris på kaffebröd för pensionärer!"
Jag: Men det tycker jag! Svindyrt ju!
Markus: Ja du ser, du kan ju föra deras talan!


Okej - WHO'S WITH ME?nu hoppas jag på förändring

Hej!


Sådärja, nu har jag varit och röstat! Hade sån tur att partiet jag tänkte rösta på stod utanför och gav mig tre valsedlar (kommun, landsting, riksdag) så jag slapp rota runt på bordet där alla valsedlar låg därinne.

Jag hoppas alla ni som får, går och röstar idag och gör er röst hörd!

visa hellre maten dom inte bjuder på

Hej!


 

Vad är det för mening med att dom visar upp hur fina övernattningsrum dom har i reklamen, om alla gäster som ska bo där, i praktiskt taget är blinda?

 

 
haha


jomen.. såatt...

Hej!


Snubblade in på en blogg alldelens precis nu.
En tjej som är 1 år yngre än mig, gift sedan 3 år tillbaka, har en 6 månaders bebis och hon klär sig i gucci och annat modetugg från topp till tå. Hon verkar bo skitfint och ja jo just det sa jag att hon läste till jurist?


Nej men.. Mitt liv är ju också... Skitkul.

gimme some!

Hej!


Kan inte ni göra spotify-listor till mig? Men bara er topp 10?
Har ju bett er om listor förr och har lyssnat dom sönder och samman (men det har ju tagit ett tag) så därför vill jag bara ha några av era favoritlåtar!

Tack på förhand / En-som-inte-har-något-att-lyssna-på.
pubes goes nääästan sambo

Hej!


Idag höll jag och min granne/kompis Jörgen på att flytta ihop.
Jag tar det från början. Jörgen har sökt lägenhet (tydligen vill han inte bo granne med mig längre, don't know why!) och stod på kö på en. Han undrade om jag ville hänga med och kolla på lägenheten och visst ville jag väl det! När vi var på stan så ringde han och kollade om det var okej att han och hans kompis (jag) kom förbi och kollade.

Väl där, i en liten etta, så guidar en trevlig tjej oss runt i hennes lägenhet (eller guida, vi stod ungefär på samma ställe hela tiden men snurrade runt lite). Hon pratade på och jag tyckte Jörgen var ganska tyst, så jag började mata på med frågor.

Är det lyhört? Har du fått byta ljusrör ofta, du vet dom är ju jättedyra! Usch, vad är det där?? (hennes hund) Får man in en diskmaskin i det skåpet tror du? Vad har du i elkostnader nu? Blir det snabbt dammigt här, för isf tyder det på dålig ventilation och det måste ju absolut fixas! När tapetserades lägenheten sist? Åh, har du godis, får man smaka? Hur är grannarna? Kan jag få låna toaletten, lite risig i kistan efter frasse-målet jag käkade för en stund sen! (Ja, ni fattar)

Tillsist började hon tilltala Jörgen som ni istället för du. Ni kommer att trivas här och ni kan säkert få omtapetserat innan ni flyttar in. Jag sneglade på J och såg att han försökte hålla sig för skratt så jag spelade med, utan att säga emot henne. Hon gav även tips om att det fanns 2:or i huset, men att man säkert kunde bo två i den där lilla ettan också.


Tänk så nära det var! Istället för granne hade jag kunnat bo med Jörgen istället! Måste lära mig att vara tyst ibland, tänk vad chockad Markus skulle bli och jag hipps vipps bodde ihop med Jörgen! Ja kära jistanes! Vilka gangbangs vi skulle kunna ha!

en tant på stan, en tyst indian

Hej!


Jag kan inte sluta lyssna på den!

rump-dag 2

Hej!


Som jag sa tidigare så var det en riktig rump-dag idag. Rumpa nummer två visade glatt upp sig inne på skopunkten inför halva svenska folket. Länge och väl. Jag funderade ett tag på att stoppa ner lite mynt i skåran och hoppades på att skinkorna skulle dansa för mig, men sen kom jag på att jag redan sett det precis innan, alldelens gratis, så det hade ju varit att kasta pengarna i sjön! (Ja, eller Grand canyon i det här fallet).
rump-dag 1

Hej!


Idag var en riktig rump-dag på stan. Först var vi inne i en butik där Mr J skulle prova byxor vilket tog sin lilla tid. Jag satt utanför på en pall, då en tjej kommer och ställer sig brevid mig, VÄLDIGT NÄRA. Eftersom jag satt på en pall fick jag hennes röv mitt i nyllet. OCH VAD UPPTÄCKER JAG INTE?? Jo, hon står och spänner en skinka i taget i takt till musiken! Jag höll jävlar i mig på att DÖ inombords av skratt! Mitt i nyllet! Bara sådär! Värsta showen liksom!

Tjejen med hennes dansande rumpa!

(Ja, ni ser ju hur nära jag hamnade hennes röv)

 

 

Ja jävlar, det är inte varje dag man får uppleva något sånt!
höstrenovering

Hej!


Nu ska jag och min granne/kompis Jörgen dra en vända på stan. Han ska köpa kläder och jag ska boka klipptid, inte en dag för sent! Sweeet!


Later, bitches!


lättpåverkad

Hej!


Min klasskomis och personliga väckarklocka, småbarnsmamman Johanna, ringde mig i morse.
"Hej, tänkte dra på skolan nu, det var några ur gruppen som var där redan nu så... Men känn ingen panik, kom när du känner för det!"

Ja inte tusan tänker jag komma 1½ timme före utsatt tid "bara för att".
.....................................
Jag menar allvarligt, vilka tror dom att dom är?
.............................
Huh, komma tidigt och skylla på bebisarna liksom..
.....................
Tänk om dom sitter och planerar massa roliga saker utan mig?
..............
Kanske ska gå dit nu ändå?Fan.dags för förändring!

Hej!


Nu tänker jag tipsa er om en otroligt läsvärd text om hur Sverige ser ut idag. Jävligt långt, men har du tid att läsa min blogg har du fanimig tid att läsa det här också.


jo jag tackar!

Hej!


Fransyskan tog 1½ timme på sig och blev jääävulsk god!

Done


It was YUM-O
fransyska

Hej!


Tänkte göra revbensspjäll till middag, men det fanns inte på affären, så jag hittade en billig fransyska (köttet alltså, inte en fransk kvinna) och jag tänkte "Hur svårt kan det vara att göra egentligen? INTE ALLS!"

Sen kom jag hem och googlade hur man gjorde.
Ur receptet:
1. Bind köttbiten i steksnöre och stek så köttet får fin stekyta.
- Öh... Stek..snöre?

Så nu chansar jag vilt och testar UTAN steksnöre. Living on the wild side bitches!

Fransyska på G utan steksnöre

 

Fått fin stekyta.

 

Ja, nu är det bara att vänta 2 timmar medan den ligger i ugnen och gottar till sig.

Jävla oflyt att jag är hungrig redan nu.


dancing in teh moonlight

Hej!


Och längtan efter en sånhär fylla fortsätter här!


woop woooop!

Hej!


Nej nu var det ett tag sedan man hade en redig fylla, visst blir man lite sugen?
to do list

Hej!


Jag måste planera vad jag ska göra imorgon, för idag har jag fan inte gjort ett enda piss. Jag har lagat mat och duschat, det var nog höjdpunkterna.

Så imorgon ska jag kanske:
♦ Läsa en bok. Eller fem.
Har legat på latsidan när det kommer till plugg.
Raka muttan, ser ut som en djungel där nere.
Och där satte ni kaffet i halsen.
Köpa lägenhet.
Bidrag mottages gärna.
Knulla.
Behövs en frivillig andrapart dock. Eller frivillig behövs inte, bara en till. Hör av er vid intresse!
Fila fötterna.
Har sett 90åringar med fräschare fötter än mina. Ska nog göra det innan knullandet om det blir av.


Ja, då är det bara att invänta morgondagen då.

dagens outf... middag.

Hej!


Hittade inget i kylskåpet att äta till middag, så efter lite rotande i frysen blev det honungsmarinerad lax och bulgursallad med fetaost + a hole lot of mayo!

 

Helt otroligt vad kreativ jag blir när jag inte har nått i kylskåpet. Ska nog sluta handla mat överhuvudtaget!
svenssonalkis

Hej!


Sitter och kollar på "Halv åtta hos mig".

 

"Jag har hört att man ska kombinera smakerna i vinet med såsen" sa tjejen i bild.

Jag sitter och funderar på vilket slags vin man ska ha till brunsås?
ska sluta lyssna på mig själv

Hej!


Igår sa jag till mig själv: Imorgon på min lediga dag ska jag kliva upp 8 på morgonen, japp, jupp, jajjemän!
Såhär 5 timmar efter ursprunglig dags-att-vakna-tid, så kändes den idén väldigt knäpp.

Nej men lite lunch på det här and I'm fit for fight!


Häppåre!


quality time is

Hej!


Igår natt och ikväll har jag plöjt igenom massa avsnitt av "Will & Grace". Jag är typ den enda i världen som faktiskt tycker att den serien är bra, men sån e jag, lite knasig(a) och trasig(a) i mitt trasdocksgäng! (Förutom att jag är knasig utan gäng.)

Ahhh, thats good tv!
norrland i mitt hjärta..

Hej!


Åh, Idol är i norrland i kvällens avsnitt. Jag blir så glad, ända inifrån hjärtat, av norrländsk dialekt! Ja jag vet att jag är en norrlänning själv, men jag pratar ju inte brett direkt, så det är lika exotiskt att höra norrländska för mig som det vore för en skåning!


100-åringen hänger med (för engångsskull)

Hej!


Idag på skolan satt jag tillsammans med min grupp och vi pratade musik.
En tjej berättade att "Alla som inte dansar" är låten som påminner henne om studenten.

 

En annan tjej sa att hon aldrig hade hört den. Hon hade inte ens sett "hitta nemo". Kan säga att det kändes jävulskt skönt, oftast är det jag som är den personen som inte hänger med i musik och film.

 

Kanske betyder att jag inte blev så jävla gammal i söndags iaf?
bye bye bye my darling...

Hej!


Åh, hittade ett par underbara Marble-skor på tradera och köpte dom svindyrt bara för att få hem dom och INTE kunna ha dom. Jävla oflyt.

La ut dom på tradera på en gång och tänkte att nån dumjävel säkert budar lika mycket som jag gjorde, men nej.

Så varsågod du som vann dom för 260 pix, VARSÅGOD.

 

Ack så fina.. Men mycket ajaj.
mmmmmmmmagnifico!

Hej!


Markus mamma är så söt! I helgen när Markus skulle komma till mig, så packade hon med honom en matlåda full med köttfärssås. Vi åt aldrig det i helgen, jag åt det till middag ikväll.

Efter första tuggan höll jag på smälla av, det smakade så jäääävla gott (he knöll i mun) och jag satt och funderade på hur hon hade kryddat, eller vad hon hade i som inte jag brukar ha i min köttfärssås.

Jag ringde till Markus och beskrev i detalj hur mycket jag njöt av maten då han kläcker ur sig sin mors hemlighet: älg.

 

Once you go älg you never go ko again!

 

(Ja ni förstår hur gott jag tyckte det var eftersom jag var tvungen att skriva ett inlägg om det.) (Ja jag njuter ÄN.)
a perfect morning for a beauty princess

Hej!


Ja, eftersom jag inte börjar förrän klockan 13 idag hade jag massa tid över i morse. Efter att jag duschade (!!), så fönade (!!) och plattade (!!) jag håret, för att sedan sitta vid fönstret (!!) och sminka mig.

* (!!) = något jag inte brukar göra på morgonen.

Jo, jag är nog en aningen översminkad bara för att gå å dansa i tre timmar, men what to do?

Min arbetsplats vid fönstret

 

Blev lila/rosa/beige ögonskugga. Jävligt färgglatt för att vara jag!

 

 

Smell you guys later!
morning glory

Hej!


Jag klev upp 8 i morse, duschade, fikade och var påklädd när gubben kom vid 9 och skulle greja på i köket. Eller gubbe, han var nog lika gammal som jag, men ni förstår. Jag tänkte att han kommer att leva om ändå, oavsett om jag satt upp min lapp eller inte.

När han var klar gick jag ut i köket för att se hur det blev. Han hade hittat dessa fynd under mitt kylskåp:

En bit av ett hundben (!!), damm och ett kvitto daterat ett halvår innan jag flyttade hit.

 

 

Note to self: Skaffa städhjälp när jag flyttar härifrån.

 
med lite tur kanske dom är tysta

Hej!


Tänkte ta en lång sovmorgon imorgon eftersom jag inte börjar förrän klockan 13, men nejdå. Imorgon ska det komma några gubbar och göra nått i köket. Och sånt kan inte göras på kvällstid, nejnej, sånt görs gärna 7 på morgonen.

I en ren försiktighetsåtgärd så har jag satt upp en lapp på dörren mellan köket & mitt sovrum:

"Käft! Bebis sover!"

 

Lite lagomt Tore-tumör alá Smala Sussie.

 
pjuh!

Hej!


Finally. Äntligen över!


dagen går inte nog fort.

Hej!


Jag deppar ihop overhere. Jag hatar att fylla år. Nu får ni fasen ta å roa mig med något! Skriv något skoj, skicka en länk till ett roligt klipp, berätta en saga, vad som helst!


Tack.
snart är det över

Hej!


Jaha, hur känns det att fylla år nudå? undrar ni.
Känns? Ja, det känns som vilken dag som helst.
Varför, undrar ni.

Jo, idag har jag inte:
♦ Fått tårta
♦ Fått paket
♦ Fått blommor

Precis som vilken dag som helst.

Mest tragiska idag:
Telefonen ringde, jag svarade glatt. Det var från jobbet som undrade om jag kunde jobba idag.

Jepp, såhär är det att bli gammal ungdomar.


vad är det för en dag?

Hej!


Är det en vanlig dag? Nej det är Pubes födelsedag, hurra, hurra, hurra..
..
(one) two three


.
Starting countdown....

dags för adoption kanske?

Hej!


Jag vet inte om jag sagt det, men jag har blivit med Wii. Jag ville hälsa på Markus i helgen, men han insisterade på att komma hit istället. Jag tror jag vet varför nu:
oh, snap!

Hej!


 

 
kylskåpskåt

Hej!


Vet ni vad jag har funderat på? (Nej hur skulle ni veta det liksom?)

♦ Varför ställer alla in ketchupen i kylskåpet, när den i butiken står ute på en hylla?
♦ Varför lägger alla frukt & grönsaker i "fruktlådan" längst ner i kylen, när frukten & grönsakerna ligger ute i affären, inte i kyldisk?
♦ Varför läggs LÖK in i kylskåpet?
♦ Varför ställer (vissa av oss) matolja osv i kylen, när oljorna står ute i affären?

Varför har vi människor denna besatthet att ställa in saker i kylen?
eloge

Hej!


Det är lite roligt det här med universitet. Många i min klass har barn eller är gravida och några gånger så tar mammorna med sig de nykläckta barnen.

Kan avslöja att universitetet här i Umeå inte är barnvänlig what so ever å att parkera en barnvagn på ett bra & säkert ställe är nästintill omöjligt!

 

Men dom gör det bra dom där mammorna, aldrig i livet att jag skulle orka med en bebis OCH att plugga. Jag tycker det är nog jobbigt att ta hand om mig själv!
datanörd since -95

Hej!


Jag har kommit på en sak jag är bäst på! Jag är bäst på att vara datanörd!
I år firar jag 15 år med mitt hotmail-konto (ja jag har samma konto och använder fortfarande samma konto som jag skaffade då). Jag har varit datanörd sedan jag var liten.

Vad är ni bäst på?


pillerpillerpiller

Hej!


Var och köpte fler piller, insåg idag att 10 tabletter inte skulle räcka i en vecka. Men hon som jobbade på apoteket sa att diklofenak t var samma sak som voltaren, så jag köpte storpack av voltaren istället, för diklofenak fanns bara som 10-pack.


Och nånting är fel, helt plötsligt har allt jag skrivit nu blivit i fetstil som inte går att få bort. You just gotta love teh computers.


om jag hittas död imorgon, vet ni varför!

Hej!


Ang. mitt ryggproblem.
Ringde till vårdcentralens återringningssytem-blablabla idag och fick prata med en sköterska. Hon sa att jag skulle testa i en vecka att ta diklofenak t som är smärtstillande & omeprazol för att jag inte brukar tåla starka piller så den tabletten ska lugna ner. Eller nått sånt.

Sköterskan sa att jag skulle ta 6 tabletter diklofenak t om dagen, max 150 mg/dagen. Sen läste jag på förpackningen som sa att man max fick ta 3 tabletter diklofenak t om man tog dom för att behandla smärta.

Så, jag ringde 1177, som ska vara sjukvårdsupplysningsnummret i hela landet, för att kolla läget. Jag menar, det är ju lätt att säga fel!

Men numret funkar inte! Så nu chansar jag lite, huvudsaken är iaf att jag inte äter mer än 150mg/dag.


Heja sjukvården! Heja Sverige!


snyggaste modellstylingen ever

Hej!


Kolla in stylingen på MiLajki's modeller under fashionweek:

 

 

 

Så jävla coolt!
hittade ett monster bland räkorna

Hej!


Sist var det mask i kräftorna, nu hittade jag ett förhistoriskt monster bland räkorna jag köpte igår.

Förhistoriskt monster vs. räka

 

The monster

 

Försöker gud säga mig något? Vill han inte att jag ska äta skaldjur?

.
.
.
.

Fine. Då tänker jag överleva på glass istället.
snopet

Hej!


Har precis kommit hem från kiropraktikern. Han sa att mina ryggproblem var bland det värsta han sett. Hade tydligen låsningar och spänningar och allt vad det nu heter över hela ryggen. Han sa att "övre delen" av ryggen var så inflammerad att han inte kunde göra något.

Han tyckte jag skulle besöka farbror doktor för att få röntga min rygg. Så nu håller jag tummarna på det.


dans

Hej!


Idag på dansen lekte vi med sjalar. Ganska kul, "Sjaldans" 15 hp, det vore nått det!
bokat

Hej!


Nu har jag precis bokat tid hos en kiropraktor och ska dit senare idag.
Nån som vill hålla mig i handen?
Nej?
Ingen?
.
.
.
.
Assholes.


wooops!

Hej!


Tydligen så har alla bilder från förra inlägget tagits bort. TUR för er att jag tog en printscreen:

 

 
dagens lärdom: ta inte bilder during sex.

Hej!


Nu är jag kanske elak som sprider det här vidare, men hey - so be it.

Titta in vem som råkat lägga upp fel bilder från resan........

naprapat eller kiropraktor

Hej!


Åh, min ryggvärk har fortfarande inte gått över och det känns jobbigt nu när jag dansar om dagarna i skolan. Då har jag ryggvärk OCH träningsvärk. Snart kommer jag inte ens kunna ta mig upp ur sängen.

Jag var ju tidigare i år för första gången till en kiropraktiker & det var jätteskönt, men som sagt - here I am again och har ont i ryggen.

För er som vet & kan:
Ska man besöka en naprapat eller kiropraktor för ryggproblem som man haft länge?o-m-g

Hej!


Nån hade lagt upp den här på facebook, men jag måste få sprida den vidare för er som inte har sett den:

nanananaaanaaaMÄNNISKOOOOOR!

Hej!


I Lördags så var det "VIP-gala" i Umeå. Fråga mig inte vad det är, för jag har ingen aning. Iaf, så var det en grupp utvecklingsstörda som hade en kör som uppträdde. Lite på sidan av scenen så stod det en tolk som tolkade allt dom sjöng i teckenspråk.

Josefins kommentar till detta: Fan att man inte var döv så man hade fattat vad dom sjöng för nått!

 
massor av bilder

Hej!


Nu blir det en hel del bilder från gårdagen!

Kvällen började med att jag gjorde en liten makeover på Josefin.

Josefin före.

 

Började med att noppa bort hennes enorma ögonbryn:

Jag vet att det är mycket kvar, men ni skulle sett dom innan!

Sen färgade hon håret, jag sminkade henne & fixade en frilla & voliá:

 

Vi for på "Corona" där det var en jävla lång kö:

 

Jag såg Joel i kön & smygnöp honom i rumpan:

Nyp nyp

 

Det tyckte jag var superkul!

 

Josefin försökte ta kort på Joel, men jag ville också vara med på ett hörn. Såklart.


Posarn

 

Väl inne på Corona så uppträdde Dr Alban:

Plötsligt börjar det gå upp folk så scenen. Josefin, som stod framme vid scenen & tog kort tänkte "Oh no..." & hipps vipps så stod jag & dansade med Dr Alban. Har inga bilder på det dock!

 

Sen ägde jag lite på dansgolvet till skitmusik:

 

Sen hamnade vi hos DJn & försökte kräva att han skulle byta låt. Det ville inte han.

 

Jag drack (för) många redbull-vodka-drinkar & var glad!

 

Det togs en hel del bilder på oss också:

 

På vägen hem köpte jag strips som jag bjöd massa roliga människor på. Men jag tror inte dom vill vara med i min blogg, så ni får inte se några bilder på det!

 

Sen hamnade jag på illerjakt! Såg en iller springa förbi mig och, ja jag vet faktiskt inte varför, men jag började jaga den tills den stannade och stirrade argt på mig, sen sprang den iväg igen. Jag kom på mig själv då att jag faktiskt höll på jaga en iller. OM jag nu skulle få tag i illern, vad skulle jag göra med den liksom?

 

Det såg ut som att jag hade världens största rumpa på den här bilden, så jag censurerade mig själv lite.

 

När vi kom hem så höll Josefin låda:

 

the end

 

 
i väntans tider

Hej!


Så jävla rolig kväll igår, men jag orkar inte skriva om det nu. Jag är megaseg & orkar inte röra mig en meter. Josefin berättade om "Pizza.nu" som funkade i Luleå där man kunde beställa mat på internet å få hemkörning. Jag gick in och kollade och enda restaurangen som hade hemkörning var en svindyr indisk restaurang.

Jag:
MEN ÅH, nu blev jag ju sugen på att beställa hem typ ALLT från MAX osså har dom inte ens utkörning! Fan också!
Josefin: Ja, det var ju dåligt!
Jag: Ja, nu fick du mig att sukta efter nått jag inte kommer få!
Josefin: Ja, det var dumt. Men jag känner mig inte dålig, om du vill kan jag sticka ner på stan å handla mat?
Jag: Would you? AAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW!


Herregud, Josefin vet verkligen hur man får en Susanne på fall.
som vanligt, i sista sekund

Hej!


Vi tänkte kliva upp 9 i morse, så bägge hann duscha å fixa till sig. Klockan 11 låg vi fortfarande kvar i sängarna. NU är vi på väg in på stan för att kolla in Umeå-Pride!

Ciao!


fredagsmys

Hej!


Ikväll fick jag finfrämmande. Fin för att det är joseFIN och främmande för att hon.. Ja, ni fattar. Nog om det. Nu ska vi kramas tills vi somnar. Typ.
det ska va skönt!

Hej!


Har suttit & scannat in gamla bilder ikväll.
När jag är hemma så tar jag alltid av mig mina byxor och går omkring i klänning och sockar. Väldigt udda beteende kan tyckas, men jag kan faktiskt inte rå för det, mina föräldrar fostrade mig så tydligen:

3 månader & 12 dagar gammal, very casual!
dagens visdom

Hej!


Började 9 imorse, så i en ren säkerhetsåtgärd bad jag min klasskompis Johanna (som har två småttingar som vaknar typ.. 5) att ringa å kolla om jag var vaken kring 8.

Mycket riktigt, jag låg och sov när hon ringde & väckaren pep fortfarande. Helt otroligt hur jag kan sova mig igenom ALLT. Hade jag levt för 60 år sedan i typ.. Polen å varit jude, hade jag garanterat missat hela 2a världskriget också. Jag hade ju säkert dött på kuppen, men om jag känner mig själv rätt så hade jag väl sovit när jag skulle gasas ihjäl, så jag hade ju ändå inte märkt nått.

Ibland finns det fördelar med att sova tungt ändå.


spikmatta

Hej!


Jag beställde lite grejer från bodystore å fick erbjudande att köpa en spikmatta för 150 pixs. Sagt och gjort, nu har jag legat en timme på mattan och bara njutit, det är verkligen såååå skööönt!

Använder ni spikmatta?


efterdyningar av allt knark jag drog i mig igår

Hej!


Om jag får säga det själv (Vilket jag får, det är ju min blogg) - Jävlar vad jag har varit effektiv idag! Började dagen med att skriva klart ett arbete å skicka in. Sen har jag rensat garderoben och VIKT ALLT, burit ner massa kartonger till förrådet, dammtorkat och besökt systemet.

Jag skulle bara köpa några öl, men hey, det är ju så lätt att impulshandla på bolaget.

 

 
typ guds ord. nästan.

Hej!


Jag var till en skomakare igår för att lämna in ett par skor för omklackning.
Han vred och vände på dom, slet och drog innan han tillsist sa: Köp ett par nya skor.


Ja, har skomakaren sagt det så måste jag väl göra det då!jag är lite squash

Hej!


Igår skulle jag köpa en squash. Saken är den att jag inte visste skillnaden mellan en aubergine & en squash, så jag stod vid grönsaksdisken & velade.

Jag:
Men är inte squash den stora?
Jörgen: Nja.. Tror det är den där kantiga gurkan.
Jag: Men squuuaaash.. Det låter som det ska va en tjock grönsak.
Jörgen: Jaha?
Jag: Men hallå, va dum jag är! Jag googlar efter bilder på mobilen!
Tar fram mobilen och googlar.
Jag: Men, va fan?!
Jörgen: Vad är det?
Jag: Haha, jag får bara upp bilder på folk som spelar tennis!! hahaha
Jörgen: Men Susanne.. Squash? Som i sporten Squash?
Jag: Haha... Oj.. ja just det.


Squash

 

Squash

 

mumma!

Hej!


Åh, jag åt typ det godaste ever ikväll, grillade squashrullar fyllda med citronfärskost.

Ursäkta dålig bildIt was h-e-a-v-e-n .(recept för den som vill ha)
1 squash
1 dl ruccola
1 citron
1-2 dl naturell färskost
½-1 dl svarta oliver utan kärna
salt & svartpeppar

Riv squashen med osthyvel så du får 2-3 cm breda skivor. Stek/grilla dom i stekpanna med lite olivolja. Salta å peppra. Gegga ihop färskost, oliver, rivet citronskal och ruccola. Lägg ut de färdiggrillade squashskivorna på en tallrik, lägg en klick av färskostgeggan på, rulla ihop & stoppa en tandpetare i för att hålla på plats. Klart!klant

Hej!


Haha, jag är så jävla rolig ibland! Följde med min klasskompis Johanna ner på stan idag som shoppingråd. Svängde in på en skoaffär "59an" för "jag skulle ba kolla lite". Väl där inne, så går jag i min egna värld och kollar på skohyllorna då jag råkar sätta foten rakt ner i en plåthink full med låne-nylonstrumpor som flyger all världens väg!

Jag skulle behöva en personlig assistent tror jag.

i rymden finns inga känslor -> recension

Hej!


Jag gjorde ett big mistake igår - jag hade på mig en urringad tröja på bio. När jag kom hem och tog av mig tröjan hade jag halva popcornskålen mellan tuttarna! Jaja här kommer en liten recension av "i rymden finns inga känslor".


(smygfotade lite på bion)

 

Kort & gott; filmen handlar om en kille med Asperger syndrom, hans vardag och sätt att tänka.

Jag tycker absolut den var sevärd, skrattade så det kom lite kiss i trosorna några gånger! Ett big cred till de som spelade birollerna, det var dom som gjorde hela filmen tyckte jag! Kände mig dock inte inom ramen av målgruppen, är nog riktad till lite yngre ändå men helt klart sevärd ändå!

 

Det jag tyckte var roligast var igenkänningsfaktorn, jag har själv jobbat med människor som har Asperger, så jobbar du inom det området ska du absolut se filmen!

 

Ps. Martin Wallström var så jävla het att jag lämnade snailtracks efter mig när jag lämnade bion! Ds.

 
RSS 2.0