a perfect morning for a beauty princess

Hej!


Ja, eftersom jag inte börjar förrän klockan 13 idag hade jag massa tid över i morse. Efter att jag duschade (!!), så fönade (!!) och plattade (!!) jag håret, för att sedan sitta vid fönstret (!!) och sminka mig.

* (!!) = något jag inte brukar göra på morgonen.

Jo, jag är nog en aningen översminkad bara för att gå å dansa i tre timmar, men what to do?

Min arbetsplats vid fönstret

 

Blev lila/rosa/beige ögonskugga. Jävligt färgglatt för att vara jag!

 

 

Smell you guys later!
Kommentarer
Postat av: Svorskan

Jättefint blev det! Och visst känns det bra när man känner sig fin?

2010-09-13 @ 18:27:59
URL: http://svorskan.se
Postat av: Emma

Sv: Det blev Reinfeldt för min del. Tanken på att Mona och hennes kumpaner ska sitta vid makten skrämmer mig!Jag är sjukskriven tills på torsdag, så det börjar närma sig slutet. Ärligt talat så äter jag så stark medicin att jag inte vet om det blir bättre eller om jag bara inte känner smärtan.

2010-09-13 @ 19:38:42
URL: http://emmauddeby.blogg.se/
Postat av: Malla

Man är schizofren (psykiska rubbningar i form utav vanföreställningar, illusioner, har svårt att se samband i handling och konsekvens osv..) Paranoid schizofren är en mer utvecklad diagnos som också menar att personen ifråga tror sig vara förföljd (ex. är en CSI agent och får hemliga meddelanden hela tiden och alla människor som är omkring denna person är onda utomjordingar som vill göra denna person illa och ta de hemliga meddelandena för att erövra jorden och döda alla CSI agenter).

Väldigt kort och dramatiskt förklarat på en väldigt invecklad sjukdom... Haha, men på ett ungefär :)

2010-09-13 @ 20:19:05
URL: http://mallaballa.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag ska banne mig köpa en mössa - bra idé, folk var inte sådär sjukt uppiffade på min skola som jag hade befarat, så jag kan nog komma i mössfrisyr med gott samvete.Men det är roligt med dagar som din, när man faktiskt "ids" ta sig tid och använda allt smink som annars bara får ligga! Vad är det för stor ögonskuggepalett du har? Är den bra? Jag jagar något liknande.

2010-09-13 @ 22:05:49
URL: http://petrap.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback