missnöjd med frisör

Hej!


Har gruvat mig sedan jag kom hem igår från frisören över slingorna. Tyckte dom blev alldelens för ljusa (alltså dom är riktigt blonda) och när hon visade färgprovet innan för mig så sa hon att färgen inte alls skulle bli så ljus på mig. Men det blev det!

Här ser ni också mina "naturbruna" ögonbryn...

 

Efter att ha hittat kvittot i väskan och sett att det stod "Elevbehandling", vilket jag inte fick information om när jag var där å bokade tiden eller när jag blev klippt, så tog jag mig mod och ringde till "frisörbutiken" och sa att jag var missnöjd. Hon som klippte mig var upptagen så jag fick prata med en annan frisör. Vet inte hur jag ska förklara, men jag upplevde det som att frisören jag pratade med inte var så väldans glad över att jag ringde å klagade, hon frågade om jag hade sagt till min frisör igår att jag blev missnöjd, vilket jag inte hade, jag log och sa att allt var perfekt, feg som man är. Fick iallafall en ny tid på Måndag, men det känns lite gruvsamt att gå dit faktiskt.

 

Men å andra sidan - Hade jag köpt en tröja för över 1000 spänn (som det kostade att klippa å färga) som gick sönder direkt när jag kom hem, då hade jag bannemig gått tillbaka och klagat! Så varför skulle jag inte göra det hos en frisör?

 
Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag tycker att det blev jättefint! Tycker dock du gjorde rätt som reklamerade när du inte var nöjd, borde jag ha gjort när jag blev orangefärgad hos frisören men var för feg.Sv:( såg inte den kommentaren förrän nu) Konstigt att du blev fick så ont i magen! jag mådde illa ochb hade ont i huvudet flrsta veckan men sen gick det över. Jag tycker att du ska prova igen! Tänk på att du slipper subwaymackorna :-)

2010-09-23 @ 13:55:45
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: linnéa

Det är bra! Man ska gå tillbaka om man inte är nöjd. Det är ju deras jobb och man kan inte göra rätt alla dagar. Ibland gör man fel och då äre ju bara att de gör om

2010-09-23 @ 14:14:37
URL: http://colourofdolor.blogspot.com
Postat av: envanligarbetsdag

För att man tror att dom ska hämnas och sabba ens hår!

Skitläskigt att klaga hos en frisör, det är du garanterat inte ensam tjej om att tycka!Lycka till på Måndag!

2010-09-23 @ 14:15:02
URL: http://envanligarbetsdag.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jag tycker du gör helt rätt och det framgår i vad du skriver här att du ifrågasatte färgen INNAN, men att frissan sa att det inte ville bli så ljust. Gå dit med gott samvete, men samtidigt med ett leende. Du har rätten på din sida och om de är sura där, säger det mer om de än om dig.

2010-09-23 @ 16:02:28
URL: http://svorskan.se
Postat av: Viktoria

Bra där, lite klös ska det vara. är man inte nöjd ska man iallafall få det fixat minsann. Jag hoppas att det känns bättre på måndag, (:

2010-09-23 @ 17:47:52
URL: http://teech.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback