sweet!

Hej!


Ni vet var ni har mig ikväll:
Kommentarer
Postat av: M i z c a - Tredje gången gillt?

Barnskötare får visst anställas, men kommer en utbildad förskolelärare går den givetvis före.

Jag anser som så att det är bättre att ha en utbildning inom yrket än inget alls som nuläget är. En utbildning är alltid bättre än ingen.

Jag skall prata med syon nästa vecka och kan förhoppningsvis börja en utbildning till barnskötare redan innan årets slut, har jag kommit in till fskl kommer jag avsluta barnskötarutbildningen och fortsätta som fskl.

Får jag inte komma in fortsätter jag alltså till barnskötare.

Jag är trött på att vara arbetslös, jag vill göra någonting fram till dess att jag kommer in på den "riktiga" utbildningen och då ser jag detta som en möjlighet.

2010-09-29 @ 21:55:11
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - Tredje gången gillt?

Jo klart dom strävar efter att ha så mycket utbildade pedagoger som möjligt, men jag har både sökt och sett utanonnserade jobb där dom vill ha barnskötare. Konstigt isåfall, om dom nu inte vill ha dit några!Kanske vore bättre att läsa på komvux och höja snittpoängen som jag började att göra i våras, men då är det ämnen jag egentligen inte har någon nytta av. (webdesign, programhantering m.m)

Då tycker jag det är ännu bättre om jag nu skall "offra" ett CSN år på studier, att gå barnskötarutbildning eftersom det ändå är sådana ämnen jag sedan kommer läsa. Då har jag ju dessutom läst en del kurser som jag kanske inte behöver om jag läser till fskl. Att jag inte behöver läsa dom då menar jag.

2010-09-29 @ 22:39:10
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - Tredje gången gillt?

På vilket sätt tror du att jag är duktig på webdesign då?

Jag har aldrig visat upp den hemsidan jag gjorde på webdesign A förra omgången på komvux nämligen ..Näe.. men vad jag hört så läser man barn och fritidsprogrammet behäver man inte gå hela fsklutbildningen sen. Om det stämmer, blir det inte kaka på kaka.

Som sagt, jag vill ha en utbildning där jag har valt själv, inte för att få upp betygen i något jag egentligen inte vill syssla med.Lite under 11.

2010-09-29 @ 22:54:06
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a - Tredje gången gillt?

Ingen fara.. Men jag kommer ju inte in mkt snabbare på fskl bara för att jag plugga några kurser på komvux.. jag höjer ju även snittpoängen via barnskötarutbildningen också!:) Jag syftade inte enbart på dig, vännen .. det är familj och vänner runt omkring som kommenterat mitt val =)

2010-09-30 @ 07:34:34
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Dennis

Visst har du som jag och många andra Linda Varg som favvo?

Den rödhåriga tjejen med tattueringarna :)

2010-09-30 @ 07:46:45
Postat av: Nikita Thywoman

Ha, idol. Jag som skulle följa det. Såg när Olle gick vidare och nu är jag off igen..Sv; HAHA! Men så bor du ju för faaan på nordpolen också! :D

2010-09-30 @ 12:24:23
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback