klant

Hej!


Haha, jag är så jävla rolig ibland! Följde med min klasskompis Johanna ner på stan idag som shoppingråd. Svängde in på en skoaffär "59an" för "jag skulle ba kolla lite". Väl där inne, så går jag i min egna värld och kollar på skohyllorna då jag råkar sätta foten rakt ner i en plåthink full med låne-nylonstrumpor som flyger all världens väg!

Jag skulle behöva en personlig assistent tror jag.

Kommentarer
Postat av: Åsa

DET skulle jag velat sett :-DSv: Jo, alltså det är bara tillåtet med saker under 5g/100 men det viktigaste är att man inte äter mer än 20gram per dag och en finncrisp är ju rätt liten och lätt. Men somsagt. EN per dag. Inte 14. Tyvärr är de väldigt beroendeframkallande, eftersom det är typ det enda man får äta med knaprig konsistens.Men jag rekomenderar verkligen LCHF! Jag mådde hur bra somhelst när jag åt så, tyvärr var och är jag för lat för att laga mat varje dag så därför slutade jag. Funderar då och då på att börja igen men väntar nog tills det inte är ok att kalla extrakilona för gravidkilon längre och barnet är ju bara 2 år så det dröjer nog ett bra tag till.Den enda, jag menar verkligen enda förutom att man måste laga mat, nackdelen med LCHF är att det är en vääääldigt dyr diet.

2010-09-01 @ 19:38:55
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: fridolina

Men man blir lat så fort man köper ett IKSU-kort. Det är säkert.jag klippte håret. inte handen. hihi

2010-09-01 @ 20:33:09
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Åsa

Sv: jag behövde aldrig mellanmål och jag lovar att om du äter tillräckligt med fett så kommer du inte behöva det heller. Tror inte fet fil är ok att äta till frukost, för lite fett och mycket kolhydrater med tanke på hur mycket man äter (om du åt en vanlig portion alltså, den är ok om du blandade med tex turkisk yoghurt eller grädde).Denhär sidana nvände jag massor för att söka på vad man får och inte får äta:http://www7.slv.se/livsmedelssok/sok.aspx?typ=utokadoch håll dig borta från frukten, det är inte tillåtet med en per dag.

2010-09-01 @ 20:57:36
URL: http://asonet.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback