pubes goes nääästan sambo

Hej!


Idag höll jag och min granne/kompis Jörgen på att flytta ihop.
Jag tar det från början. Jörgen har sökt lägenhet (tydligen vill han inte bo granne med mig längre, don't know why!) och stod på kö på en. Han undrade om jag ville hänga med och kolla på lägenheten och visst ville jag väl det! När vi var på stan så ringde han och kollade om det var okej att han och hans kompis (jag) kom förbi och kollade.

Väl där, i en liten etta, så guidar en trevlig tjej oss runt i hennes lägenhet (eller guida, vi stod ungefär på samma ställe hela tiden men snurrade runt lite). Hon pratade på och jag tyckte Jörgen var ganska tyst, så jag började mata på med frågor.

Är det lyhört? Har du fått byta ljusrör ofta, du vet dom är ju jättedyra! Usch, vad är det där?? (hennes hund) Får man in en diskmaskin i det skåpet tror du? Vad har du i elkostnader nu? Blir det snabbt dammigt här, för isf tyder det på dålig ventilation och det måste ju absolut fixas! När tapetserades lägenheten sist? Åh, har du godis, får man smaka? Hur är grannarna? Kan jag få låna toaletten, lite risig i kistan efter frasse-målet jag käkade för en stund sen! (Ja, ni fattar)

Tillsist började hon tilltala Jörgen som ni istället för du. Ni kommer att trivas här och ni kan säkert få omtapetserat innan ni flyttar in. Jag sneglade på J och såg att han försökte hålla sig för skratt så jag spelade med, utan att säga emot henne. Hon gav även tips om att det fanns 2:or i huset, men att man säkert kunde bo två i den där lilla ettan också.


Tänk så nära det var! Istället för granne hade jag kunnat bo med Jörgen istället! Måste lära mig att vara tyst ibland, tänk vad chockad Markus skulle bli och jag hipps vipps bodde ihop med Jörgen! Ja kära jistanes! Vilka gangbangs vi skulle kunna ha!

Kommentarer
Postat av: Fridaj

Jag tror ni tre hade haft det riktigt trevligt! ;D

2010-09-18 @ 11:33:31
URL: http://www.fridaj.se
Postat av: Åsa

Sv: visst gjordes det om men det är ju fortfarande meningen att de som är så sjuka att de inte kan jobba ska vara sjukskrivna. Med nya systemet också. Alltså är det handläggarens och läkarens fel. Inte alliansens. (påpekar igen att jag alltså inte röstar blått, låter som värsta alliansen-propageraren nu ju)

2010-09-18 @ 12:44:21
URL: http://asonet.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback