varit hos tandläkaren

Hej!


Har precis kommit hem från tandläkaren. Har för första gången i mitt 23åriga liv lagat ett hål och för första gången i mitt liv fått bedövningsspruta. Jag sa till tandläkaren att jag var sjukt spruträdd, så hon bedövade först området med en salva innan hon bedövade med sprutan. Otroligt nöjd var jag, kände inte ett dugg - varken av sprutan eller borrningen!

Nu är min vänstra kind förlamad och jag ser utvecklingsstörd ut när jag försöker le. Men det släpper väl förhoppningsvis inom några timmar!

Och det bästa av allt - idag skaffade jag tandförsäkring. Nu kommer jag att betala en liten summa varje månad på några kronor och behöver aldrig betala nått när jag går till tandläkaren igen, även om jag har fjorton hål i varenda tand. Idag var jag dock tvungen att betala för lagningen (runt 600:-) men men, det är sånt man får ta!

Have a great day you guys!
Kommentarer
Postat av: ekfan

Nu jäklar lär du skaffa dig hål i varenda tandsing! Det gäller ju att tjäna igen pengarna =)

2010-09-24 @ 17:09:42
URL: http://ekfan.blogg,se
Postat av: Viktoria

Well, vad glad att det "bara" kostade 600kr för lagningen.

Jag fick betala 800kr bara för en koll på 15 minuter!

rena rånet, då förväntar man sig nästan att dem ska hitta något fel. men icket! Hoppas att lamningen släpper snart ;)

2010-09-24 @ 21:38:25
URL: http://teech.blogg.se/
Postat av: Vanja

Hur mycket betalar du i månaden? Visst är det "bundet" till 3 år? Jag var till tandläkaren i tisdags och hade hål som kommer att kosta mig

3000 kronor. TRETUSEN KRONOR! Jag dör! Och alldeles jävla nyss bet jag sönder en tandjävel så på måndag måste jag ringa och boka ännu en tid! Jag fick förslag på dedär frisktandvårdsgrejjet i tisdags, 135 kronor i månaden, i 3 år. Jag var oosäker på det fram tills nu, när tanden gick sönder. Klart jag ska betala en summa i månaden och få allt "gratis" i 3 år sen! :P

2010-10-23 @ 21:49:02
URL: http://vanjaemilia.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback