lek!

Hej!


Nu kom jag på en grej! Ska vi leka en lek? "Jag erkänner", sen skriver man något man vill erkänna. Ni får ABSOLUT vara anonyma!

Jag erkänner att:

Jag fick se en gubbkuk när jag var 6-7 år. Han drog ned byxorna och frågade om jag ville ha lite kul, samtidigt som han gjorde helikoptern. (Jag tackade nej) (ifall det var någon som undrade alltså).

Jag har aldrig klarat ut dom sista banorna med bossen i super mario-spelen för jag tycker det är läskigt. Jag klarar det fortfarande inte och sist fick Markus snällt klara bossen i "Super mario galaxy 2" medan jag satt bredvid med en kudde framför ansiktet.

När jag var liten skrev jag kärleksbrev till tjejkompisar till min ena bror som jag tyckte han skulle bli tillsammans med, sen undertecknade jag breven med min brors namn. 

Jag bodde i ett kollektiv en gång och en av killarna som bodde där samlade flensost i en burk. Det fanns en hel del kan jag säga! Som en viss Maria skulle ha sagt; Mums!

Vad har du att erkänna?

Kommentarer
Postat av: Anonym

En gång var jag och mina tjejkompisar ute och jag såg en skitsnygg kille som jag bara skulle ha! hahaha vi hamnade i säng och han ville köra bakifrån och jag var ju på, förutom att han försökte trycka in den i röven och det gjorde så satans ont att jag kräktes av smärta i sängen! hahahahahhaaha

2011-08-14 @ 01:06:07
Postat av: pubes

sv anonym: HAHA! Men stackare!

2011-08-14 @ 01:07:48
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Kattis

Åh jag vill också vara med och leka, men jag vet inte vad jag ska erkänna?En gång när jag var på första dejten med en kille och vi hamnade i säng (yes jag ligger på första dejten!).. då började jag störtgråta. Han låg där helt chockad, sen sa han att han hade huvudvärk och så följde han mig till bussen. Men vi fortsatte träffas sen så jag kan inte ha skrämt honom allt för mycket ;PEn gång när jag gick i mellanstadiet bakade jag och två väninnor chokladbollar som vi skulle bjuda killarna i klassen på. Specialingredienser: diskmedel och salt. Sen övade vi på att äta dessa chokladbollar utan att grimasera; "ifall dom misstänker något och ber oss smaka".

2011-08-14 @ 09:42:50
Postat av: pubes

sv kattis: hahaha! men herreguuud! xD

2011-08-14 @ 16:53:06
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: jag

Jag är tänd och jävligt sugen på en av min pappas bekanta, har haft trekant med två tjejer, ( jag är tjej om någon inte fattade) .. finns massor å erkänna, men mest snusk! :D

2011-08-14 @ 17:11:17
Postat av: Ella

Öhm...Läser det ovan och tycker min bekännelse är väldigt lam i jämförelse, men asså...det är ju det enda jag har...- En gång fes jag jättehögt på ett yogapass...

2011-08-17 @ 22:30:03
URL: http://ellzo.blogg.se/
Postat av: jag

men Ella, e trodde jag att alla gjorde på såna där pass? :D

2011-08-18 @ 00:30:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback