ont det gör ont

Hej!


Okej jag måste erkänna en grej. Jag bakade igår. Jag tror fasen jag är beroende av att baka, det är lite som terapi. Sen framstår man ju som världens snällaste när man hälsar på någon och har med sig en påse hembakt också! 

Men alltså jag teståt en bit av degen igår, inte mycket alls bara lite grann, men herrejävlar vad jag fick ont i magen! Idag har jag levt på samarin å vatten. Jäst + mage = pain. 

Jaja, synden straffar sig själv I guess.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Kan inte jag få bli ditt barnbarn? Jag skulle lätt vilja ha dig som farmor/mormor och skulle självklart hälsa på varje dag för att få smaka på något gott ;DSv: Det är nått jävla virus jag fått som doktorn inte kan göra något åt, han säger bara att jag ska dricka något kallt hela tiden så det domnar i halsen. Men jag kör på glass, funkar mycket bättre och är mycke godare än vatten =)

2011-08-11 @ 23:37:16
URL: http://linneasintressen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Det har jag säkert också, borde nog fara och ta lite prover, det kan ju inte skada

2011-08-12 @ 09:43:41
URL: http://linneasintressen.blogg.se/
Postat av: Anneli

Åh, det är jättekul om man äter jättemycket bulldeg. Efter någon timme eller två så svullnar magen upp skiiiiiiiiiiiiiiiitmycket och man ser gravid alternativt tjock ut. Det är jätteroligt. Så länge man inte har ont höhö.

2011-08-23 @ 23:28:41
URL: http://lolland.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback