sista dagen..

Hej!


Idag är min sista dag i Åsele, imorgon reser jag tillbaka till Umeå. Ska bli underbart att träffa Markus igen, vi har bara setts 1 (!!) gång sedan Juni. Pax för kramkalas!

Sen när kramkalaset är över, då ska jag städa, laga mat, tvätta å allt sånt där som jag tycker om! (Ja, jag vet, jag är väl en av få med dom intressena?) Dessutom ska jag beställa hem massor av prylar som jag tittat på nu under sommaren! Jag har fått dille på (dyra) lampor, å med dom här priserna så kommer dom nog att förbli en dröm..


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ååå ja jag älskar den där lampan för 4000kr Mmmm !!!Sv: hahhaa ja visst vill man klappa henne på huvudet ...

men dt som är mindre kul är när hon kommer så klappar hon en på magen och säger god-dag god-dag !!!! Gaaah inte det roligaste stället att bli klappad på direkt !!Men hon når ju inte längre upp... så jag antar att det är som när vi klappar varandra på axeln typ å säger hej !!!

2011-08-20 @ 22:36:17
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Ingen i hela världen skulle göra det. Jag ser utbildningen som ett misslyckande (särskillt eftersom jag betalat för att få jobba såhär, haha). Kanske ska göra det. Eller sadla om till... skomakare? :)

2011-08-21 @ 17:05:44
Postat av: Ella

Den för 1200 är snyggast, tycker jag nog. Har lite svårt för nakna glödlampor eftersom jag inte kan låta bli att stirra rakt in i dem. Det är ju inte jättebra för ögonen men jag kan verkligen inte hjälpa det. Är som en mal. Så...ja...jag föredrar mina lampor täckta.

2011-08-22 @ 22:47:00
URL: http://ellzo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback