pubes goes inrednings-stylist

Hej!


Vill börja med en ursäkt för att jag har bloggat så lite på senaste, jag skyller allt på våran nyinköpta (tydligen värdelösa) router. Nog om det.

Jag har skaffat en ny kategori här på bloggen - "Inredning". Jag känner att jag har sån stil & känsla att jag bara måste få dela med mig av den! Jag har då inrett vårat vardagsrum lite bohemt & oväntat, jag kallar stilen för "scabby chick" istället för den vanliga svenssonstilen - Shabby chick. Här är ett litet smakprov:
Vardagsrum

Här är då vår nuvarande tvbänk. Man ba "Äre en pall? Äre en tvbänk? Nej det är en stooool!". Tycker det var ett genidrag av mig att ställa tvn på en stol faktiskt. Den här konstellationen hittar man inte i många hem kan jag avslöja! (Kom ihåg var ni såg den först!)

Vidare i vårat vardagsrum så har jag mixat dvder med cdskivor, nytvättad tvätt med sladdar, lite småpynt blandat med skräp & IKEApåsar. Det är riktigt top notch om jag får berömma mig själv lite granna!
Ja som sagt, kom ihåg var ni såg det först, jag tror verkligen på den här inredningstrenden jag försöker promota här!
Kommentarer
Postat av: Gissa ;-)

Hörde att ni hängde med några riktigt fräscha människor i lördags? Vad gjorde ni och vilka är dessa fantastiska människor?

2011-02-02 @ 21:01:07
Postat av: mäll

Wow!Vilken inspirationskick jag kände nu...

Verkligen något NYTT, känner att jag genast måste rumstrera om lite här hemma för att få samma härliga hemtrevnad som ni har det. Lite lagom galet, men ooooooooh så nyskapande.Tack för tipsen!

2011-02-02 @ 21:02:37
Postat av: pubes

sv erica: jajajjajajajajajajaaa!;)sv mäll: eller hur? kul att du känner dig inspirerad, den här stilen ger verkligen en sån energikick och skänker sån glädje till hemmet så det är absolut något jag rekommenderar!

2011-02-02 @ 21:11:00
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Dennis

Ja ba..whaaaat?!Räkna med att TV4 kommer att kontakta dig...väldigt snart!

2011-02-02 @ 21:46:14
Postat av: pubes

sv dennis: eller hur? jag känner liksom att malou borde göra ett reportage om mig snart!

2011-02-03 @ 12:26:06
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Antonmathilde

Very Good! I love it.

2011-11-03 @ 16:02:52
URL: http://antonmathilde.blogoom.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback