alla hjärtans dag

Hej!


Imorgon är det alla hjärtans dag (no shit pommes frites liksom) & jag är ingen större firare av en dag som denna. Kanske för att jag aldrig fått ett kärleksbrev (jag menar herregud, har ingen någonsin varit kär i mig? what is up with that liksom?) eller nallar (vad jag kommer ihåg iaf) så då har jag aldrig brytt mig om att ge det till någon annan heller.

Eller, en gång fick jag faktiskt ett gäng rosor från en hemlig beundrare som säkert ville ha mig i säng, men hey - så lätt på foten är jag inte (okej jo det är jag, men eftersom avsändaren var anonym var det ju svårt att veta vem jag skulle ligga med, jag kunde ju inte ha legat runt med halva Sverige bara ihopp om att nån av dem hade varit min hemlige beundrare) (eller jo det hade jag kunnat, men jag ville inte, jag hade mens just då och.. ja, ni fattar).

Ja, men hur har era "alla hjärtans dag"-dagar varit? Har ni fått en postsäck med kärleksbrev & chokladlådor år efter år eller har ni suttit framför tvn och petat näsan som jag?


Ouppvaktad sen 1987
Kommentarer
Postat av: Sara

Förra året fick jag en pizza av min sambo. Hahahhaa. Vi var inte tillsammans då, och jag var hur sugen på pizza som helst, så då kom han med det. "Men jag vågade inte köpa något gulligare åt dig, även fast jag ville!" :D

2011-02-13 @ 19:34:46
URL: http://formoonkeys.blogspot.com
Postat av: fridolina

ahahahahha jag hade mens just då....

2011-02-13 @ 23:06:26
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Ida we

Haha håller med om att det inte är nån så speciell dag. Har fått bakelser och kort en gång i tiden, men sen har jag inte orkat bry mig så... jag trro inte jag fått nåt xD

2011-02-14 @ 09:18:34
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Dennis

Hörru fröken...inte en sån min, då hamnar du på den här sidan;

http://antiduckface.com/2011-02-14 @ 09:36:58
Postat av: Eskilsolveig

NICE SITE WELL DONE

2011-10-06 @ 15:02:59
URL: http://eskilsolveig.blogspoo.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback