funkar alvedon mot allt?

Hej!


När jag kom hem från jobbet ikväll så började jag att rensa ogräs vid grusingången, för att sedan rensa rabatterna och vattna blommorna, sen kom jag på att jag måste tömma diskmaskinen, lägga in en tvätt och dessutom dammsuga. 

Jag vet inte vilken slags sjukdom det här är, men nånting är fel. Mycket fel. 


Pubes - Inte helt frisk.världens finaste fötter = mina!

Hej!


3 Augusti 2010. Över 15.000 besökare och jag visade upp min fot. Nu tänker jag göra om det! Idag har jag nämnligen varit på en fotbehandling och oh to the my to the god så himla skönt det är! Gå och gör en fotbehandling - pronto! Ni kommer inte att ångra er!


mjukas upp lite


å finputsas lite


Axaeco, Åsele
1½ timmes fotvård: 230:- 
0730918779
Ring och boka!
blekfet

Hej!


Åh, den där powernapen jag tog igår som råkade bli fyra timmar var inte nådig mot mig idag. Usch så trött jag varit! När jag kom hem vecklade jag ut solstolen och la min blekfeta kropp i den i en timme. Jag vet inte om jag inbillar mig, men om jag kisar och tänker på någon annan så kan man nästan tro att jag har blivit liiiite brun. 

Det var fanimig på tiden.
jag ska bara...

Hej!


"Jag-ska-bara-lägga-mig-här-i-soffan-och-vila-mig-lite-men-absolut-inte-sova-nej-nej-bara-vila" var min tanke tidigare ikväll. 4 timmar senare vaknar jag upp vid 21-tiden och blir arg för att jag missat årets första "Allsång på skansen" (ja men herregud, ni blir väl inte förvånade över det, tant som jag faktiskt är?).

Imorgon börjar jag jobba 7 på morgonen så nu ska jag sitta och filura på hur jag ska lyckas somna om igen. Dessutom är det riktigt varmt här; 27,4+. Inomhus. Pax att sova på gräsmattan inatt!

a whiter shade of pale

Hej!


Idag är jag ledig och har legat ute och solat i två timmar. Om jag blivit brun? Ojojoj, ni skulle bara veeeeta! Eh, alltså, nej. Det syns inte ens att jag varit utomhus. Hur fasen blir man brun egentligen?! Utan solskyddsfaktor blir jag bara röd och med SPF så blir jag.. Ingenting.

Vilar det någon förbannelse över mig att jag för evigt ska se transparant ut eller vad är det frågan om?


En albino-ekorre eller Pubes? Hard to tell!granny tan

Hej!


Nu har jag jobbat färdigt för dagen. Sjukt fint väder här, jag satt ute & solade benen en stund. Men ingen av mina gamlingar ville följa med ut. Kan ju iofs bero på att jag lockade med "följ med mig ut, det är jättefint väder! du får dra på dig bikinin så solar vi en stund!". Då fick jag en nedlåtande blick tillbaka som svar. Jag är nog lite före min tid, jag tror att när min generation blir gammal, då kommer vi att slåss om solstolarna på äldreboendet och bikini är ett måste även fast man är gammal.


Framtidens Pubes?60års-kalas

Hej!


Igår så samlades halva tjocka släkten och firade min pappa som fyllt 60 år. Ja, nu förstår ni varför jag har haft fullt upp med att baka dom senaste dagarna veckorna. 


Min pappa och ett partytält fylld med släkt & vänner


Lite kakor och lite bullar


å citronmarängstårtor. (därav alla ägg och misslyckanden)


Nu till det roliga: Gissa hur mycket tårta det åts av ett gäng på 40 st? En HALV. Jag har slitit och bakade sex jävla stycken, helt i onödan! Nu gick inte så mycket till spillo ändå, jag tog med två tårtor till jobbet och bjöd mina gamlingar på't, dom åt då iaf!

hej jag är dum i huvudet.

Hej!


Haha, alltså jag måste ju vara den sämsta bagaren på denna jord. Min tanke var att jag skulle göra 6 stycken marängbottnar, så det blir 6 stycken citronmarängstårtor allt som allt.

Nu har jag förstört 4 (!!!!!!) stycken bottnar. 4 jävla stycken! Vet ni hur mycket ägg det är som gått till spillo?! Grejen var såhära; jag googlade recept på marängbotten och alla recept angav olika många äggvitor och olika mycket socker. Vissa var såpass mycket som 4 äggvitor och 4 dl socker. Jag tänkte som så att så mycket socker kan det ju inte behövas, så jag tog bara 1 dl socker på 4 äggvitor. Vad händer då? Jo, det blir en platt omelett istället för krispig maräng efter 1½ timme i ugnen.

Det här tog mig alltså 4 (!!) försök för att komma fram till. Yeah - Im slow. Nu har jag bara 3 kvar att göra.. Yaaay....

Glad midsommar!

bra gissat men..

Hej!


Ang. förra inlägget. Nej, jag har inte mördat kycklingar eller mensat i vasken (sånt gör jag på söndagar) utan jag bakade tre marängbottnar. Eller, egentligen bakade jag fem, men jag råkade totalförstöra två. 

Ikväll ska jag baka ytterligare tre stycken. Sen är jag färdig med mitt bakande! Eller ja, jag ska göra citronmarängtårtor så jag måste göra allt det dära gischet som ska vara med, men sen, SEN, är jag färdig! 


Vad ska ni göra på midsommar förresten?


Såhär blir förhoppningsvis slutresultatet!Pubes goes värphöna. Eller?

Hej!


Gissa vad jag har gjort ikväll?
första sommarjobbsdagen

Hej!


Tack för alla tusentals kommentarer om det gick att cykla på min värdelösa cykel idag och alla frågor om hur första dagen på sommarjobbet gick. Nä just det ja, det där var en pik till alla er eftersom INGEN frågade. Stupid readers!

Men nä, den där cykeln kan ju gräva ned sig nånstans. För det första så var den inte ett dugg lättare att cykla med fastän det var mer luft i däcken. För det andra skär sadeln in i.. Ja, vad det nu är för ben som sitter där mellan benen.. Bäcknet? Ja sak samma, så jag kan stoltsera med att jag har ont mellan benen, and not because of the good kind no. 

Men jobbet gick strålande! Det märktes inte alls att jag har sommarjobbat där i 5 år, jag ställde tusen frågor och verkade mer dement än dom boende. Men förutom det, så gick det strålande! Åkte på ett prov det första jag fick göra när jag kom på jobbet dessutom. Ett deligeringsprov (med andra ord rätt att ge medicin åt vårdtagarna). Ett litet prov på typ 20 frågor där jag hade rätt på allihop. Nu var det visserligen inte så svåra frågor ("Är morfin förstoppande?", "Ges ett stolpiller oralt?" osv.) Men ändå, nånting hade ju fastnat under mina år inom vården, alltid något för en människa med guldfisk-minne!oooops..

Hej!
1. Vad säger man efter ett sånt här snedtramp? "Oops"?
2. Hur kom det fram att det var han?
3. Det står i artikeln att dom ibland hittar döda djur i tanken men "Vem vill dricka urin?" avgjorde att dom nu måste byta ut vattnet. Vem vill dricka lik undrar jag?
4. Dom har aldrig funderat på att kanske sätta på något slags lock över tanken med vattnet?

cykelproblem..

Hej!


Gud så förbannad jag var igår alltså. Jag har, pga den stora stöldrisken, inte min cykel i Umeå utan den är bofast i Åsele. Jag har verkligen längtat efter en cykeltur eftersom det är 1 år sedan jag cyklade sist. Så igår tänkte jag ta mig en sväng på cykeln som konstigt nog var spårlöst borta.

Jag ringde min pappa och frågade om han visste var den kunde vara. Jora, det gjorde han, den stod några km bort för att han hade lånat den och glömt att ta hem den igen. Jag blev sur som ett bi och skrek åt min stackars pappa att han minsann inte bara kunde smyglåna mina saker och sen inte ens ta tillbaka dom, vad var det för sätt egentligen?

Jag hittade en annan gammal cykel och kände på däcken. Jo, det var ganska lite luft, men jag tänkte att det är nog ingen fara. JO TJENA. Den var så tungcyklad att jag har mjölksyra kvar i benen idag. Den rullade fasen inte ens i en nedförsbacke! Så jag rotade fram en värdelös däckpump och pumpade däcken i 20 minuter (!!!) innan jag var nöjd.

Så nu hoppas jag att cykeln är rullvänlig idag när jag börjar på mitt sommarjobb!


Fin, men värdelös cykel om man inte har pumpat däcken ordentligt!
polisbesök

Hej!


En polis knackade på tidigare ikväll. Min första tanke var att någon i min familj hade kört ihjäl sig och han var här för att lämna dödsbudet. Men så illa var det inte. Grannen hade haft inbrott så polisen ställde några frågor till mig. 

Jag gick över till grannen sedan och fick se var tjuvarna hade gått lös. Alla lådor var utdragna och alla kläder i garderoberna hade slängts ut ihopp om att hitta pengar eller smycken. 

Fy fan va hemskt sånt där är alltså. Bara känslan att någon har varit inne och rotat runt bland ens saker och dessutom snott med sig ens ägodelar. Peppar peppar ta i trä, det har aldrig hänt mig och jag hoppas att det aldrig gör det heller. Jag skulle gå runt och misstänka alla och må psykiskt dåligt hur länge som helst. Det är hemskt att vissa människor inte kan skilja på mitt och ditt.Random googlad polisflyttat

Hej!


Nu har jag flyttat. Jepp. Dumpade Markus och flyttade 15 mil bort. Eller ja, flyttade ju inte för förevigt liksom, utan bara över sommaren. Jag flyttade dessutom till Åsele där min pappa bor. Å egentligen dumpade jag inte Markus, jag liksom bara ofrivilligt lämnade honom kvar. 

Så imorgon börjar jag sommarjobba på samma ställe jag jobbat sedan några år tillbaka. It's gonna be sweeeeeet. 


Jag antog att många inte visste var åsele låg...barn-weekend

Hej!


Har haft världsbästa Cecilia & Leona på besök sen i fredags. Idag har vi varit på tivoli och åkt karuseller. Eller, mamma Cecilia har åkt karuseller med sin dotter, jag fotade och vinkade åt Leona varje gång hon såg åt mitt håll.


Leona tycker det är konstigt att jag och Markus inte har några barn, men har massor av barnfilmer. Jag försökte förklara att jag var barnslig men hon såg skeptisk ut (?!). Har iaf introducerat henne för min all time favorite "Dr mugg" som hon numera älskar. Mamma Cecilia var inte glad för det. But I mean come on, kiss & bajs-humor är ju förjädra skoj!


Kung!pubes vs susanne

Hej!


Snodde lite frågor från en intervju om Erik & Mackan. Fast istället för dom två så är det "Pubes vs. Susanne". 

Vem är vem?
Ja alltså vi är ju samma person. Pubes existerar inte som en egen människoform utan lever i Susanne. Pubes kommer dock fram och vinkar då och då.

Hur skulle ni beskriva varandra?
Pubes om Susanne: Susanne är kanske den mest tråkigaste människa på denna jord, det var därför jag startade denna alteregobloggen. Tyvärr kommer Susanne med en hel del tråkiga inlägg som att hon har bakat bullar eller städat. Vem fan vill läsa om något sånt liksom? Nä, mer Pubes i Pubes blogg tycker jag!

Susanne om Pubes: Pubes är en såndär typ som man skäms för, som går fram till tjockisar och petar dom i magen för att dom ska bli ledsna eller säger "schysst lugg!" till någon cancerpatient utan hår. Det är ett alterego som borde ha försvunnit för längesedan!

Berätta lite om programmet. Vad är det bästa ni får göra?
Om du menar program som i blogg så får vi inte göra något roligt alls. Vi sitter och skriver bara. Ibland skrattar vi ihjäl oss åt kommentarer vi får, men det är sällan någon av våra läsare kommenterar.........←

99 saker vi inte visste om Erik och Mackan
Om du menar "EN sak ni inte visste om Pubes och Susanne" så kan jag berätta det. 
När jag gick 7-8-9an-nånting, hade jag magsår, så jag satt ofta på toaletten och kräktes av smärta på rasterna. Pubes tyckte varken om skolan eller att kräkas på toaletten så hon kom på en briljant idé att göra nytta med nöje. Så istället för att låsa toalettdörren lämnades den öppen, lite på glänt. Ljuset var släkt och på toalettlocket satt Susanne i godan ro och väntade på nästa kasadspya. När det kom någon stackare och skulle in på den "lediga" toaletten skrek Pubes rätt ut och skrämde ihjäl stackars småtjejer. Nytta med nöje helt enkelt. 

Har ni några personliga måsten på listan över saker man måste göra innan man dör?
Pubes: GANGBANG!
Susanne: Nej, ha inte gruppsex, det kan leda till könssjukdomar och andra otrevligheter! Men ett tips på vad man ska göra innan man dör kanske är att volontärjobba på ett härbärge tex, det finns så många som har det svårt!

Hur mycket tips har ni fått in av tittarna? Är några av dem med på listan?
Vilken lista? Och om du menar läsare istället för tittare (för herregud det är väl ingen stalker efter mig!?) så har det hänt att man fått tips på en rolig youtube-länk. Men inte mer än så. Vi har lata läsare....


Sedär! Fick jag med två gamla bilder också!grattis på namnsdagen. om du har någon.

Hej!


Idag har Torborg och Torvald namnsdag. Men va rooooligt för dom då, va roligt att dom enda människorna som heter just Torborg och Torvald har namnsdag men INTE jag, Susanne, som måste vara ett vanligare namn än Torborg. 

Å varför står inte världens vanligaste namn, Mohammed, med? Gör om gör rätt!done and done

Hej!


Packat och klart! Idag skickade jag iväg x antal kaklådor med min bror som skulle till Åsele. Nu håller jag tummarna på att det räcker till alla gäster! Annars får jag köpa med pepparkaksdeg som dom får mumsa på. Det är ju.. Gott.

bakat & klart

Hej!


Finally! Nu är sista kakan klar, efter ett besök på ICA (jo jag gick faktiskt tillbaka dit) för att handla smör och förpackningslådor. 

Det blev Snoddas/Mockarutor/Kärleksmums med två olika slags strössel på:Just nu känner jag att jag aldrig vill baka någonsin igen. Förhoppningsvis har det gått över tills nästa vecka, då jag ska baka tårtor..

skäms!

Hej!


Nu börjar det nästan bli pinsamt. Igår bakade jag, så på dagen var jag och inhandlade 1 kg socker, två paket 500grams-smör, mjöl osv.

Idag bakade jag också, så idag handlade jag ytterligare två paket 500grams-smör, mjölk, mandelmassa, kakao.. Och nu har jag slut på smör. Och socker. Jag vågar inte gå på ICA en gång till för att köpa smör och socker. Hon i kassan måste ju tro att jag sitter hemma och skjuter upp smör i mina vener. 

Jag får besöka Konsum istället, för att slippa denna förödmjukelse.Idag har jag bakat falsk potatisbakelse. Tack för tipset & receptet Marlene!lukta gott

Hej!


Min kompis Erica har varit i USA några gånger och hon besöker alltid Victoria's secret och inhandlar så mycket bodylotions att det räcker fem år framöver. Hennes favorit är "Love spell" och den luktar så fantastiskt gott att man dör lite när man sniffar på Erica. 

Nu, efter flera års sniffande på Erica så har jag fått tummen ur & köpt en från tradera! Fick hem den idag och den luktar så gott att jag skulle kunna äta den (but I wont..)!Victoria's secret bodylotions går att beställa här eller här. Eller tradera. Eller från Victoria's secrets hemsida.Å hur förlovade ni er då? - Jadu.. Var ska jag börja?

Hej!


Kanske det mest överambitiösa frieriet jag någonsin hört talas om/skådat! 

agare bagare bengtss... pubes.

Hej!


Ikväll har jag bakat, kladdkaka med toscatäcke och snickerskakor. Måste baka mer snickerskakor imorgon, blev inte så många som jag trodde det skulle bli, även fast jag gjorde dubbel sats. 

Jag bakar till ett kalas med massa gäster så det är därför jag gör så mycket, tänkte inte goffa i mig allt själv. Ska göra en tårta också, men den ska jag göra samma dag som kalaset är så den är fresh and so clean clean

Har ni några förslag på andra godingar som jag kan baka?


what the hell?!

Hej!


Nu har Markus varit hemma i snart ett dygn. Jag har ändå knappt sett till människan! Han har sovit i stort sett sedan han kom hem, förutom att han for och jobbade en sväng också, galningen. 

What happend med alla kramar? Alla pussar? Alla "Åh goschigoschigooo jag har saknat dig mest i hela världen - nä jag - nä jag - nä jag osv"? Jag känner mig lurad på konfettin så att säga!

Nej, nu ska jag gå och samla in lite stenar..
I WISH MY LAWN WAS EMO, SO IT WOULD CUT ITSELF.

Hej!


Jag visste väl att min inre emo skulle komma smygandes! Lyckades ge mig själv en brännskada när jag skulle laga middag:
Bäst för er att ni tycker synd om mig nu, annars kanske jag slice'n'dice mina handleder! ='( ='( ='(gör din egen lampa

Hej!


Såg på den här bloggen hur man kunde göra sin egen random light-lampa! Åh så sugen jag blev på att göra en egen!

För att göra en egen random light-inspirerad lampa behöver du bara 4 saker:
- Pilatesboll
- Tapetklister
- Pappersnören (cirka 200 meter)
- Lampsladd

Så här gör du
1. Blås upp pilatesbollen och linda in den i vanlig plastfolie för att skydda mot tapetklistret.
2. Blanda tapetklistret enligt förpackningen.
3. Doppa snöret i klistret och linda tills du känner dig nöjd. Kom ihåg att göra ett hål.
4. Låt torka i minst 12 timmar och känn att det verkligen är torrt innan nästa steg.
5. Släpp ut luften i pilatesbollen och dra ut både den och plastfolien genom hålet.
(läste dock på en annan blogg som hade gjort lampan att hon behöll plastfolien för det gav ett mildare ljus.)

Montera sedan lampsladden och häng upp lampan.Bilder och text av Inspirera mera.inväntar vraket

Hej!


Om en sisodär.. 4 timmar kommer Markus hem från sweden rock festivalen. Han satte sig på bussen mot Umeå 9.00 i morse. En resa på nästan 20 timmar. Hehehe. Hehehehhehe. Hehehehehehehe. 

Det kan han gott ta, karln lämnade mig för bövelen ensam en hel vecka! Nu har jag visserligen haft fullt upp, men ändå, vad är det för stil liksom? 

Nej, nu ska jag lägga mig och passa på att bre ut mig så mycket som möjligt i sängen en sista gång. God natt folks!
ho köst på!

Hej!


Var nere på stan för att träffa min homeboy Jörgen idag (visst lät jag lite cool när jag skrev homeboy istället för kompis?).
Skulle absoluuuut inte köpa nånting, men nu råkade Jörgen vara 3 minuter sen så jag hann besöka Åhléns och köpa en eye primer & ett nagellack.


Nagellacket Mavala - Pink är superfint, använder det alltid på sommaren!


Sen impulshandlade jag två ringar på glitter guldfynd för 30kr/st 3000kr/st. Sweeeeeet. (Men herregud, det här är ju ändå en blogg, liiiite får jag faktiskt överdriva).
Till lunch blev det en banana-split på MAX nyttig sallad på REX för 32 kr 476 kr.


Ciao!YUM-O

Hej!


Bara jag som blir lite sugen på henne?


Oink oink!
utgång

Hej!Var ute & käka igår med några vänner. Åt en ganska så dåligt tillagad entrecote och drack ÖL till det. Eller ja, det blev ju ett par öl innan slutet..Min kompis Linn blev upptvingad att sjunga på scenen tillsammans med Wolfman Jack & gjorde ett briljant jobb, hon är hur duktig som helst på att sjunga! Ja, alltså, dom drog inte upp vem som helst, nu råkade Linn ha barn med sångaren i bandet så det var nog mest därför..Therese skrattade ihjäl sig när jag kom på att jag skulle kunna se ganska sexig ut i mustasch. 


Sexy. Eller hur?

utnämnd till vinhatare 2000, 2001, 2002, 2003...

Hej!


Ja, men nog är det väl SJÄLVKLART. I förrgår skrev jag ett hatinlägg om drycken rosé. Igår kom min svärmor hit för att sova över i några dagar. Vad har hon med sig tror ni? Självklart rosévin. Jag hade dessutom bunkrat upp med ost & kex, så jag kunde ju inte säga att det inte passade sig för att dricka sörjan. 

Men jag tänkte "Okej. Men om det nu är så himla populärt så kan jag iaf försöka". Några droppar fick jag i mig, sen hällde jag ut resterande i vasken (Ja, jag vaskade rosévin). Nu sätter jag ned foten och utropar för sista gången: Vin är inte gott! 


Hövvavarma dagar, varma nätter.

Hej!


PJUH! Säger jag bara, 30 grader i skuggan, det är VARMT kan jag säga! Åkte och storhandlade på Willys med broder Daniel idag. Behöver jag säga att det knappt var en käft där? Det är bra att komma ihåg - varma dagar = storhandling. 

Nu inväntar jag min tredje gäst den här veckan, Markus mamma. Jag ska passa på att se alla filmer med henne som jag inte kan se med Markus för att han tycker dom verkar vara skit. T.ex. "Änglagård 3" eller "Hur många lingon finns det i världen" osv. Någon som har tips på andra "skitfilmer"? 


It is hot I tell you!
ett paket på posten!

Hej!


Hej Susanne, din vara skickas från netonnet idag - Sweeeeeet.
"Vad har tösajäntan slösat pengar på nudå?" Tänker ni. 

En splånkarns ny extern hårddisk på 2500 GigaByte. Jo jag tackar! "Vad ska ho ve sån skit te?" Kontrar ni.
Min dators hårddisk har just nu, i skrivande stund, 4,42 MegaByte kvar, på svenska - min dator har bara plats för max 2 bilder till, sen är det fullt. Å hur skulle min blogg se ut utan bilder? Den skulle inte se ut alls, thats fo sho!

Så nu jäklar, nu ska allt överföras till min externa och min dator kommer att bli som ny!
1,2,3 fanta och inge mer.

Hej!


Vet ni vad jag hatar? Dessa "Rosé-tider". Vem dricker det frivilligt alltså? Det smakar ju satan! Det är ju nästan värre än vanligt blaskvin. Eller nä, "vanligt" vin OCH rosévin smakar skit bägge två. 

Tacka vet jag öl. Och sprit. Inte tillsammans dock. Om inte nått ska firas såklart.
WOHOO!

Hej!


Prisa gud! Skatteåterbäringen är här! $$$
Å vad betyder det? Att Pubes är en aningen mindre fattig än vad hon brukar. Tjohoo!

jag har varit otrogen

Hej!


Fick besök inatt, tänkte passa på att vänstra nu när Markus är långt, långt borta & aaaldrig skulle kunna få reda på vad jag gjort. Om han inte läser min blogg vill säga. 

Min kompis Cecilia kom förbi & vi hade en typiskt tjejkväll - thé, pyjamas, kuddkrig nakna mm. You know the drill! 
Idag har vi strosat omkring på stan och försökt att slösa så lite pengar som möjligt. Det gick sådär.


Min älskarinna


Och nu har min nya gäst kommit hit, min broder Daniel. Ska minsann slänga ihop en middag & bjuda honom på! Ciao!

underbar musik!

Hej!


Har precis haft min kompis Josefin & hennes bror på besök. Dom skulle ned till Götelaborg för att se Stephen Lynch. Jag är bara liiiite avundsjuk! Har ni hört honom? Sooo wonderful! Lyssna noga på texten ;)
Vi njuter. På olika sätt.

Hej!


21 timmar tar resan ned till Sweden rock festival. 21 timmar på en festivalbuss. Jag kan inte låta bli att hån-le bara jag tänker på det! Hehe. Hehehehe. Hehehehehehehehehe.

Vad jag gör? Äter jordgubbar doppade i choklad & njuuuuter!
FF

Hej!


Nu har jag vinkat av Markus som ska till Sweden rock festival i Sölvesborg. Han ska vara borta ända tills på söndagnatt (!). Hur tänkte han där egentligen? Jag kommer ju att vrida på dygnet, äta skräpmat varje dag, inte duscha, inte tvätta, inte städa - I will go bananas! 


...


Gud så skönt.


hemmagjord ansiktsmask

Hej!


Har precis klivit ur duschen & lagt på en hemmagjord ansiktsmask. Älskar verkligen hemmagjorda ansiktsmasker för då vet man verkligen vad den innehåller.

Jag använde:
1 avokado
1 msk flytande ekologisk honung
½ banan
½ dl havregryn
Mixade allt med en stavmixer och kletade på ansiktet. Här kan du läsa mer om ansiktsmasker som man kan göra hemma! Min favorit är enbart honung i ansiktet, huden blir bebislen efteråt!


sjukt kul


Hej!Varför glamourmodeller behöver silikonbröst.Förberedelser för tjockisarnas gruppterapi.Nyfikenheten dödade katten.Erotisk dröm för kvinnor.Jobbig ammande mamma på stan.Framtidens turistattraktioner.

Har ni inte sett hans bilder tidigare, kolla in Vesslan.com NU!
(speciellt alfons åberg-bilderna!)hey dog

Hej!


Markus pappa hade tagit med sig deras dvärgschnauzrar idag och OJ så sugen jag blev på att skaffa hund! Dom är så fina och goa dessa hundar!


Aston & Amos


Jag gillar annars border collies, vi hade en sån hund när jag var liten som vi fick ta över när min farfar dog, Bibben hette han. Så fin & klok! 


Vad gillar ni för hundraser?hej tomten, jag har varit extra snäll i år!

Hej!


Vi åkte en liten tur med Markus pappas fru's bil. Den var så jävla dyr att den översteg mitt CSN-lån med hästlängder! Den var riktigt fin, men jag vågade knappt röra mig, utifall jag skulle lyckas ta sönder något, då hade det blivit "HEJ KRONOFOGDEN" på måndag. Jamen säg nu, vad kostade den? Tänker ni. Över en halv miljon kronor. Det är en fin liten etta i stan det, det gäller ju att prioritera rätt...
so fresh and so clean clean

Hej!


Nu är sista uppgiften inlämnad och jag har sommarlov på riktigt! Wohoo!
Idag kommer Markus pappa & hans fru och hälsar på oss för första gången. 

Jag älskar när folk hälsar på, inte oförberett, utan sådär så man vet om det i förtid. Då storstädar jag, bakar bullar, tvättar, putsar glas, dammtorkar golvlisterna och.. Ja, ni fattar. Ju fler som kommer å hälsar på - destå oftare storstädar jag. 

Så nu är det gnistrande rent och det finns inte en pryl som ligger fel, så nu välkomnar jag hela världen, varenda kotte, varen... Oj, där gick jag lite överstyr kanske. Men jag kan bjuda på en bild iallafall! 


CLEANT!jag har så roligt liv.

Hej!


Hallå där Pubes, varför så seg att uppdatera din blogg, undrar ni. Jag sitter i min soffa med datorn på magen och finputsar sista uppsatsen inför sommaren, med ett organiserat kaos av böcker bredvid mig. 

Igår var sista dagen på skolan, so in a way, har jag redan sommarlov. Men gud förbjude att jag skulle få en restuppgift bara för ett slarvfel, tänker jag, så därför finputsas det innan allt ska vara klart imorgon.
Extra! Pubes erkänner!

Hej!


Jag tänkte börja dagen med att ha en liten intervju med mig själv!

Vad tänker du på när du hör "Susanne"?
Susanne är en kvinna i 40års åldern i nån förortsstad alá Mälarviken. Hon jobbar som frisörska, ser ut och har samma personlighet som "Mimmi" från "Tre kronor". Serien alltså, inte laget. Så, vad skulle du egentligen heta?
Med tanke på min personlighet så borde jag heta något som "Kattis" t.ex. Det låter mjukt, men samtidigt inte. Lite "I dom lugnaste vatten" ungefär.

Vem var du under högstadietiden?
Den där som alla tänkte "Hon måste ha mycket problem hemma". Jag levde livet med andra ord!

Ärligt, varför kallar du dig själv för Pubes?
Fine! You got me! Its my favorite dish..

Vem skulle du vilja träffa, död eller levande?
Min spegelbild.

Du är ju bäst å sådär, men vem är din idol?
I know! Min idol är Ika Nord i "ika i rutan". Hon var före sin tid!


Du säger att du är student, men studerar du verkligen?
Nope. Its all a lie! Jag hänger bara på campus för att verka cool.

Onödigaste människan?
Oj! Finns ju massor av onödiga människor! Tilde de paula, Peter Magnusson, Måns Möller, Petra Mede, hela familjen Wahlgren (speciellt Benjamin) för att nämna några!

Om du fick chansen. Skulle du slicka Hjalle & Heavy i örat?
JA!

Om du hade en radioshow, vad skulle den heta då?
Pubes show. Det skulle även mitt tvprogram heta ifall jag skulle få en sån!

Det är vet ingen om dig:
Jag bajsar 16 gånger per dag. Ibland 17, men då ska det vara en bra dag. 

Rakat eller regnskog?
Jag är mot skövling av regnskogen, på alla sätt det går.


Din blogg är ganska trist... Kan du inte skriva nått kul nångång?
Nej. Nu är det slut med det roliga. Nu ska det bara vara tråkigt, grått och trist. Fast vi får se.
natti

Hej!


Hur skiljer sig en bra blogg från alla andra?
Jag tror det handlar om att bloggaren skriver ett "god morgon"-inlägg och ett "god natt"-inlägg. På så sätt är bloggaren aktiv & underhåller sina läsare genom att låta dom få en inblick i bloggarens vardag/dygnsrytm. 


Så, god natt kära läsare. Thanks for sticking with me!

morrn morrn

Hej!


God morgon gott folk! Det är JUNI nu! Fattar ni?! JUNI! Halva sommarn har redan gått känns det som! Idag ska jag pallra mig till skolan - sista dagen för den här terminen. Det ni! Sen har jag bara en termin kvar innan jag tar examen och vinkar bye bye till studentlivet! 

Dagen till ära regnar det ute och jag har plattat håret, så nångång under dagen kommer min raka frippa att förvandlas till ett mindre afrokrull. Jaja, nån måste ju vara den alla pekar och skrattar åt också!


En nyvaken PubesRSS 2.0