cykelproblem..

Hej!


Gud så förbannad jag var igår alltså. Jag har, pga den stora stöldrisken, inte min cykel i Umeå utan den är bofast i Åsele. Jag har verkligen längtat efter en cykeltur eftersom det är 1 år sedan jag cyklade sist. Så igår tänkte jag ta mig en sväng på cykeln som konstigt nog var spårlöst borta.

Jag ringde min pappa och frågade om han visste var den kunde vara. Jora, det gjorde han, den stod några km bort för att han hade lånat den och glömt att ta hem den igen. Jag blev sur som ett bi och skrek åt min stackars pappa att han minsann inte bara kunde smyglåna mina saker och sen inte ens ta tillbaka dom, vad var det för sätt egentligen?

Jag hittade en annan gammal cykel och kände på däcken. Jo, det var ganska lite luft, men jag tänkte att det är nog ingen fara. JO TJENA. Den var så tungcyklad att jag har mjölksyra kvar i benen idag. Den rullade fasen inte ens i en nedförsbacke! Så jag rotade fram en värdelös däckpump och pumpade däcken i 20 minuter (!!!) innan jag var nöjd.

Så nu hoppas jag att cykeln är rullvänlig idag när jag börjar på mitt sommarjobb!


Fin, men värdelös cykel om man inte har pumpat däcken ordentligt!
Kommentarer
Postat av: Dennis

Nästan lite tvärlik den här:

http://4.bp.blogspot.com/_M7-qHAzg2qY/SxSohI0hmWI/AAAAAAAAFt0/eqBP7XucOpE/s1600/6.jpgDu skulle bara haft en keps bak och fram, en guldkjedja och lite guldringar så är du tuffast i Åsele, men det kanske du redan är?

:)

2011-06-21 @ 13:42:20
Postat av: Lovisa

Ååå ja jag förstår din irritation .. när man bara ska ut och cykla en liten sväng å så blir det en massa annat tjorv runt så var det i våras när jag skulle ut med cykeln oxå så när jag väl kom iväg var det inte ens kul längre ... för jag var så less på allt cykelfix !!!

2011-06-21 @ 16:05:10
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Pubes

Sv dennis: Ja eller inte likt alls. Å jag är nog tönten här i åsele;)

2011-06-21 @ 18:50:04
URL: http://pubes.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback