första sommarjobbsdagen

Hej!


Tack för alla tusentals kommentarer om det gick att cykla på min värdelösa cykel idag och alla frågor om hur första dagen på sommarjobbet gick. Nä just det ja, det där var en pik till alla er eftersom INGEN frågade. Stupid readers!

Men nä, den där cykeln kan ju gräva ned sig nånstans. För det första så var den inte ett dugg lättare att cykla med fastän det var mer luft i däcken. För det andra skär sadeln in i.. Ja, vad det nu är för ben som sitter där mellan benen.. Bäcknet? Ja sak samma, så jag kan stoltsera med att jag har ont mellan benen, and not because of the good kind no. 

Men jobbet gick strålande! Det märktes inte alls att jag har sommarjobbat där i 5 år, jag ställde tusen frågor och verkade mer dement än dom boende. Men förutom det, så gick det strålande! Åkte på ett prov det första jag fick göra när jag kom på jobbet dessutom. Ett deligeringsprov (med andra ord rätt att ge medicin åt vårdtagarna). Ett litet prov på typ 20 frågor där jag hade rätt på allihop. Nu var det visserligen inte så svåra frågor ("Är morfin förstoppande?", "Ges ett stolpiller oralt?" osv.) Men ändå, nånting hade ju fastnat under mina år inom vården, alltid något för en människa med guldfisk-minne!Kommentarer
Postat av: ina

har också jobbat mkt med dementa. tycker det faktiskt är roligare än "vanliga" gamla.

2011-06-21 @ 22:29:48
URL: http://inia.blogg.se/
Postat av: Dennis

Hej Susanne!Hur gick det på jobbet idag..?

2011-06-22 @ 00:14:37
Postat av: Pubes

Sv dennis: Pfft! Jag känner nog igen smöreri när jag ser't! =(

2011-06-22 @ 00:46:14
URL: http://pubes.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback