pubes vs susanne

Hej!


Snodde lite frågor från en intervju om Erik & Mackan. Fast istället för dom två så är det "Pubes vs. Susanne". 

Vem är vem?
Ja alltså vi är ju samma person. Pubes existerar inte som en egen människoform utan lever i Susanne. Pubes kommer dock fram och vinkar då och då.

Hur skulle ni beskriva varandra?
Pubes om Susanne: Susanne är kanske den mest tråkigaste människa på denna jord, det var därför jag startade denna alteregobloggen. Tyvärr kommer Susanne med en hel del tråkiga inlägg som att hon har bakat bullar eller städat. Vem fan vill läsa om något sånt liksom? Nä, mer Pubes i Pubes blogg tycker jag!

Susanne om Pubes: Pubes är en såndär typ som man skäms för, som går fram till tjockisar och petar dom i magen för att dom ska bli ledsna eller säger "schysst lugg!" till någon cancerpatient utan hår. Det är ett alterego som borde ha försvunnit för längesedan!

Berätta lite om programmet. Vad är det bästa ni får göra?
Om du menar program som i blogg så får vi inte göra något roligt alls. Vi sitter och skriver bara. Ibland skrattar vi ihjäl oss åt kommentarer vi får, men det är sällan någon av våra läsare kommenterar.........←

99 saker vi inte visste om Erik och Mackan
Om du menar "EN sak ni inte visste om Pubes och Susanne" så kan jag berätta det. 
När jag gick 7-8-9an-nånting, hade jag magsår, så jag satt ofta på toaletten och kräktes av smärta på rasterna. Pubes tyckte varken om skolan eller att kräkas på toaletten så hon kom på en briljant idé att göra nytta med nöje. Så istället för att låsa toalettdörren lämnades den öppen, lite på glänt. Ljuset var släkt och på toalettlocket satt Susanne i godan ro och väntade på nästa kasadspya. När det kom någon stackare och skulle in på den "lediga" toaletten skrek Pubes rätt ut och skrämde ihjäl stackars småtjejer. Nytta med nöje helt enkelt. 

Har ni några personliga måsten på listan över saker man måste göra innan man dör?
Pubes: GANGBANG!
Susanne: Nej, ha inte gruppsex, det kan leda till könssjukdomar och andra otrevligheter! Men ett tips på vad man ska göra innan man dör kanske är att volontärjobba på ett härbärge tex, det finns så många som har det svårt!

Hur mycket tips har ni fått in av tittarna? Är några av dem med på listan?
Vilken lista? Och om du menar läsare istället för tittare (för herregud det är väl ingen stalker efter mig!?) så har det hänt att man fått tips på en rolig youtube-länk. Men inte mer än så. Vi har lata läsare....


Sedär! Fick jag med två gamla bilder också!Kommentarer
Postat av: Dennis

Hörru fröken!!Nu måste du vara lika up-to-date som alla andra "coola bloggerskor" och göra ett video-inlägg!Det var ju typ...1000 år sen?

2011-06-17 @ 19:51:28
Postat av: pubes

sv dennis: we'll see!

2011-06-17 @ 20:12:46
URL: http://pubes.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback