polisbesök

Hej!


En polis knackade på tidigare ikväll. Min första tanke var att någon i min familj hade kört ihjäl sig och han var här för att lämna dödsbudet. Men så illa var det inte. Grannen hade haft inbrott så polisen ställde några frågor till mig. 

Jag gick över till grannen sedan och fick se var tjuvarna hade gått lös. Alla lådor var utdragna och alla kläder i garderoberna hade slängts ut ihopp om att hitta pengar eller smycken. 

Fy fan va hemskt sånt där är alltså. Bara känslan att någon har varit inne och rotat runt bland ens saker och dessutom snott med sig ens ägodelar. Peppar peppar ta i trä, det har aldrig hänt mig och jag hoppas att det aldrig gör det heller. Jag skulle gå runt och misstänka alla och må psykiskt dåligt hur länge som helst. Det är hemskt att vissa människor inte kan skilja på mitt och ditt.Random googlad polisKommentarer
Postat av: Pallan

Fyfan! Det värsta jag kan tänka mig gällande hemmet är att någon främmande människa är inne och som du säger, rotar omkring bland ens personliga ägodelar.

Ursh!

2011-06-21 @ 08:46:16
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: Pallan

Sv: Haha, ja vi är helt förälskade i vitt! :) Det känns så fräscht och sen är jag halvskraj för att tröttna på en massa färg så jag kör på vita väggar, svarta möbler och en hel massa accentfärger i vaser, kuddar och sånt :)

Ja den tapeten såg jättefin ut! Vi har tänkt åka till umeå/övik nån helg framöver och titta på en massa på rusta :)

2011-06-21 @ 08:49:27
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: peni

sv: om man bara hade fått pengar för det, också.....

2011-06-21 @ 10:37:54
URL: http://security.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback