bra start!

Hej!


Vaknar med ett rivjärn i halsen och rinnande näsa. Idag börjar jag min 5 veckors-praktik på förskola. Jag måste säga det; det känns inte lovande. Normala scenariot vore att jag var på förskolan först och blev nedkladdad av en miljon bakterier och sen blev sjuk. Nu är det the other way around. 

Men det är nog lugnt. Bara 5 veckor kvar i en bakteriehärd. I can do this. Jag kommer att bli frisk inom den närmsta tiden, det är jag... Övertygad om..
Kommentarer
Postat av: Panini

Första halvåret jag jobba på fsk var jag förkyld typ konstant (kändes det som iaf!) så du blir nog frisk snart..........Kanske. Eventuellt. Inte. Alls. :D ha det så roligt på praktiken! ^^

2011-09-19 @ 07:49:30
URL: http://mrs-panini.blogspot.com
Postat av: Starlet

Här kommer något som förhoppningsvis kan göra dig lite glad! Du skrev för ett bra tag sen om en toarullehållare med tidningsställ, men som slutat produceras... Well, denna sida har ett liknande: www.formodesign.com

Krya på dig och som vanligt, tack för en awesome blogg!!!

2011-09-20 @ 08:46:07
Postat av: pubes

sv starlet: men sicken pärla du är! :D Dock var ju den andra som jag ville ha mycket snyggare =/ Men sidan var ju hur awesome om helst! tack för tipset! :)

2011-09-20 @ 16:54:55
URL: http://pubes.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback