oväntad lycka

Hej!


Jag och min inneboende Evelyn (jag skriver bara inneboende för att ni ska tro att jag är en snäll och human människa som bryr mig och tar mig an andra) har inte samma smak när det kommer till lektyr direkt.

Igår morse under min frukost höll jag på att sätta coca colan och godisarna i halsen när jag råkade ta fel morgontidning och började läsa hennes fitnesstidning som innehöll massa artiklar som "ät bra och nyttig mat" och "såhär tränar du". Det var annat än "Angelina Jolie adopterar nu sitt sjuhundraelfte barn!" eller "Jennifer Aniston gravid" eller "Jennifer Aniston singel. Igen."-rubriker som jag är van vid.Men jag är inte den som är den. Jag läste motvilligt hennes tidning eftersom min "Hänt bild" låg säkert en meter bort och jag orkade inte lyfta på röva och hämta den istället. Jag hittade faktiskt något i tidningen som jag fastnade för:
Då tänker jag såhär:
• Dom där 1-2 kg bakterierna måste man ju få räkna bort när man väger sig?

• Får man räkna bort dom, så borde man ju få räkna bort skelettet som väger 18% av sin totalvikt också, för alla har ju ett skelett?

• Sen har vi ju naglar och hår som borde få räknas bort när man väger sig också. Speciellt hår. Speciellt mitt hår just nu iaf, som innehåller x kg hårprodukter. 

Ja, nu när jag har räknat på det, så har jag kommit fram till att jag är UNDERVIKTIG helt plötsligt. Bara sådär.

Det var en bra tidning ändå!

Kommentarer
Postat av: josseja

Haha! Nu behöver vi inte längre oroa oss för övervikt. Vad smart du är, ett riktigt geni!

2011-09-06 @ 18:03:25
URL: http://klempo.blogg.se/
Postat av: Ella

Alltså ÄR Jennifer Aniston gravid eller var det bara ett påhitt denna gång också? Har för mig att det var bekräftat den här gången?Varför är du så hetsig på att jag ska skriva till Erik, förresten? Va? Vill du tussa ihop oss? What's in it for you, undrar jag då?

2011-09-06 @ 18:21:25
URL: http://ellzo.blogg.se/
Postat av: ellen

haha, tänker på det sättet borde jag vara inlagd för att jag är så underviktig. Lustig tanke ändå. För just nu känns det ju väldigt avlägset som tur är.

2011-09-06 @ 18:38:53
URL: http://ellencsordas.se
Postat av: Anonym

lol. Jag borde väl säga tack men...ja... det känns lite avlägset än. Väntar tills du åstakommit någon med dina match-making skills.

Och ja, jag väntar nog också lite med att tro på det där...

2011-09-06 @ 20:43:39
Postat av: Helena

Ska vi följa varandra på bloglovin? :) Kraam

2011-09-07 @ 09:43:57
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback