Webshopparnas betydelse för norrlands inland.

Hej!


Jag är ju born and raised i norrlands inland, i ett litet samhälle som heter Åsele, som har ICA, Konsum, OKQ8 och.. Ja, det är det som finns av de större kedjorna så att säga. Sen finns det lite mindre butiker också, men dom tänker jag inte nämna.

Sak samma. När man är born and raised på ett sådant litet ställe som jag är, så är man van att åka 15-20 mil till närmaste stad bara för att handla en vanlig t-shirt. Det är därför barn från Norrland har fula kläder. Nåväl, när butikerna började med webshoppar öppnades en helt ny värld för oss som satt där ute i skogarna och surfade på vårat modem, medans resten av världen surfade trådlöst eller med fiberoptik. 

Helt plötsligt kunde vi handla lite när vi ville och slapp låna kläder av andra när man plötsligt blev bortbjuden på en finare middag. 

Så fort en ny webshop öppnas så tänker jag på er som fortfarande bor kvar eller bor på liknande ställen som jag gjort. Jag tänker "Nu jädrar kommer Åseleborna handla upp lönen på roliga saker och inte bara unna sig en extra flaska spolarvätska från OKQ8". Förra veckan var det lagerhaus som öppnade webshop, denna vecka är det Monki

Visst känns livet plötsligt lite mer fantastiskt? 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha, själv är jag born and raised i Uppsala och älskar ändå webshoppar. Handar tom mat på internet, thank you coop!

2011-09-23 @ 09:40:49
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Haha, för den som fortfarande bor kvar i inlandet har en order blivit lagd. Doh. Tack för påminnelsen! ;)2011-09-23 @ 11:36:44
URL: http://teech.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback