i en annan del av södermalm

Hej!


En bild som får sammanfatta helgen;


Lite häng med mina älskade flickor, lite vin och lite vattenpipa (med tuttifruttismak, mums!)välkommen hit, vem du än är, var du än är

Hej!


Dagens väder presenteras av...


...Mig!


Nu är jag hemma i Umeå igen, har haft en underbar helg med mina tjejer! Ikväll blir det soffhäng och någon bra film, jag är så sjuuuukt jetlaggad! 55 minuter ARN-UMEÅ fucked me up!


packning på g

Hej!


Just nu har jag fullt upp. Jag håller på att packa min nya big ass resväska med diverse saker. Imorgon flyger jag ned till Stockholm för att träffa lite kompisar och kommer hem på måndagkväll. Guuuud så kul det ska bli!


Min big ass resväska.true story


utspel under graviditeten

Hej!


Halkade in på Amanda Schulmans blogg, där hon skrivit om sina värsta utspel hittills under sin graviditet. Hon bad även sina läsare dela med sig av sina graviditetsflippar och jag skrattade tills tårarna kom! Åh, jag vill verkligen aldrig, aldrig, aldrig bli gravid! haha

Hahahaha jag döööööööör så jävla roligt!

dafuq did she just say?


plötsligt händer det!

Hej!


Möter en mamma på förskolan som ska hämta sitt barn.

Mamma:
Hej! Jag har två frågor. 1, Hur har dagen varit för X?
Jag (berättar)
Mamma: Aha, 2: I vilken affär har du köpt den där? *pekar på min scarf*

Haha! Den här gången FICK jag faktiskt frågan var den var köpt! Jag behövde inte ens flika in det själv! Hallelujah!


i want

Hej!


Oh so pwetty! ♥awesome tip is awesome

Hej!


Här kommer ett litet tips inför sommaren (och sommarens festivaler). Jag är lite arg för att jag inte kom på det här själv!

i love you man!

Hej!


Hamnade inne på Kissies blogg. Hon hade lagt upp två youtubefilmer och skrev att killen som gjort dom var så himla bra och han var så himla rolig och hör och häpna Kissie hade inte ens fått betalt för att hon skulle lägga upp filmerna utan hon gillade faktiskt dom. På riktigt.

Mja. Jag klickade och tänkte "hur rolig kan dom vara på en skala, egentligen?" Sen dog jag av ett skrattanfall. 16 år och såhär jävla rolig, amazing I tell you!
dolda budskap i bilder

Hej!


Jag minns när jag fick lära mig om "dolda budskap" i bilder första gången. Det var back in the days då jag rökte och en kompis sa "Visst har du sett att Ku Klux Klan finns med på paketet?" Jag skrattade bara och sa "Yeah right.." But, its there! Jag tänker på det varje gång jag ser ett Marlboro-paket! Ser du det?
(bild där jag ritat ut var, finns längre ner i inlägget. Men försök att hitta å det själv!)•••••


mama needs a new pair of shoes!

Hej!


Members.com har 50% på Nellys white label just nu! Fick en kommentar sist jag tipsade om Members att det tog upp till 3 dagar innan man blivit medlem och kunde ta del av erbjudandet. Nu hoppas jag att ni som också gillar billiga men snygga skor gick med i Members sist så ni kan ta del av erbjudandet nu. Annars så gäller ebjudandet med Nellys white label i 4 dagar till!

(och nej, jag samlar eller får inga poäng för att jag tipsar om Members, I just looove rabatt!)
barndomsLÅTAR

Hej!


Igår låg jag och Markus (för dom som vill och har den typ av humor kan sätta punkt här) och pratade halva natten om favoritlåtar vi hade när vi var barn. Man har ju förmodligen glömt bort hälften av alla favoriter meeen...

Låt mig presentera mina top 5 låtar, Pubes Kidz hits:


Vilka var era favoritlåtar som barn?matnyttigt!

Hej!


Läste en artikel i Aftonbladet nyss:
Som förskollärare så äter jag med barnen varenda dag. Jag äter den mat som serveras i förskolorna och är därför ganska insatt i ämnet. 

Jag kan ta ett exempel! En helt normal frukost på en random förskola så serveras detta:


Vitt bröd:
Mjöl, vatten, jäst, salt. Det enda brödet gör är att fylla magen, men ger ingen större mättnadskänsla. Brödet är endast kolhydrater och kolhydrater är socker. Barnen startar alltså dagen med att fylla magen med socker.

"Smör": Jag sätter situationstecken eftersom smör inte baseras på vegetabiliska oljor. Smör är mjölkfett och ska ge energi. Senast idag serverades becel som "smör" på förskolan jag arbetade på. Becel, (som egentligen är ett margarin och inte smör) som gör reklam för sig själva att vara kolesterolsänkande. Finns inte en gnutta bra fett som kan ge energi åt barnen. Vanligt förekommande är också att det alltid serveras mjölkfritt smör, eftersom det är så många barn som har någonslags mjölkallergi (!!).  

Mager ost: Här hade barnen kunnat få lite energi av fettet i osten, men de flesta förskolor/skolor jag arbetat på har valt att endast servera magra produkter. Osten ger alltså inte heller någon större mättnadskänsla.

Juice: Oftast är det apelsinjuice som serveras för att få i barnen C-vitamin. Juicen är pressad apelsin och apelsin innehåller fruktsocker som är 3 gånger sötare än vanligt socker och har en större insulinpåverkan, vilket innebär att barnen får i sig lite C-vitamin (yaaaay) och sockerchockar deras kroppar på köpet. 

Mjölk: Mjölk innehåller massa bra ämnen som är bra för barnen, såsom kalcium, men ofta serveras lättmjölk med fettprocent 0.5, vilket inte ger mycket i mättnadskänsla. 

Gröt: Hallelujah för de förskolor/skolor som faktiskt serverar gröt. Visst, det är i grund och botten också kolhydrater, men gröt ger en enorm mättnadskänsla som gör att man kan stå på en rejäl frukost en hel dag. Dessutom innehåller havregrynsgröt järn och fibrer, det sistnämnda behövs verkligen för att magen ska fungera med tanke på allt vitt bröd som serveras. 

Lättfil med sylt och flingor: Lättfil med oftast så lite som 0.5% fett (!!) och har samma inverkan som brödet; fyller magen men ger ingen större mättnadskänsla. Sylt är kokade bär och bär är kolhydrater, med andra ord; socker. Sedan sötas dessutom sylten med socker, så sockerbomben bara växer och växer. Flingorna är samma sak, majsflingor är kolhydrater och ger liten eller ingen mättnadskänsla what so ever.Det här var bara frukosten, men måltiderna under resten av dagen ser liknande ut. Barnen proppas med socker och insulinhöjande måltider, från frukost till hemgång. Barnen gör det bra, vissa är där från 6.30 på morgonen till 18.00 på kvällen och jag förstår inte hur de har energi att klara så långa dagar på en sådan kost.
Jag tror också att det ökande antalet bokstavsbarn har något med en sådan här kost att göra. Det kan inte vara en tillfällighet.

Det här är mina egna, privata åsikter och inget jag tar upp på förskolorna, skolorna eller med föräldrarna. Det finns självklart andra som har en annan åsikt än vad jag har och kan se det positiva med att ge ett barn vitt bröd, men jag ville bara upplysa hur det ser ut på förskolorna/skolorna jag arbetat på, ur my point of view.

awesome

Hej!


Svenskahem i Umeå hade lagt upp en bild på fejjan:


(sängben)


Oh my looooooord, do Pubes wants this or what!? Heeell yeah!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Hej!Foto: © UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
sudda sudda sudda sudda bort din sura min

Hej!


Hittade ett gammalt klassfoto på mig, typ från 1an eller 2an. 
Är det bara jag eller? Det kan inte bara vara jag?


• • •


• •


it is!

grattis!

Hej!


Jag går in på facebook, jag går in på bloglovin.. Jag möts av samma sak på bägge ställena; massor av gratulationer till folk som fyller år. 15 April är Sveriges vanligaste födelsedag och idag är det den 18onde så det är en hel del "eftersläntare" som fyller år. 

Känns jättekul. Bara 5 månader tills jag får äta tårta och ha kalas. 5 månader. Inte aaaalls jättelångt dit. 
snälla gud, låt detta aldrig hända mig.

Hej!


Jag var på Ica och handlade nyss, hittade en kassa där det stod en person som höll på betala så jag tänkte bara "YES!" och rusade dit. Där blev jag stannandes ett tag. Kvinnan före mig hade dragit kortet och slagit in sin kod 2 gånger och hade alltså bara 1 gång kvar innan kortet spärras (eller vad nu händer)

Kvinnan försökte prata med personen i kassan; "Jag lovar, det ÄR rätt kod..", "Det här ÄR mitt kort", "Ska jag våga trycka koden en gång till? Då har jag tryckt 3 gånger.. Vad händer då om det blir fel?"

Oh my god. Jag ville sjunka genom jorden. Exakt det där som hände henne är min värsta mardröm. För att "hjälpa" henne så stod jag och packade upp varor på bandet i slowmotion så hon inte skulle känna sig stressad på grund av mig. 

Tillsist upptäcker hon att hon försökt betala med ett coop-kort och inte ett ica-kort, så det blev snabbt löst. But still, fy fan.


trendtips: nit-shorts

Hej!


Gör det själv: Nitshorts!

Du behöver: Shorts och nitar


Shorts


Nit


Lilyjoe.se har nitarna, 20 st för 20 kronor. 

Gör så här:

1. Lägg ditt valda plagg på strykbrädan.

2. Välj ut var du vill fästa dina produkter och placera dem där.

3. Lägg sedan över en kökshandduk (vanlig handduk är för tjock) och stryk på hög värme över produkterna (var dock försiktigt så att du inte bränner plagget eller dig själv).

4. Stryk cirka 1-2 minuter (obs att tunnare nitar tar kortare tid än tjockare nitar)

5. Låt svalna helt.

6. Om Du har strykt på ett hotfix tryck, avlägsna den tunna genomskinliga plasten försiktigt. Om Du märker att vissa stenar inte sitter fast, lägg tillbaka plasten och sedan kökshanduken och fortsätt stryka till stenarna sitter fast och låt svalna helt.

7. Färdigt. Designed by You!

Bilder och text: Lilyjoe.se
gardintejp

Hej!


Nu kommer ett inlägg som klassas som extrem tantvarning. Men det gör mig ingenting, det är ju bara på ytan som jag är ung kvinna, inombords är jag 100% tant. 

Gardiner ska det här inlägget handla om. Alla gardiner jag köpt har alltid varit för långa och jag kan inte sy för fem öre. Därför har mina gardiner släpat i golvet och samlat damm. Not so pretty, no. Nu ska jag visa ett lättare sätt att sy upp gardiner, utan att behöva sy!

Du behöver:
Gardin
Gardintejp
StrykjärnSåhär gör du: Först mäter du ut hur mycket gardinen måste "sys upp" (alltså överflödet som ligger på golvet när gardinen är upphängd), sedan lägger du tejpen mellan "längden" och det som är för långt. Se till så du viker det överflödiga mot "baksidan" av gardinen (annars hamnar "uppsyningen" på framsidan och det syns, not pretty).Sedan stryker du över tyget där tejpen ligger mellan. Då smälter den och håller ihop tyget. Sen är det klart! Bara att hänga upp!


Gardintejpen köpte vi på Hemtex för 19 kronor, men det finns bl.a. på ICA, Konsum och sybutiker. 

den som städar, den finner

Hej!


Tog tag och städade i garderoberna här hemma idag. I en plastpåse med random kraffs så hittade jag detta:Hallelujah! En gammal julklapp som låg och skräpade. Jo jag tackar! Jag hittade dessutom åt min guitar hero-gitarr som jag trott försvann i flytten för snart 1½ år sedan. Yaaay!

meanwhile in serbia

Hej!


Ja jag hade då inte gått i närheten, thats fo sho!
vinnaren är

Hej!


Vinnaren i iphone-tävlingen, i samarbete med skal-man.se, är korad och via en slumpgenerator blev det kommentar nummer..
Därför ger jag ett STORT grattis till:


mellanhimmelohelvete.blogg.se

Hon valde det här snygga skalet:Behöver din adress! Skriv till Pubes@live.seförbannat!

Hej!


Hittade ett par sjukt snygga skor på tradera. Auktionen skulle avslutas idag 15.18, jag hade ställt larm så jag kunde gå in och lägga ett enormt bud 1 minut innan auktionen skulle avslutas och vad händer? Internet slutar fungera. Jag springer till routern och slår den i bordet samtidigt som jag svär en liten ramsa, sedan springer jag tillbaka till datorn och hoppas att det kaaaanske går igång igen de sista få sekunderna som var kvar av auktionen.

15.18 Auktionen avslutad. 
15.18.10 Internet tillbaka.

Jag.vill.mörda.


mmmmhm!

Hej!


Allvarligt? Fick jag så mycket påhopp av iphone-lövverz men ingen av er vill vara med i en iphone-tävling? Thats ridiculous! Ri-dic-ulous! *z-snap*

iphone tävling!


I samarbete med Skal-man.se så har jag äran att lotta ut valfritt skal till valfri iphonemodell!Gör såhär:
• Gå in på skal-man.se och välj ut det iphone-skal du vill vinna.
• Kopiera länken och klistra in i kommentarsfältet (ctrl+v) och skriv "Jag är med!". Endast kommentarer i det här inlägget är med i tävlingen!
• Gilla inlägget på bloglovin (och tipsa gärna på facebook eller din blogg!)

Viktigt! Lämna din mejl så jag kan komma i kontakt med dig om du vinner!

Tävlingen avslutas Söndag 15 April klockan 18.00 (imorgon med andra ord!).


Lycka till!

AVSLUTADtoys

Hej!


Fick hem lite leksaker till min mobil igår! Jag hade beställt en billaddare och skärmskydd och en mobilväska med kortfack och handledsrem:Perfekt skydd för telefonen + man slipper ha med sig en plånbok om man ska ut!


Eftersom jag blev mobbad för mitt val av mobil så tänkte jag ha en liten tävling för er iphonare! Skulle ni vara sugna på det?
nä nu jävl.....!

Hej!


Sånt här stör mig något så fruktansvärt. Ja, det du skrev var otroligt fint och lyckoönskande. Bara det att JAG SKREV EXAKT SAMMA SAK FÖRTIOFEM FUCKING MINUTER INNAN DIG, DET ENDA DU GJORT ÄR ATT OMFORMULERA DET JAG SKRIVIT. JAG. SKRIVIT. 

So rude.Sooooo rude. 

att ta en komplimang

Hej!


Nu har jag en fråga till er! En kollega sa "Vilken snygg scarf du har" till mig här om dagen. "Tack", svarade jag, men la också till "50 kronor på dollarstore, ett superfynd"

Är det bara jag som gör såhär? Jag kan inte ta en komplimang för mina kläder utan att berätta hur mycket det kostade eller var jag köpt det! Hur konstigt är inte det?


Scarf från dollarstore och jacka från Ellos. Ifall någon nu undrade.
omklackning hos skomakare

Hej!


Igår lämnade jag in mina stövlar för omklackning hos "Skomakeri 1" och idag hämtade jag ut dom! Guuud så nöjd jag blev! Plötsligt blev mina 149 kronors skor värda 1000 kronor, känns det som iaf! 

150 kronor kostade det att klacka om skorna och då bytte jag klack från billigt plast till mer hållbart gummi. Skomakeri 1 ligger rakt över gatan när man kommer ut på baksidan av MVG-gallerian här i Umeå. Gå för guds skull inte till höger till den andra skomakaren, har bara hört dåliga saker om dom! 


Som nya! Jag är så nöjd! 

hate to say I told you so

Hej!


Tack, era kommentarer värmer verkligen en sån här gång!brevkompisar

Hej!- Sara, Malå


Jag minns när jag gick i lågstadiet och lyckan som svepte över mig när nya numret av KP (kamratposten) kom. Man bläddrade snabbt upp sidan med bilder på barn som sökte brevkompisar och spanade efter den sötaste tjejen (!?) som kaaaaaanske skulle svara om man själv skrev. För det var ju faktiskt så att man inte kunde skriva till vem som helst, man skulle ha en söt brevvän, annars fick det va. 

Jag skickade aldrig in någon bild på mig själv i KP eftersom jag missförstod fotografen när vi skulle ta enskilda kort i 2an-3an. Han bad mig att sträcka ut armarna mot kameran så namnlappen som jag hade i händerna syntes bra på bilden.
I och med att jag sträckte ut armarna så tryckte jag även bak huvudet eftersom "huvudsaken var att namnlappen syntes bra", så jag fick världens dubbelhaka och såg ut som en tjock unge med down syndrom. Det skolfotot ville jag verkligen inte ha publicerat i någon tidning, det ville ju inte ens min egen mor titta på.

Men det gjorde inget att jag inte skickade in något foto, det fanns faktiskt barn som svarade på mina brev. Såhär i efterhand så kan jag väl tycka att jag inte var någon superbra brevvän (som jag tyckte att jag var då). Idag skulle jag kunna påstå att jag var enormt tråkig, rent ut sagt. Rekonstruktion:

"Hej X! Hur mår du? Jag mår bra. Det var några stavfel i ditt förra brev. Pappa stavas med två P och självmord stavas med SJ och inte S. Så, nu har vi rätt ut det. Tråkigt att höra om din pappas bortgång, hoppas du mår bättre snart. Jag har bakat bullar idag, dom blev goda. Imorgon ska jag köra skoter. Du svarade förresten inte på min fråga i förra brevet. Skriv Svar Snart MVH Susanne, din brevkompis".

Och idag sitter jag med en enormt populär blogg. Vad hände?eye candy

Hej!


Dagens keso-i-byxan:


Jack Blackbye bye

Hej!


Köp en smartphone sa dom, du kommer inte ångra dig, sa dom. Nu är min veckogamla splitternya Sony xperia S inskickad på lagning och kommer tillbaka om 2-4 veckor. 

Men ja ä int bitter!


morr morr

Hej!


Men guuuuuuuuud så irriterad jag är nu! Fanns en uppdatering på min telefon så jag installerade den. Sen fick min telefon damp och slog på och av sig själv hela tiden, oavbrutet. Så jag kunde absolut inte få igång den.

Så, jag gick in på sonys support-sida och startade en chatt med någon där som skulle hjälpa mig. Inget av hans förslag fungerade, så han bad mig att ringa istället för att chatta. 
Nu måste jag bege mig till Media markt där jag köpte telefonen och hoppas dom kan hjälpa mig. 

barnkammarinredning

Hej!

Vet ni? Ifall jag hade en bebis, eller planerade att skaffa en, så skulle jag go nuts för att inreda barnrummet! Jag menar, ungen blir ju äldre så rummet ska ju ändå göras om inom några år, så då kan man lika gärna leva ut sina drömmar!

Inspo:Jag är på jobbet & spelar schack. Jag är s...

mms_img203021096 (MMS)

Jag är på jobbet & spelar schack. Jag är svart, känns det som jag förlorar eller? :-(
fashion

Hej!


Fest i helgen, tänkte ha på mig dessa snyggingar, vad tror ni om det?
barnfilm

Hej!


Då var jag tillbaka i verkligheten igen. Har jobbat idag, haft hela 10 barn (istället för 58)!! Jag hade tänkt ha det lite påsk-mysigt och hade tagit med mig en film; Tintin, men då hade nästan alla sett den redan så det var bara två barn som såg den. Kändes ju värt. 

Har ni några tips på barnfilmer som jag kan se tillsammans med barnen? Förra veckan såg vi Kalle Blomqvist mästerdetektiven röda vita rosen så gärna något annat förslag än det! Vad hade ni för favoritfilmer när ni var små?

Är på väg hem. Är just nu i åmsele, får h...

mms_img163982782 (MMS)

Är på väg hem. Är just nu i åmsele, får hoppas Juha inte är i närheten, isf kan detta vara mitt sista livstecken. Men då vet ni vem den skyldige är iaf! Woop woop (ja, man måste ju avsluta med något upplyftande..)!
im the king of the world

mms_img167492875 (MMS)

Drog upp på ett berg och kikade på utsikten idag. Guuud så fint! Där hade jag kunnat stanna en vecka. Eller två.
det ska va gött å leva

mms_img-87418288 (MMS)

Här ligger jag och mår gott. Vad gör ni en solig och fin dag som denna? ; )
skogstroll

fxcam_1333791337 (MMS)

Ser ut som att jag ska mörda någon, men det bjuder jag på! Bidde en hel del skoterkörning idag.. Vi hade åkt nån mil ut i skogen och hittat ett ställe där vi kunde va vid en sjö. Någon hade grävt ut en "soffa" i snön tidigare, och vi skojade om att denna någon säkert ska tillbaka idag & kommer bli flyförbannad för att vi tagit "dennes" plats. Mycket riktigt. Vi hade varit där i 1-1,5 timme då det kommer en gubbe & hans son på skoter. Otrevlig som fasen förklarar han att det minsann var HANS mark & vi hade absolut ingenting där att göra! Så det var bara att bege oss iväg på ett annat ställe. Jasi.. Det händer i våra skogar! ; )
glad påsk!

mms_img-33952187 (MMS)

Vi är nu uppe i Sorsele, åker skoter & har det bra! Har legat i snön på en renskinnsfäll & myst i solen idag. Det gillade inte min hud lika mycket som jag, så nu har jag 92 nya fräknar (ja, jag har räknat) & dessutom bränt sönder näsan. Kewl. Glad påsk på er hörrni!
skynda fynda skor!

Hej!


Bli medlem på members.com, dom har 78% på nelly shoes just nu bl.a! 


99 el 149 kr för alla skor, preeetty good!

app-galen

Hej!


Herreguuuud vad jag har varit upptagen med min nya telefon. Jag har laddat ned massor av appar och underhållit mig själv med det. Instagram har släppts för android nu också, men det laggar bara när jag försöker använda det, så det kan jag inte rekommendera. Än. 

Men några av apparna jag laddat ned och rådiggar är;

• FxCamera
• FatBooth
• Tune me
• Hänga gubbe
• Zedge

Jag har självklart laddat ned wordfeud och drawsomethin, men det har jag inte kommit igång med än.
Har ni några fler appar att rekommendera?

lite godis

mms_img446920909 (MMS)

Fick hem mitt paket från feelunique! Beställde nytt schampo och balsam som jag aldrig testat förut. Höll på svimma när jag kände doften! Luktade så fruktansvärt gott! Godis blandat med regnbåge ungefär, så underbart var det! Nu måste jag börja duscha 5 gånger om dagen, thats fo sho!
Tre avier! I like it!

mms_img-41012718 (MMS)

Tre avier! I like it!
ny telefon

Hej!


Jag var på Media markt och köpte en telefon idag! Wohoo! Det här är min första touch-telefon så det kommer att ta ett bra tag innan jag lär mig smsa osv igen, men men. Nu håller jag på att ladda ned alla appar som behövs, typ wordfeud och spotify osv. Men jag vill ha tips på era bästa appar! Come on, hit me!En Sony Xperia S blev det.
omgomgomg

Hej!


Gissa var jag har varit? Gissa vad jag har gjort?
vill ha

Hej!


I brist på annat att göra idag så sitter jag vid datorn & kollar runt. Hittade den här bokhyllan; hur awesome?!


"Read your book case". Love it!

jag ser det snöar

Hej!


Jag börjar bli less på Sverige-vädret nu. Förra veckan var det strålande sol och varmt. Idag är det snöstorm! What the hell?Pax för att inte gå ut idag!deathlist...

Hej!


Men guuuu så besviken jag blev idag. Lite över klockan 00 inatt, ändrade jag min relationsstatus på facebook från "i ett förhållande" till "singel". Nöjd och med ett leende på läpparna gick jag och la mig.

Förväntansfull klickade jag in mig på facebook i morse för att läsa "neeeeej, va trist!", "när hände det hääär??!" osv. Men. Nej. Nothing. 

Alla ba "april april", "haha, jättekul", "ofta, 1 april! tjohoo" osv. 

Det värsta av allt var kommentaren från Markus syster. Nästa helg ska vi och Markus familj till fjället och alla ska ta med sig mat, så det bara är att värma upp där. Hennes kommentar till mitt & Markus avbrott var:
"Visst skickar du fortfarande med mat med Markus så vi har nått att äta uppe i fjällen?".

She is sooooo on my deathlist now.


Nu fanns det ingen lista på google där det stod hennes namn på, så ni får nöja er med the deathlist från Kill Bill istället.
RSS 2.0