brevkompisar

Hej!- Sara, Malå


Jag minns när jag gick i lågstadiet och lyckan som svepte över mig när nya numret av KP (kamratposten) kom. Man bläddrade snabbt upp sidan med bilder på barn som sökte brevkompisar och spanade efter den sötaste tjejen (!?) som kaaaaaanske skulle svara om man själv skrev. För det var ju faktiskt så att man inte kunde skriva till vem som helst, man skulle ha en söt brevvän, annars fick det va. 

Jag skickade aldrig in någon bild på mig själv i KP eftersom jag missförstod fotografen när vi skulle ta enskilda kort i 2an-3an. Han bad mig att sträcka ut armarna mot kameran så namnlappen som jag hade i händerna syntes bra på bilden.
I och med att jag sträckte ut armarna så tryckte jag även bak huvudet eftersom "huvudsaken var att namnlappen syntes bra", så jag fick världens dubbelhaka och såg ut som en tjock unge med down syndrom. Det skolfotot ville jag verkligen inte ha publicerat i någon tidning, det ville ju inte ens min egen mor titta på.

Men det gjorde inget att jag inte skickade in något foto, det fanns faktiskt barn som svarade på mina brev. Såhär i efterhand så kan jag väl tycka att jag inte var någon superbra brevvän (som jag tyckte att jag var då). Idag skulle jag kunna påstå att jag var enormt tråkig, rent ut sagt. Rekonstruktion:

"Hej X! Hur mår du? Jag mår bra. Det var några stavfel i ditt förra brev. Pappa stavas med två P och självmord stavas med SJ och inte S. Så, nu har vi rätt ut det. Tråkigt att höra om din pappas bortgång, hoppas du mår bättre snart. Jag har bakat bullar idag, dom blev goda. Imorgon ska jag köra skoter. Du svarade förresten inte på min fråga i förra brevet. Skriv Svar Snart MVH Susanne, din brevkompis".

Och idag sitter jag med en enormt populär blogg. Vad hände?Kommentarer
Postat av: Pallan

HAHAHA! När jag läste "Va hände?" fick jag direkt upp denna killen i huvet: http://www.youtube.com/watch?v=MssF6KCXorA

2012-04-12 @ 22:11:27
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: Weronica

jag säger bara: one way communication ;)

2012-04-13 @ 08:03:43
URL: http://nattmammans-storadag.blogspot.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback