snälla gud, låt detta aldrig hända mig.

Hej!


Jag var på Ica och handlade nyss, hittade en kassa där det stod en person som höll på betala så jag tänkte bara "YES!" och rusade dit. Där blev jag stannandes ett tag. Kvinnan före mig hade dragit kortet och slagit in sin kod 2 gånger och hade alltså bara 1 gång kvar innan kortet spärras (eller vad nu händer)

Kvinnan försökte prata med personen i kassan; "Jag lovar, det ÄR rätt kod..", "Det här ÄR mitt kort", "Ska jag våga trycka koden en gång till? Då har jag tryckt 3 gånger.. Vad händer då om det blir fel?"

Oh my god. Jag ville sjunka genom jorden. Exakt det där som hände henne är min värsta mardröm. För att "hjälpa" henne så stod jag och packade upp varor på bandet i slowmotion så hon inte skulle känna sig stressad på grund av mig. 

Tillsist upptäcker hon att hon försökt betala med ett coop-kort och inte ett ica-kort, så det blev snabbt löst. But still, fy fan.


Kommentarer
Postat av: housewife

Cash is king!Alltså jag är livrädd för sådant och använder mer än gärna kontanter när jag handlar. Det gäller allt!

2012-04-17 @ 21:37:54
URL: http://lifeashousewife.blogg.se/
Postat av: Pallan

De är de värsta som kan hända när man är i en affär... de och när de nekas för att man har för lite pengar, speciellt då man vet att man precis överfört pengar för att handla men det funkar inte..

2012-04-18 @ 08:32:23
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: housewife

Precis det är där det stora dilemmat kommer in!

Att ha så stora summor på sig!

Hur löser man detta tro.. värt att klural ite på.

Grym blogg tjejen!

2012-04-18 @ 10:10:30
URL: http://lifeashousewife.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jag förstår verkligen inte hur man kan föredra kontanter, haha. Jag föredrar kort alla gånger, även om det bara är då såna här saker händer. :P

2012-04-18 @ 15:47:24

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback