snus-recension

Hej!


Fick hem lite fredagsmys på posten igår;Granit är min standardsnus, den jag alltid snusar. Men såg två dosor som inte verkade helt fel och var tvungen att lägga dom i varukorgen. Har nu testat bägge och tänkte ge en liten recension!

Gotländskt sommarsnus med smak av smultron:
Doftar mycket smultron, men smaken av smultron är ytterst liten. Snusen rann inte särskilt mycket men smakade dessvärre inte så mycket heller. Skulle nog passa en nybörjarsnusare. 39 kr/dosa.

Motörhead "shut your mouth":
När jag öppnade dosan kände jag doften av general portion och tänkte att den här snusen lär ju vara stark. Dessvärre smakade den absolut ingenting. Jag vet inte om Granit är starkare eller vad det kan vara, men jag kände verkligen inte av någon smak alls av den här snusen. Jag fick snusabstinens när jag hade en motörhead-snus inne under läppen och det säger en hel del. Nä, det enda bra med den här snusen är själva dosan. Sjukt snygg! 45 kr/dosa.

Beställde snus från Snusbolaget.se. Beställde torsdagmorgon och fick det på fredag. (Och ja, du måste vara över 18 år för att köpa).
Kommentarer
Postat av: Viktoria

Är vissa snussorter billigare?
Kollade efter gubbens snus - men den kostade lika mycket som i butik.

Svar: ja vissa är billigare, sånna där märken som man aldrig hört talas om, men som ska likna dom kändare märkena. sen har dom erbjudande ibland också. men annars så är det samma pris som i butik, TYVÄRR. :/
susanne

2012-08-07 @ 10:43:47
URL: http://Teech.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback