att äta sig själv

Hej!
 
 
HAHAHA. Hamnade inne på den här tråden på flashback (LÄÄÄÄS!!) (men inte om du är lättäcklad). Det handlar iaf om en person som har ett problem, hen gillar att äta diverse saker som kommer från hens kropp (dock inte bajs och kiss, pjuh). Hen är oroad, hen är uppgiven... Är hen ensam om detta problem?

Jag säger såhär. ALLA människor har någon gång ätit snorkråkor. Så där är hen inte speciellt ensam. Däremot att fortsätta med att snaska kråkor som fredagsmys i vuxen ålder hör kanske inte till vanligheten. Tror jag. Hoppas jag.

Jag har sett folk sätta läpparna mot ett öppet sår på sin arm och smaskat i sig så det tror jag är vanligt, även om bara tanken på det får mig att spy.

Äta död hud har jag nog aldrig sett någon göra, däremot gör jag något liknande själv. Oh lord, när jag bitar på naglarna så biter jag inte bara på nageln utan river bort nagelband och diverse hud runtomkring. Men ÄTA nageln och huden gör jag inte, det är lite too nasty, even for me.

Men, det som jag fick lära mig av flashback-tråden är att det finns dom som äter sina finnar. Im sorry guys, men det är ju bara riktigt, riktigt, jävla, sjukt, snuskigt äckligt. Det skulle jag aldrig göra, inte ens för en miljon.

So tell me guys, vad äter ni av er själva? (och ja, du får vara anonym).
 
 Kommentarer
Postat av: Sara Brännholm

Räknas det att jag mer och mer ofta råkar bita mig i kinden/läppen för att jag är så glupsk när jag äter och sedan blir det en sån svullnad på insidan av munnen att jag kommer åt den varje gång jag typ pratar....?

Svar: Hmm... Ptja, det antar jag! :)
susanne

2012-07-31 @ 19:41:59
URL: http://minskrivmaskin.wordpress.com
Postat av: Kattis

Men man är ju inte anonym om man kommenterar, iaf inte om man kommenterat förut, för du ser ju mitt ipnummer :((((( men aja! Om jag skär mig eller så, och det börjar blöda, så för jag läpparna mot såret för att jag hört att det stoppar blödningen snabbare. Men annars äter jag inget från kroppen.. äta finnar? Va? Haha för det ser så gott ut eller? :D

Svar: HAhaha, jo förvisso, men tror du jag har koll på allas ip-nummer?! jadu jag vet inte, jag har aldrig provat och som sagt... bara tanket på't, usch... :S
susanne

2012-07-31 @ 22:18:50
Postat av: Paulina

Jag bitar på naglarna och nagelbanden men jag sväljer det aldrig, spottar bara ut de.
Minns Bigbrother för typ hundra år sen när en av deltagarna klämde finnar och åt upp de!!!!!!!!! Fyballa!

Svar: NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?!!?!??! MEN FY FAN! I tv och allt?! Usch....
susanne

2012-08-01 @ 10:28:18
URL: http://pallan.blogg.se
Postat av: Anonym

blod är det enda jag äter.. eller mer slicka på.. dock bara mitt eget

2012-08-06 @ 23:05:49
Postat av: Viktoria

uuusuch. den tråden var inte lite mysig heller .____.

2012-08-07 @ 10:49:44
URL: http://Teech.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback