growing up in the 90's

Hej!


Satt och tänkte tillbaka till gamla goda lunarstorm-tiden. Oj så skoj det var! Men jag minns att jag hade typ tusen andra konton på diverse sidor också, kommer inte ihåg vad alla hette, men några minns jag!

Skunk, Snuttis, Dobedo, Playahead, Hamsterpaj..

Min absoluta favorit var Dobedo, det var skitkul! Antar att det kan jämföras med "the sims" typ (säger jag som aldrig spelat sims..) Men det verkar inte vara så många som hade Dobedo, ingen av mina kompisar kommer ihåg det iaf. Sen minns jag Smurfalizer! Det var ju bara hur roligt som helst! Googlade och hittade en ny version av det, ni måste ju bara prova om ni missade det här på 90-talet! Och Hamsterdance satt man ju och kollade på hela dagarna känns det som.

Ni som är födda på 90-talet och började sitta vid internet på 2000-talet kanske tycker att det låter helt sinnessjukt att man satt och kollade på hamsterdance dagarna i ända, men det fanns ju ingenting annat då. När jag började surfa (började iofs väldigt tidigt, men ändå) så fanns det liksom några 100 hemsidor. 

Those were the days...
Kommentarer
Postat av: Kattis

Haha jag tänkte på det där häromdan jag med! Jag körde stenhårt på lunarstorm, sen var det några olika chattrum.. aftonbladet tror jag och MSN? (alltså inte MSN som i MSN Messenger utan att CHATTRUM.. såna finns inte många idag!)

Hamsterdance har jag missat men jag tittade på spiderman som dansade och sjöng "Im not gay", mkt fint. Åsså var det KIKKOMAAN KIKKOMAAN som jag på senare tid förstått är en reklam för soja men då var det bara kineser som flög omkring och sjöng KIKKOMAAN KIKKOMAAN haha.

Men vid närmare eftertanke var nog iaf chattrummen på 2000talet? Typ 2001 eller nått sånt. Men spiderman var innan, det var nog 99 eller så haha. Shiiiit.

2012-07-06 @ 23:41:24
Postat av: Evelina

Dobedo!! Oj vad jag hade häftiga saker i mitt rum ! hahaha! Finns något liknande nu som kidsen är inne på "moviestarplanet", där man samlar "fame" för att kunna "levla" och så kan man köpa massa kläder, hahaha x)
Tittade på när jessikas barn spelade för någon dag
sedan och då kom jag att tänka på Dobedo.

Svar: Ja, dobedo var verkligen the shit! :D
susanne

2012-07-08 @ 01:30:43
URL: http://mmittliv.blogspot.com
Postat av: Rojk

Hamsterpaj finns kvar än idag ;)

Svar: men liknar inte det som fanns då... those were the days... :)
susanne

2012-11-01 @ 12:05:57
URL: http://hamsterpaj.net
Postat av: Rojk

Då menar för taskig 90-tal? ;)

Svar: för taskig? nu förstår jag inte hur du menar?
susanne

2012-11-01 @ 23:22:54

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback