hej och hå

Hej!


(Alla som vill se en bild på min supercoola sparkcykel som jag skrev om i förra inlägget kan kolla in mig på instagram "tontsus". Kom igeeeen, jag vet att ni vill se den!)


Vill ni veta? I saaaaid, vill ni veta? Nu har jag jobbat varenda natt i 7 dagar på raken och har därmed också kunnat säga tack och adjö till mitt sommarjobb! Egentligen skulle jag ha varit ledig i 9 dagar nu, sedan jobba 2 dagar i augusti och seeeen kunna säga hejdå, men jag bytte bort dom dagarna och jobbade nu istället. Pretty sweet deal så att säga. Men jag är fortfarande anställd så jag kan inte ropa hej än. Åker väl på att jobba redan imorgon, det vore min vanliga tur. 

Anywho, när jag kom hem imorse så fick jag ett sms av min kompis Therese som undrade om jag ville följa henne till Nordmaling (!) idag och visst ville jag det! Har aldrig varit där, so why not? Känner jag någon som bor där? Ingen som vill bjuda in mig på spontanfika? 

Nu ska jag hoppa in i duschen så Therese & hennes dotter står ut med mig i bilen!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Kräver nästan en bild här på bloggen också då vissa (läs: Jag.) inte har instagram. haha.:]

2012-07-30 @ 21:45:07
URL: http://Teech.blogg.se
Postat av: Ella

Trodde i ett lyckligt ögonblick att det stod "Norrköping" och inte "Nordmaling". Det var ett fint ögonblick. Önskar det hade kunnat varat längre.

Svar: haha! naaaaw, hoppas du kan leva på den mikrosekunden av lycka (antar jag det var?) länge! ;)
susanne

2012-07-30 @ 22:27:29

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback