oh heeeeell no!

Hej!


Okej... INGEN svarade mig varför jag inte kunde mobilblogga. FASTÄN jag suttit här bakom skärmen och väntat och väntat och väntat... Ni ba totalskiter i mig? Fastän jag skrivit att jag är förvirrad? Fan pubes-fans, det var lågt! Även för att vara er! Nu sitter jag fortfarande bakom skärmen och är jätteförvirrad och vet fortfarande inte varför jag inte kan mobilblogga längre.. Allt är erat fel!

I väntan på svar läste jag även en artikel i Aftonbladet om dåliga IKEA-grejer som folk anmält och fått pengarna tillbaka för. Jag minns när jag hade köpt en bäddsoffa från IKEA för att ha på mitt pyttelilla tonårsrum. Rummet fick absolut plats med en säng, men jag ville ha en bäddsoffa så jag kunde sitta i soffan och hänga med kompisar och även få plats med att vicka på tårna så att säga. 

Jag sov 2 nätter i min bäddsoffa, sen gick "utdragsdelen" (sängbädden) i två delar och var helt omöjligt att skruva ihop igen. Jag sov i en V-form, vilket inte var skönt. Alls. Så, det var ju bara att ringa IKEA för att klaga eftersom jag varken kunde använda bäddsoffan som säng eller som soffa. 

"Bäddsoffan är inte tillverkad för att sova i", var svaret jag fick. And I was all like:

(Dont worry, efter lite gnäll så fick jag kostnadsfritt skicka tillbaka den icke sovbara bäddsoffan och byta till en säng, jag fortsatte inte att sova i en V-form resten av min tonårstid, ifall du undrade).  
Kommentarer
Postat av: Kattis

Haha whaaat? Inte gjord att sova i.. "ok"
Läste i artikeln också, rottingfotöljen "Hävdar att ­kunden placerat fåtöljen på fel plats." HAHA VAAA fel plats??? Sjuuuukt kul sagt

2012-07-26 @ 19:25:55
Postat av: Kattis

Nu har jag fortsatt läsa;
"Kunden köpte en ­keramikhäll och en insatsugn. När ­ugnen används blåser en kall och stark luftström på personen som står vid ­spisen. Kunden vill häva köpet och få 607 ­kronor i skadestånd."
HAHA hur kom kunden fram till 607 kronor?! Inte 600 kr jmnt liksom utan sexhundraSJU gud va roliga folk är

Svar: hahaha! ja, jävligt rolig artikel :)
susanne

2012-07-26 @ 19:29:46

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback