tips på saker att googla om?

Hej!


Tänkte komma med ett litet livstecken. Min plan för sommaren var ju att underhålla bloggen så mycket som möjligt eftersom jag 1. jobbar natt, 2. jobbar = ligger i en soffa & kollar på tv. 
Meeen eftersom det inte funkar att mobilblogga för min del längre och jag inte orkar gå till kontoret (av ren lathet) och uppdatera min blogg femtielva gånger/natt så har det inte blivit av. 

Men jag måste säga att det här med att jobba natt var verkligen min grej. Vet ni hur många saker jag hinner googla om nätterna? MASSOR. Gudarna ska veta att jag suger åt mig kunskap som en liten svamp, jajjemän. 
Här är lite saker jag lärt mig under sommaren:
 
• En prutt består av: syre, nitrogen, hydrogen, sumpgas (höhö) och karbondioxid. (själv är jag helt övertygad om att om man lyckas samla ihop nog mycket prutt så kan man ha det som biogas och köra bilar på't!)
 
• Ur "Pantertanter"-gänget så är det endast Betty White som lever fortfarande. 
 
• Hur länge det är möjligt för en människa att sova oavbrutet (utan droger) finns det inget svar på. Mitt personliga rekord är 22 timmar, vaken 2 timmar för att sedan sova 22 timmar till. Det tycker jag är ganska imponerande själv faktiskt!
 
Jeeeeepp... Så kul har jag på jobbet. 


Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Svar; jo jag har hört att man kan göra de. Men jag pumpar ur och fryser ner så vi ha i frysen så om jag ska till frissan eller nåt så kan Joel värma på mjölken och ge. :)

2012-07-29 @ 07:58:09
URL: http://frudrutts.blogg.se
Postat av: josseja

Om man skulle använda våra pruttar till att köra bil med skulle det ju lukta väldigtväldigt illa? :( Inte för att bensin luktar gott, men ändå. Förstå det hemska med att man går en promenad ute i den friska luften och helt plötsligt kommer en stank av prutt varje gång en bil kör förbi.
Däremot så är ju kors fisande en av de största naturförstörarna.

Svar: Jamen gasen tuttas ju på och poff så går bilen och då tycker jag att lukten ska "förbrännas" på nå vänster. Men jag är ingen Sheldon, i have no idea what im talking about! ;)
susanne

2012-08-03 @ 13:40:08
URL: http://klempo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback