update!

Hej!
 
 
Jag vet. Det är över en månad sedan jag bloggade (eller ja, egentligen 1 vecka bara om man ska vara petnoga men då var det ju fortfarande juni och ja.. you get the point)

Så vad har hänt i mitt liv sedan jag sist hörde av mig? Jag har somnat vid 10-11 varje dag och klivit upp vid 18 för att käka lite, sen har jag varit på jobbet. Jeeeepp. Inga lyxkrogar, lyxdrinkar eller små chiwawas som pussat mig godmorgon (antar att livet är så för alla andra bloggare). Markus har jobbat över varje kväll och i helgen var han på festival så han har jag inte sett på över en vecka. 

Det låter kanske inte sådär supermegaskoj kanske MEN. MEEEEN. Nu är jag ledig i 9 dagar på raken, så jag ska försöka vrida på dygnet och kanske försöka få se solen litegrann, träffa folk och ta tag i shoppingen som blivit lidande (why oh why öppnar inte H&M typ kl 6 så jag hade kunnat morgonshoppat när jag slutat jobba? Jag menar hallå, tänk alla småbarnsföräldrar som finns! Och pensionärer! I just cant be the only one som skulle shoppa så tidigt, om man säger så).

Nämen såatte.. Ja. Där har ni mitt liv just nu. 

Ps. Jag är duktigare på att uppdatera instagram än min blogg, så vill ni följa mig där också? Klicka här! Ds.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback