önskerubrik: Ditt bästa julminne/din bästa jul?

Hej!


Önskerubriken lyder som följer; Ditt bästa julminne/din bästa jul?

När jag var liten så lyckades jag alltid bli megasjuk preciiiis innan julafton så jag fick spendera min jul i sängen varenda år. Jag minns när jag var 6 år gammal och låg en julafton med hög feber och grät. Jag grät och var ledsen för att jag aldrig hade fått vara frisk på en julafton. Jag var så less och livet var bara så orättvist. Så jag började be till gud. Jag knäppte händerna och bad om att jag skulle få vara frisk, om inte för alltid, åtminstone på alla framtida julaftnar. 

Nu, såhär i efterhand, så vill jag inte tro att gud hade något med det här att göra, men jag har faktiskt inte varit sjuk en enda julafton sedan dess. 

Min första julafton som jag fick fira var helt fantastisk vill jag minnas. Ja, iaf tills tomten kom på besök och jag blev livrädd och gömde mig bakom soffan i vardagsrummet. Sedan dess har jag hatat allt som har med julen att göra. Men men. Så länge jag slipper vara sjuk är jag nöjd.

kom igen leeeenaaaa

Hej!


Nä jag tänker inte skriva något förrän ni kommer med önskerubriker. Jag orkar inte komma på allt själv heller! :)


hjulp!!

Hej!


Telefonen ringer, skyddat nummer.

Jag: Hallå?
Röst: Hej. Vem talar jag med?
Jag: Susanne.
Röst: Hej, jag heter x och ringer från polisen.
Jag: Okej?
Röst: Inget allvarligt har hänt! Jag ringer dig för att kalla dig på förhör.

Alltså det måste jag ändå säga... Vilken bra polis som startar samtalet med "inget allvarligt har hänt". Tankarna hann ju snurra 2000 varv så fort jag hörde att hon ringde från polisen. 


(och jag ska på förhör för min arbetskollega som dog för er som är nyfikna & undrar. har inte gjort något olagligt. än. hehe.).lön

Hej!


Loggade in på swedbank för att kolla om jag har råd med en ikearesa eller inte. Såg att lönen var på väg in och jag kan inte låta bli att bli lite besviken. Liksom.. Hur många sekunder till hade jag varit tvungen att jobba för att komma över 18000 kronor? Kunde dom inte ha bjussat på det?
(och för er som försöker huvudräkna för att lista ut min lön så tjänar jag 22000 kr före skatt) (och ja, jag förväntar mig en enorm skatteåterbäring).

Apropå lön så fick alla sina nya lönebesked förra veckan, utom jag. Min chef sa att h*n var tvungen att prata med lönekontoret först. Jag vill minnas att h*n sa "jag måste prata med lönekontoret först om jag får ge dig så mycket", men såhär i efterhand känns det ju lite tokigt, varför skulle h*n uttrycka sig så? Jag måste helt enkelt hört det jag ville höra. Eller? Det återstår att se.


smycke

Hej!


Man ba meh guuh så fint! Perfekt om ens vagina skulle få mardrömmar! ♥
lås era dörrar!!!!!

Hej!

 
Läste en rubrik i VK som fick mig att fundera..


Ja detta är ju riktigt oroväckande, det måste jag säga. Vem är det som går runt hos folk och skiter på andras skärbrädor, undrar jag. Ytterst märkligt beteende.kom igen!

Hej


Ja, eftersom jag inte kommer på något att skriva om så tycker jag vi fortsätter med Önskerubriker! 
 
Come on, HIT ME!!

haha classic!

Hej!


Hahahaha.. Alltså allvarligt.. Kolla på bilden! Det kan inte bara vara jag va?


"Porn meny". hehehehehehe......Hepp. var visst bara jag. jora såatte

Hej!


Så ligger jag där på en madrass på golvet, omringad av massa barn. Jag försöker söva en unge som ligger just bredvid mig, men hen visar inga tecken på att vilja sova. Jag ligger vänd mot barnet med stängda ögon och min hand strykandes lätt i hens hår, ihopp om att hen ska tycka att min lätta massage är så bedövande att sömnen bara ramlar över. 

Då känner jag hur barnet börjar utforska mitt ansikte. Händerna var, för att citera en viss Daniel; all over the place. När jag fick ett finger uppstucken i näsan gav jag upp. 

Ja ni ser ju. Allt är inte glitter och glamour med att vara fröken!

Heheheheehehe.. Det här måste jag testa på något av barnen! högstadiepersonerna

Hej!


Dr kosmos började jag lyssna på under högstadiet/gymnasiet and im still doing it! För er som inte hört denna, passa på. Texten är klockren!
la la la

Hej!


Nu vågar jag faktiskt påstå att jag är frisk. Helt frisk. Matlusten är tillbaka och jag får behålla allt! Säger som Erik Lallerstedt; Tackarrr.

Nog om det. Såg ni "Så mycket bättre" igår? Alltså allvarligt. Fan va besviken jag blev! Jag hade sett framemot Ugglas kväll och få höra deras tolkningar men.. Nä.. Det var som om alla bara sket i det och inte orkade. Pugh tog på sig en hjälm sjöng en ren karaoke-version av originallåten. 

Jag blev så förbannad att jag tog fram gitarren och gjorde bättre covers själv. Tur för er så spelade jag in allt också. Får jag hundra kommentarer på det här inlägget så slänger jag upp låtarna här i bloggen!

(Och ja Ella, det måste vara kommentarer från olika personer, du kan liksom inte bara råspamma mig..)
jajjamän

Hej!


Jag har legat och sovit så mycket som möjligt i hopp om att denna sjuka ska gå över. Jag inbillar mig att sömn är kroppens största behov för att snabbt kunna bli frisk, men det har också resulterat i att jag har fått grymt ont i ryggen. Jag har legat för mycket helt enkelt (höhö)

Vågar inte lämna lägenheten ännu, utifall jag skulle åka på en spy/skitattack. Vore ganska jobbigt att börja tokspy inne på ICA och samtidigt sprutskita ned mina gråa mjukisbyxor. Herregud, jag hade ju varit tvungen att flytta från stan om det hände. Så jag stannar inomhus ett tag till, just in case. 

Men jag skulle så gärna vilja ha en massage just nu, åh va skönt det vore. Eller ja, det vet jag ingenting om, jag har aldrig fått massage förut, men jag gissar på att det skulle vara skönt. 

Haaa... Annars då? Bilen går bra? Hänt något nytt där ute i världen?


ingen som vill komma över och umgås?

Hej!


Igår var jag på utbildning inom jobbet. Fint skare va, först blev vi bjudna på lunch på norrlandsoperan. Alla förskollärare njöt ordentligt över att kunna äta lunch ifred utan att man får någons sked i maten eller att någon nyser i den. 

Vid 14-tiden blev det finfika med två tårtor beställa från nya konditoriet. Man ba hejba, vadan denna lyx? Annars är man glad om man hinner dricka en kopp kaffe under dagen.

Sen när jag sitter där runt bordet och utbildarna pratar så känner jag hur det bubblar till i magen. Inget konstigt med det, tänkte jag, som fått ta det lugnt under en lunch och ätit gott. 

På bussen hem får jag ett sms från Markus som undrar om vi ska äta ute ikväll. Ptja, varför inte? Jag orkar då inte ställa mig och göra någon mat efter en 10 timmars arbetsdag. 2 minuter senare, fortfarande på bussen, så börjar jag toksvettas. Helt från ingenstans liksom. Det rann efter ryggen och jag kände hur min jacka blev blöt. Men va fan händer, hinner jag tänka, innan det hugger till ganska rejält i magen. De två sista hållplatserna känns som flera mil mellan varandra.

Rusar in i lägenheten och hinner bara slänga av mig ytterkläderna i hallen och.. Ja.. There it is. Magsjukan 2012 har infunnit sig. 


Idag är jag lite seg, men har inte spytt mer. Kanske var en matförgiftning? Nog trodde jag väl att magsjuka höll i sig lite längre än såhär..?

Redken Curvaceous Cream Shampoo

Hej!


Tänkte ta och recensera 

Redken Curvaceous Cream Shampoo.

Jag måste börja med att säga hallelujah, vilket underbart schampo för oss med lockigt hår! Schampot är krämig och lätt löddrig med en uuuunderbar doft. Sulfat- och alkoholfri. Känner redan i duschen vilket under schampot gör med mitt hår. Det känns fastare, fylligare och håret får en riktig fukt-boost. 

Jag impulsköpte det och var för snål för att köpa balsam i samma serie men det ångrar jag, kan bara tänka mig hur väl de hade fungerat tillsammans. Den här serien är ny på marknaden och än finns det inte många produkter i samma serie, men jag tänker måste köpa allihop! Summa sumarium, betyg 5/5!


Jag beställde från feelunique.com och betalade runt 100 kr för schampot, inklusive frakt. I Sverige går det på 269 kr som billigast enligt pricerunner. Feelunique.com finns i England och man slipper tull. Dessutom har dom sjukt billiga priser, jämfört med Sverige och jag beställer ALLT mitt smink och mina hårprodukter därifrån. Skriv en kommentar om du undrar något om eller funderar på att beställa från feelunique så kanske jag kan hjälpa dig!


var min narcissistiska sida kommer från

Hej!


Söndagmorgon, 11.00. Telefonen ringer.

Jag: Grattis på fars dag pappa!
Pappa: TACK!! Det var därför jag ringde, för att påminna dig, tänkte att du hade glömt!!
Jag: Nejdå, det hade jag inte.
Pappa: Nä va bra. Jag har haft mina osynliga barn på besök idag. Vi har ätit tårta och dom har grattat mig!!
Jag: Mm men pappa jag grattade dig förra veckan, jag köpte bakelser till dig ju!
Pappa: Ja just.. Då ska jag ringa och klaga på mina andra barn! Hejdå!!


dream shoe

Hej!


Ash boots har länge varit en dröm. Nu har massa skokedjor börjat med kopior och ingen är lyckligare än jag. Nu är dessa på väg hem till mig! För bara en tredjedel av originalpriset! Can I get a aaaamen on that?

och livet rullar vidare

Hej!


Idag är det Lördag. Från att tänka 'hur ska jag ta mig igenom morgondagen?' så sitter jag här två veckor senare. Visst ligger det och gnager nånstans längst bak i hjärnbalken ungefär hela tiden, men nu är det hanterbart. 

Poppar Weezer och the offsprings i spotify och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det vanliga; att tvätthögen är större än tvättkorgen och att dammråttorna har börjat attackera oss lägenhetsinnehavare, känns inte sådär superlockande att ta tag i. Ute regnar det och allt är sådär deppigt mörkt och trist. 

Man kanske ska krypa-upp-i-soffan-med-en-bra-bok-och-en-kopp-te, det ska ju tydligen vara svaret på allt nu under hösten. Tur för mig att jag hatar att läsa böcker. Whats up with that, egentligen? Det tar skitlång tid att läsa en bok (ja, oavsett hur många sidor boken består av), sen finns det liksom ingen garanti att den är bra. Likom INGEN.
Jag minns hur less jag var efter att jag läst barnboken "Black beauty" på engelska för femte gången under högstadiet och ändå inte fattat vad historien gick ut på. Min bokrecension blev ett ordbajseri om hästen black beauty och alla konster och tricks den kunde. Jag antog att eftersom boken handlade om en sketen häst så lär den handla om hur duktig hästen var på diverse saker.
Min engelskalärare synade såklart min uppsats och insåg att jag inte alls hade fattat bokens riktiga handling, trots att den rekommenderades för barn 8-12 år och jag var 14. 
Tur för mig stod det ingenstans i betygskriterierna för Godkänt att eleven inte fick ljuga i bokrecensionen och jag fick godkänt i engelska ändå. 

Men att jag hatar böcker och att jag inte förstått mig på black beauty ännu kvarstår. Antar att det är därför jag sitter här mitt i hösten och känner mig deprimerad. Fan ta black beauty.sound


sådär

Hej!


Här har det varit tyst och tomt i en vecka. Men det har behövts. Jag har mått riktigt jävla dåligt senaste veckan, om jag ska vara helt ärlig. 

Många av er har skrivit och frågat och jag uppskattar verkligen era kommentarer. Nu ska jag berätta vad som har hänt...

För en vecka sedan dog en vän till mig. Hen dog på det allra värsta sättet jag kan tänka mig. Hen blev mördad. Jag vet lite omständigheter men tänker inte skriva ut det här, iom att det var ett mord så ska det utredas och det finns alltid snokiga journalister som vill ha något att skriva om. Därför är jag tyst istället. 

Men nu vet ni. Sköt om er.

edit: går tydligen inte att kommentera det här inlägget, just so you know.RSS 2.0